Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#3061 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 28 May 2012 - 06:15 PM

Mene ful zanima, bi ga vzela, če ne bi imela zaloge.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 28 May 2012 - 06:16 PM

Neytiri, ja, neki takega. Odvisno, kje se ti koža najprej zmasti...tam matiraj pa fiksiraj.

Ponavadi se da ta T predel. Sam js ga potem še mal hajlajtam (ampak men se ne masti glih koža).

Drugač pa boš sama vidla, kako se obnese pri tebi najbolje. Če ne bo ta vrstni red mel učinka, pa drugače probaj.

Kakšen pa je ta Illuminating MUBase? A je kej blistav al kaj? :)
  • 0

#3063 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 May 2012 - 06:17 PM

No, jaz ga bom, bom tvegala, tako zelo občutljive kože spet nimam. Bom potem prilepila sestavine.
  • 0
Viens, reste ici!

#3064 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 June 2012 - 02:12 PM

Neytiri, ja, neki takega. Odvisno, kje se ti koža najprej zmasti...tam matiraj pa fiksiraj.

Ponavadi se da ta T predel. Sam js ga potem še mal hajlajtam (ampak men se ne masti glih koža).

Drugač pa boš sama vidla, kako se obnese pri tebi najbolje. Če ne bo ta vrstni red mel učinka, pa drugače probaj.

Kakšen pa je ta Illuminating MUBase? A je kej blistav al kaj? :)

Tega fix and matte vbistvu ne rabim, čeprav fajn zafiksira, Illuminating MUBase mi je pa prov fajn. Lepo se razmazuje, je droobno bleščičast, po njem se puder lepše nanese, koža mi pa ful bolj sveža in glowy deluje s pudrom in to bazo skupaj kot samo s pudrom. Bleščice so potem še opazne, ampak ne sekajo ven.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

• Guests

Posted 02 June 2012 - 05:42 PM

Super. Hvala :) Si ga bom vzela ob priliki.
  • 0

#3066 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 02 June 2012 - 09:21 PM

Mi pa ni jasno, kako lahko uporabljaš tisto drugo bazo za puder, http://www.neseser.h...ke-up-Base.html , ker je rdečkaste barve :o. Meni bi se to ziher čudno zmešalo skupaj s pudrom...
  • 0

#3067 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 October 2012 - 08:24 PM

Par dni nazaj sem postala lastnica NARS Sheer Glow pudra. Sicer neke konkretne ocene, po samo par dneh uporabe, ne morem podati, a sem tako navdušena nad njim, da moram zapisat par vrstic. Puder je fantastičen, ultra lahek, kar že ime pove - je sheer, kar meni čisto ustreza, ker ne rabim prekrivnosti ampak zgolj neko rahlo izenačenje tena in mojih rdečih ličk (na maram :P), to pa ta puder fantastično opravi. Finish je pa kot obljubljeno, res lepi nežni glow - nikakor ne svetleč, čeprav mene ne bi motilo, tudi če bi bil. Barva paleta je ogromna, vsaka ziher najde odtenek zase, sama imam tretji najsvetlejši odtenek, Gobi, ki je rumen in se popolnoma zlije z mojo poltjo.
Edini minus je morda embalaža, ki je "navadna luknja", nima pumpice (razen če dokupiš). In pa seveda cena :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3068 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 31 October 2012 - 08:15 PM

Najsvetlejši odtenek super deluje! Sem ravno hotela potožit, da mi je healty mix 51 pretemen in preoranžen :/.
  • 0

#3069 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2012 - 10:16 PM

Meni je bila 51- ka ravno na meji, je šlo skozi, ampak lahko bi bila pikico svetlejša. Tukaj bi ti pomojem najsvetlejši bil presvetel. Ali pa ne, ne vem.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3070 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 November 2012 - 11:19 AM

Sarah, kje to kupiš? :) Full zveni dober.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3071 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 November 2012 - 05:06 PM

HQ Hair ima Nars. Mene mika ta nov YSL tudi (tega ima zdaj mami, ga je ravno danes dobila), samo bom šla pa nazaj na MAC, tokrat Studio Sculpt.
  • 0

#3072 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2012 - 05:11 PM

Kinky spregledala, ja HqHair ima, drugače pa Ebay.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 15 November 2012 - 10:57 AM

Jaz imam trenutno tudi Healty mix, najsvetlejšega, pa Lancome TIU, pa Dermablend (nad tem sem čisto navdušena). Pa še polno nekih testerjev.
MAC bi poskusila, sam kaj ko ne morem sprobat prej.
NARS odtenki so res fajn, ampak kupovala ga pa najbrž ne bi.

Mi pa ni jasno, kako lahko uporabljaš tisto drugo bazo za puder, http://www.neseser.h...ke-up-Base.html , ker je rdečkaste barve :o. Meni bi se to ziher čudno zmešalo skupaj s pudrom...

Neytiri....včeraj sem si vzela tisto bazo od Essence....ta blistavo. Sem tudi ta drugo poskusila. Po moje se oranžna barva porazgubi....oz. se ne pozna na koži (tako kot razne zelene kreme npr.). Bom naslednjič, ko se bom mazala poskusila to bazo. Zaenkrat sem zadovoljna s Clarins Beauty Flash Balm.
  • 0

#3074 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 November 2012 - 05:10 PM

Upam, da mi ne bo žal, da nisem vzela YSL Le Teint Touche Éclat. Mislim sicer da samo nisem vajena tega pudra, ker sem prej uporabljala Lily Lolo in je mal težko delat z njim. Pa seveda je po filingu težji v primerjavi z LL. Je pa res, da je odtenek moja druga koža in odlično prekriva (ne rabim korektorja).
  • 0

#3075 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 November 2012 - 06:05 PM

Studio sculpt je težek. Kot druga maska na obrazu, res hardcore. No vsaj meni je bil.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3076 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 19 November 2012 - 06:23 PM

Kinky spregledala, ja HqHair ima, drugače pa Ebay.

Hvala ti. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3077 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 November 2012 - 06:39 PM

Studio sculpt je težek. Kot druga maska na obrazu, res hardcore. No vsaj meni je bil.

Meni je drugače všeč, ker je tak bogat, kremen. Enkrat sem ga že imela na probi za več časa, pa mi je bil že takrat ful všeč. Bom vidla v prihodnje kako bo, bom mal poeksperimentirala z nanosi in tako.
  • 0

#3078 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 November 2012 - 12:04 PM

Sem vedla, da bom na koncu zadovoljna. Sem naštudirala nanos in zdaj je vse super. :D
  • 0

#3079 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 December 2012 - 07:18 PM

Omg, jaz sem na vseh slikah kot truplo. :cry: Kateri pudri kaj nimajo spf-ja? Pa kaj cenejšega bi, ker ne bo za vsak dan. Od Bourjois ni noben brez a ne? Jaz vem samo za Revlon Photoready,
  • 0

#3080 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 December 2012 - 07:22 PM

? Ne razumem? A zaradi Sculpta si na vseh slikah kot truplo? Možno, ima čisto tak finish, jaz sem bila z njim tudi v real kot truplo, ne samo na slikah, če si nisem dala malo HL ali blusha. :)

Zakaj pa hočeš brez SPF? Moj NARS nima SPFja ampak ni poceni. Aja, išči nekaj na glow finish, to ti je pomembno, nikakor ne matt. Drugače pa ne vem, ker ne kupujem cenejših pudrov.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users