Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3061 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 July 2015 - 11:05 PM

Jaz sem imela ful probleme z besedo natecaj, sploh mi ni bila logicna. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3062 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 30 July 2015 - 05:46 AM

Mene je vedno zmedlo, ko so rekli "ura je devet in trideset minut - 9.30). Jaz sem razumela, da so povedane samo minute - 39 minut.

Pa namesto degen sem govorila idigen (največkrat je letelo na mojega brata, ki se mi je po tem še bolj smejal :lol:

• 0

#3063 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 30 July 2015 - 06:49 AM

Jaz sem ful časa mislila, da je Tomindžeri eno samo ime za risanko. Šele kasneje, ko sem videla angleško ime, sem ugotovila, da sta "Tom in Jerry". :lol:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3064 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24528 posts

Posted 30 July 2015 - 07:26 AM

Moj menda ni razumel pregovora "Hvala se "podmizovala" :D

Pa "Vsak osel gre samo enkrat na let (kot leto)"

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3065 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15729 posts

Posted 01 August 2015 - 11:33 PM

Moja sošolka je pa napisala v zvezek Cirilko Smač. Lol
  • 1
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3066 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29710 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 August 2015 - 11:23 AM

Hahahaha, te otroške fore so ful kul!

Včeraj se s fantom nekaj pogovarjava in rečem, da imam ful nekih brezveznih tujih valut s potovanj in če pozna koga, ki bi to imel, da se znebim tega. Pa pravi: "Dej mi 100 dolarjev pa ti plačam 20 evrov." :lol1: 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

• Guests

Posted 05 August 2015 - 10:23 AM

:hooray:

Sem prebrala zadnji dve strani in se narežala do solz :D Sploh mi je všeč to z imeni "Cirilko Smač" in "Kaje Tankovič"  :lol1:

Mene pa včasih zmede, ko kdo reče pet-deset minut. Ne vem ali je 5 do 10 minut ali 50 minut :)

• 0

#3068 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27639 posts

Posted 09 August 2015 - 09:29 PM

Haha, tudi jaz sem se nasmejala zadnjim postom.
: )) Cirilko Smač :lol:

Še ene sem se spomnila - sošolka v gimnaziji je mislila, da je naslov komada od U2 Widow without you (With or without you). : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3069 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24528 posts

Posted 16 November 2015 - 09:15 AM

Včeraj je kolegica razlagala štorjo:

Delala je na OŠ, kjer je bila ravnateljica stara malo čez 30 let in precej nastrojena (na cel svet). Učiteljica za nemščino je pa bila zamejka, ki se je še dodatno učila slovenščino.

Eno jutro končno pride ravnateljica vsa nasmejana v zbornico in ta zamejka menda na ves glas: Danes se vam pa vidi, da ste zadovoljeni.

Menda ravanteljica vsa rdeča v trenutku odide iz zbornice, ta kolegica ji pa hiti razlagat:  zadovoljna, ne zadovoljena.

• 2

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3070 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3356 posts

Posted 19 November 2015 - 04:54 PM

haha, made my day  :D

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

• Guests

Posted 22 November 2015 - 01:38 AM

Ni današnja, pa vseeno: želela sem precediti juho, torej ločiti tekočino od jušne zelenjave. Namesto, da bi podstavila posodo sem juho precedila direktno v lijak. Pa je šlo kosilo  :whistling: 

• 0

#3072 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 November 2015 - 11:35 AM

Hahahahahah! Zmagovalna.

• 0
Viens, reste ici!

#3073 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 22 November 2015 - 09:18 PM

Faaak :hooray:  To bi tudi jaz enkrat skoraj naredila!!!!

• 0

#3074 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 10 December 2015 - 08:17 PM

Fantovemu bratu sem včeraj poslala mail in se zmotila v naslovu (zamenjala vrsti red imena in priimka), danes mi je pa lastnik tega maila poslal nazaj eno pesmico v italijanščini. :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 28 December 2015 - 01:24 AM

Ena novejša. V četrtek sva šla k fantovim na božično večerjo, potem pa naprej ven v center mesta z njegovimi sodelavci. V torbici sem imela šminko in sem se na poti do centra "na slepo" našminkala, misleč, da je to neka čist nežna, komaj vidna šminka, tako da niti pri nanosu nisem kaj preveč pazila. Šele ko sva prišla domov sem opazila, da sem kot kakšen kloven, saj sem s sabo pomotoma vzela neko ful temno vijolično šminko (sfaljen nakup), ampak tega prej itak nisem opazila, ker imam 3 odtenke šmink iste znamke, enake embalaže in bi morali biti ostali dve varno pospravljeni stran od moje "vsakdanje" kozmetike. Skratka, cel večer sem izgledala kot en kloven in mi moj ni nič povedal! On je pač mislil, da je namenoma tako, čeprav se mu je malo čudno zdelo. Že itak sem imela oči kar konkretno namazane in se držim pravila, da v tem primeru ne pretiravam s šminko, da ni too much vsega. Ko sem se doma zagledala v ogledalu sem bila resno zgrožena.  :wallbash:

• 3

#3076 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 25 February 2016 - 01:20 PM

50 evrov sem oprala v pralnem stroju, ker sem jih pozabila v žepu od ene majice. 

Na srečo je papir postal samo vlažen, ne razpada in denar zdaj sušim :$

• 0

#3077 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 12 March 2016 - 11:11 PM

Danes sem imela en taprav blond moment. Se voziva nekje med hribi pa zasmrdi po gnoju, jaz pa zaprem loputo v avtu in odprem okno, da bi prezracila. :lol:
  • 0

― V. Van Gogh

#3078 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19137 posts

Posted 04 May 2016 - 03:10 PM

Z mami sva na morju nabrali divje sparglje, mami je mislila skuhati rizoto in jih je namesto z vinom zalila s snopsom 😢
  • 0

#3079 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2016 - 07:36 PM

Ok, tole ni moje, ampak ne morem, da ne bi objavila. :lol: Svašta! :lol:

-----

"Greatest/worst thing ever just happened to me, so buckle up folks..it’s story time:

Girl on a dating app tells me in the first few messages that I’m really cute (true) and interesting (also true) and asks me to meet her at 1140am for coffee at a random McDonald’s.

When I ask if she’s a 45 year old man trying to harvest my organs, she proceeds to send me 15 pictures in a row that look like they’re straight from Facebook. Because that’s how you convince somebody you’re real (not true).

Now normally I don’t accept propositions like this because I’m thinking “what’s the catch?” Well, I decide to live a little on the YOLO side…and since it’s right next to a Subway Sandwich shop I think that the worst that could happen is it’s a 45 year old lonely man, I give him a big hug because I know the feeling as a 25 year old lonely man, get a tasty sandwich, then go home. Apparently that was NOT the worst thing that could happen.

I show up. She shows up. She’s real. I’m surprised.

I buy her coffee because I subscribe to traditional gender roles unless requested otherwise.

She uses her McCafe frequent buyers card so she gets stamps. Its cute. While the guy is making her drink, she tells me to go find a table outside in the sun. I go outside and find the perfect goddamn table because I’m a romantic at heart.

5 minutes later. 10 minutes later. 15 minutes later. No girl. I text her the typical guy message “lol u get lost???”. No response. Turns out she took the coffee and left.

So I’m not saying it’s bad to leave a date if you feel uncomfortable or aren’t attracted to them. It’s totally your decision. But I don’t think that’s the case…I think this girl is a serial McCafe dater. And I don’t think this was her first time. It was too professional. Too clean. It was the perfect McHeist.

And I’m starting to think I’m not even mad…she didn’t steal my credit card, or my organs. Just a few euros. And my heart."

-----

:lol1:  :cry:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3080 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85906 posts

Posted 26 July 2016 - 05:21 PM

Mož je danes na poti iz službe padel v (prazen) vodnjak.  :lol1:

• 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users