Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3343 replies to this topic

#3061 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 22 February 2018 - 06:38 PM

Se strinjam z vsem. Me veseli, da vama je bil všeč. :) 

Woodyju je ta vloga pisana na kožo, Brie je tudi fantastična. Film bom še enkrat pogledala, ko bom pri volji, zadnjič je ob nekaterih prizorih kar vrelo v meni.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3062 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 22 February 2018 - 06:48 PM

Oba sta odlicna, sploh za Woodyja nisem vedela, da je tako talentiran, Brie sem pa pomoje prvic gledala.
Spomnila sem se tudi na Shameless, ceprav je tam seveda vse obrnjeno v (tragi)komedijo.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3063 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 22 February 2018 - 07:05 PM

Meni je on eden najboljših igralcev od True Detective naprej. Pa letos je nominiran za stransko v Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, ampak mi ta film ni bil noben presežek. Narobe svet, da ni namesto tega nominiran za glavno v The Glass Castle.

• 0

― V. Van Gogh

#3064 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 23 February 2018 - 08:06 AM

A je bilo o Call me by your name ze kaj govora?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3065 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 February 2018 - 08:11 AM

Ja. Po moje ti bo všeč. :) 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3066 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 23 February 2018 - 08:24 AM

Sem ze zloudala,zacela gledat a zaspala, ker je bilo pozno. Trailer mi je zelo vsec. Pa se v Italiji se odvija.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3067 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 February 2018 - 10:23 PM

Jaz sem ga vceraj in mi je bil zelo vsec. Prvi dve tretjini res nista ne vem kaj, potem proti koncu je pa zelo lep.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3068 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 14 March 2018 - 11:11 AM

I, Tonya - Margot bi res lahko dobila oskarja. S to frizuro in cudnim makeupom je bila na momente prav creepy. Se me je pa dotaknila njena zgodba in sem jo videla kot zrtev vseh okoliscin. Ne verjamem, da bi prav konkretno ideja o napadu zrasla v njeni glavi, pomoje si ne bi upala tako tvegati kariero. Ful sva se smejala, kaksna debila sta bila njen ex in se posebej ti. bodyguard.
Oskar je pa dobila samo igralka v vlogi matke? Ne recem, da si ga ni zasluzila.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3069 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 14 March 2018 - 04:57 PM

Ja, samo ona ga je dobila. Sicer zasluženo, ampak vseeno.

• 0

― V. Van Gogh

#3070 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 15 March 2018 - 05:57 AM

Jaz sem tudi mnenja da zasluzeno. Super je bila. Bi si ga pa glavna igralka tudi zasluzila.
  • 0

#3071 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 20 March 2018 - 10:25 PM

Sem gledala Trije plakati nad mestom. Ful dober, Frances McDormand mi je že od nekdaj zakon. Okej, ene par stvari je mal stereotipnih (razne osebne zgodbe), drugače pa zanimiv, napet, celo duhovit. Fino.

• 0

#3072 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 18 April 2018 - 11:27 AM

Pogledala sva Captain Fantastic in bila res pozitivno presenečena nad filmom, zelo topel ne tipično holivudski film, priporočam ogled

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#3073 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 15 May 2018 - 07:57 AM

Captain Fantastic je res čudovit film.

Mene pa tale mika, samo že vem, da si bom vse nohte pogrizla.

https://www.imdb.com/title/tt6644200/

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3074 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 26 May 2018 - 11:42 PM

Sem gledala Trije plakati nad mestom. Ful dober, Frances McDormand mi je že od nekdaj zakon. Okej, ene par stvari je mal stereotipnih (razne osebne zgodbe), drugače pa zanimiv, napet, celo duhovit. Fino.

Se strinjam. Frances si je zaslužila oskarja.
  • 0

Bill Bullard

#3075 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2018 - 09:32 AM

Vsem, ki imate Netflix in, ki vas tematika zanima priporočam ogled: November 13, Attack on Paris

• 0
Viens, reste ici!

#3076 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 22 June 2018 - 01:35 PM

Letošnji program Kina pod zvezdami:

https://www.kinodvor...m-pod-zvezdami/

• 0

Bill Bullard

#3077 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 05 July 2018 - 09:50 AM

Vsem, ki imate Netflix in, ki vas tematika zanima priporočam ogled: November 13, Attack on Paris

Jaz sem si pogledala in res pretresljive zgodbe, take stvari te zaznamujejo za celo življenje. Priporočam ogled.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3078 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 15 July 2018 - 05:39 PM

Poleg The Greatest Showman in Get Out bi izpostavila še Wonder. Sicer tipična hollywoodska produkcija, ampak izredno ganljiva zgodba. Jaz sem jokala kot dež, ker se dotika stvari, ki so tudi mene v življenju najbolj prizadele.

Igra pa isti fantek kot v Room, neverjeten je.

Jaz sem tudi jokala, res sem softič, ampak me je film spomnil na slabe trenutke iz OŠ... otroci res znajo biti zelo hudobni. Nisem pa prepoznala fantka iz The Room.

The Intern (2015) - fajn komedija/drama za nedeljsko popoldne, Robert de Niro je v vlogi prijetnega starejšega možakarja.

• 0

Bill Bullard

#3079 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17604 posts

Posted 19 July 2018 - 03:23 PM

Je kdo gledal film Fantastična ženska?

https://m.imdb.com/title/tt5639354/
  • 0

Bill Bullard

#3080 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 October 2018 - 10:40 AM

Crazy Rich Asians

Je za kaj? 

• 0

0 user(s) are reading this topic