Posted 19 September 2007 - 01:30 AM
+ starše sm vidla po 1 mescu! No, od 22.8 naprej se nismo!
-mraz in mrzle noge in roke 24/7 vse leto. Spim z dvojnimi štumfi, jutri grem ven z rokavicami!
-mori mi vrnitev iz vseh počitnic, potovanj, nočm bit kle, izogibam se mu temu stanju, pa stran od sebe ne morm stečt, zato bi od bivanja, od sebe tko nočm
-spet mi gre na jok, po 1 tednu veselja- zdj je na udaru ati -nekaj groznega, je za mojo psiho in mami tega res ne bi blo treba stres jo uničuje že skoz, zdaj pa na kubik! Saj očija tud ampak se mi zdi, da postavljam na 1 mesto mami, pa si ubistvu delita oba to mesto. Ker mami je bolna ne rabi stresa, ati ni bolan ampak ga je nekaj zlo bednega doletelo, in tudi za njega zdravega ni dobro da se mu vsa sranja stanj nabirajo in vrejo v telesu da se mu telo kisli, že tako se stara(ta), zdaj pa pospešeno.
Ko ima hudič mlade jih izleže 500 fucking tisoč jebenih mladih. Fakkk to leto in nočne more fredija. Pa tko nežen je, jz sm ga lupčkala ko sm bla mala in sm ga mela na plakatu pr postli. Pa sm sedela ob zidu,na postli, da se je hrbet dotikal zidu, k je bil les čez zid prbit pa mi je brat od pikada puščice strelal levo pa desno od mene k frediju. Kako da me ni zadel!
Zdaj frediju pa to ni všeč . Tolko puščic, on pa zada 3 udarne, je bolj mil kot moj brat in jaz. Ja res, on je bil tarča ko ga je brat mimo mene zadeval, zdaj pa smo mi!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram