Vprašanja
Posted 26 November 2011 - 06:08 PM
Posted 27 November 2011 - 02:51 PM
Se še kateri morda zdi, da imajo te 100 denske žabe iz Calzedonie ful čudno pri riti zadaj narejeno? Ful kratko,
jaz komaj čez rit dobim, medtem ko si spredaj lahko daleč gor potegnem. Pa nimam glih omare za sabo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 November 2011 - 06:03 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 November 2011 - 06:07 PM
Diesel ima tut ful drage puloverje. Naprimer tisti tanki (bolj za pomlad, jesen) so 80eur, tisti debelejši pa 100+. Na Asosu so res malo cenejši ja, pa če ti prime kaka koda za 20% off si itak zmagala.
Diesel imajo v Emporiumu, Galeriji Emporium in v Kasnerju. Pa v Peek&Clopenburg še. So pa cene v SLO astronomske.
Fluffy, meni se ne zdi.
Posted 28 November 2011 - 07:01 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 November 2011 - 07:01 PM
Splača se definitivno bolj.
Posted 30 November 2011 - 01:30 PM
Mene zanima, zakaj je akril slab? Jaz sem si danes kupila eno tako akrilno tuniko/obleko, za čez dolge (oz.
v mojem primeru 3/4 rokave), bila je znižana na 15€, predvsem pa mi je všeč to, da je bolj tanka, ne pika
in ne deluje preveč topla. Najbrž predvsem zadnje ni smatrano kot pozitivna stvar.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 November 2011 - 01:40 PM
Poleg tega da slabo greje je nezračen, švicaš fuL. Pa pletenine se hitro zmuckajo.
Mene pri majicah tudi ne moti, če so sintetične.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2011 - 01:43 PM
Švicaš?
Je res precej tanka stvar in LEPA.
Posted 30 November 2011 - 02:33 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 November 2011 - 02:45 PM
Bomo videli, kako se bo ta moja zadeva obnašala. Imam dober občutek. x)
Posted 30 November 2011 - 02:54 PM
Fantu bi rada za praznike podarila kak lep pulover, gledala sem Ralph Lauren, krasni, a za moj žep malo predragi. Na ASOSu sem zasledila par lepih in dokaj ugodnih Diesel puloverjev, pa me zanima kje pri nas imajo to, Emporium? A imajo kaj izbire za moške? Kako pa se kaj vrtijo cene, takšne kot so na ASOSu, recimo tam od 60€ - 80€ za pulover?
Pa od Malboro poglej, ne vem sicer kje je v LJ, jaz kupim v Smartu (Gorizia - Italija), pa imajo še -10% ponavadi. polna cena je tam od 90 - 100€, odvisno od modela.
Posted 30 November 2011 - 04:28 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 November 2011 - 04:46 PM
Iščem nekaj, da mi ne bo treba si pol glave v šal ovit, da me ne bo zeblo pri vratu.
edit: Malo me mede tudi, ker piše, "Belt not included". Zakaj neki bi prodajali plašč brez pasu.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 30 November 2011 - 06:00 PM
Iz druge slike izgleda, da je fajn okoli vratu.
Glede pasu tudi meni ni jasno. Mi je pa FUL všeč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2011 - 07:28 PM
Sem se potem odločila, da izpade iz ožjega izbora. Je precej kratek.
Novo vprašanje za modne in materialne poznavalke:
- Kako se obnaša 100% volne oz kombinacija s kašmirjem? Rabi kaj umetnih snovi poleg, da lepše drži obliko, se ne mučka, cufa itd.?
Konkretni primeri: http://www.yoox.com/.../sts/sr_women80
http://www.yoox.com/.../sts/sr_women80
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 30 November 2011 - 07:33 PM
Pablo Picasso
Posted 30 November 2011 - 08:28 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users