Še eno vprašanje. Po Celovški mimo Uniona in naprej po Dunajski mimo gospodarca vozi samo 8-ka, ali še kateri drug bus?

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 31 August 2015 - 07:50 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 September 2015 - 11:19 AM
Zakaj se mi zdi, da je Buggy že mama??? A je res?
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 07 September 2015 - 11:34 AM
Jap.
Posted 07 September 2015 - 11:35 AM
seveda je dobra dva tedna nazaj.
Posted 07 September 2015 - 12:17 PM
Dva tedna nazaaaaaaaaj. Žeeee. A ja, to je bilo med mojo odsotnostjo, ko sem razmeroma slabo sledil forumu.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 September 2015 - 08:31 AM
Še eno vprašanje.
Po Celovški mimo Uniona in naprej po Dunajski mimo gospodarca vozi samo 8-ka, ali še kateri drug bus?
Tudi 7, samo ta zavije pred remizo s Celovške na Vodnikovo, medtem ko gre 8 skos po Celovški. Obe, 7 in 8 ustavita pri Razstavišču.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 08 September 2015 - 08:06 PM
Malo si že pozen z odgovorom.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 September 2015 - 08:12 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 September 2015 - 08:17 PM
Zanima me, če kdo dobiva revijo Zveze potrošnikov Slovenije. Potrebovala bi en članek.
Posted 11 September 2015 - 09:48 PM
Jaz jo. Katerega rabiš?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 September 2015 - 07:15 PM
Tistega o plenicah, ki je bil v junijski izdaji. Me malo firbec matra kaj so ugotovili.
Posted 12 September 2015 - 08:29 PM
ZS
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 14 September 2015 - 05:19 PM
Eno vprašanje imam za tiste, ki ste recimo da v zadnjih 5ih letih delale zdravniški pregled za vozniški izpit.
Meni je zaradi očal zdravniško potrdilo veljalo 5 let, naslednji mesec pa moram podaljšati in bi rada dobila za več let.. Vem, da lahko na pregled prineseš mnenje okulista, ki stane okoli 70€ in recimo meni je moj danes zagotovil, da bi mi v tem primeru podal mnenje, da lahko neomejeno dolgo vozim brez pregledov z očali...
Nisem pa v zadnjih letih slišala za nobenega, ki bi mu zdravniško potrdilo izdali za več kot 10 let. Se sploh še lahko podaljša za toliko let kot včasih?
Posted 14 September 2015 - 05:45 PM
Meni so ga lani podaljšali za 10 let, sem delala zdravniški pregled na novo. Mislim da nam, ki imamo dioptrijo ne izdajajo za bolj dolgo.
Posted 14 September 2015 - 06:13 PM
Sem mislila, če te morda z mnenjem okulista obravnavajo kot takega brez dioptrije.. ampak ravno tako za te ne vem, če se jim še za več kot 10 let podaljša.. Ali se sploh komu še lahko?
Ker jaz imam na desno oko -0.5 "dioptrije" in na levem brez "dioptrije", le 0.5 cilindra, pa še to nespremenjeno 7 let...
Posted 14 September 2015 - 08:59 PM
Jaz imam na oba -0.5 (toliko imam zdaj, in toliko sem imela 10 let nazaj, ko sem delala vozniško) in mi sploh niso zapisali v vozniško dovoljenje tako male dioptrije. Očitno je to malo tako, enemu ja enemu ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 September 2015 - 09:16 AM
Včeraj sem meril ene Leviske, na katerih piše, da se s pranjem skrčijo za 5%. Moja številka je 36/30, kar pomeni, da mi v pasu pašejo na knap, hlačnice pa segajo točno do čevlja. Prodajalka je rekla, da moram kupiti eno številko večje, torej 38/32, ker mi bojo une po pranju premajhne. Ta velikost mi je pod zadnjico preširoka in hlačnice so predolge. Katero velikost naj vzamem???
PS: Na nekaterih modelih piše, da se skrčijo, na nekaterih pa ne. Očitno je razlika v materialu, čeprav povsod piše, da je 100% bombaž.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 16 September 2015 - 09:36 AM
Jaz ne bi vzela večjih. Kavbojke se malo razširijo z nošnjo. Nekje sem celo brala, da se naj jih ne bi pralo prvih nekaj mesecev, da se oblikujejo po tvoji postavi, sploh te, ki nimajo dodanega elastana.
Edino krčenje po dolžini me skrbi, ker so ti te ravno prav.
Posted 16 September 2015 - 09:55 AM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 September 2015 - 09:59 AM
To utegne biti res, Jina, kaj pa krčenje po dolžini, ker ni imidž hoditi naokoli v prekratkih hlačah.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users