Jump to content

Photo

Veganska in vegetarijanska prehrana

• Please log in to reply
3252 replies to this topic

#3061 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 14 October 2019 - 12:41 PM

Meni je tudi sojin še najboljši. Ne maram teh priokusov za vsak dan.
Je pa Hofer ukinil vanilijevega in borovnicevega, ki sta bila ful dobra :(
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3062 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 14 October 2019 - 01:26 PM

Meni so vsi po vrsti ogabni, umetnega okusa in predragi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3063 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 14 October 2019 - 02:44 PM

Mene najbolj moti tekstura, ki ni nic jogurtasta, okus mi pa tudi ni bogvekaj. Ceno pa tezko komentiram, nisem firbcala :)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3064 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 October 2019 - 02:58 PM

Jaz sem pa danes poskusila prvič od Next Level Meat vegansko faširano meso in moram seveda poročati. Dobi se v Lidlu.

V embalaži ne deluje nič kaj simpatično, ampak sem mu seveda dala priložnost, ker mi je tudi ''meso'' za hamburger najboljši od te znamke od vseh do zdaj preizkušenih (kar pa jih ni malo).

next-level-hack.jpg

Me je pa  res pozitivno presenetilo, naredila sem bolonjsko omako s špageti in je bilo odlično! Tudi lepo se popeče, porjavi in je res okusno. Priporočam, jaz bom definitivno še kupila. 

Bildschirmfoto-2019-09-02-um-12.40.20-78

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3065 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 22 October 2019 - 04:33 PM

^^
Zanimivo. Izgleda pa res prav mesno. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3066 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 29 October 2019 - 10:55 PM

To bo tudi v nasih Lidlih zdaj v prodaji pa se kup drugih stvari, ampak res ne vem, zakaj vedno za tako omejen cas. :/
https://www.instagra...d=10x2q9n8kz7mm
  • 0

― V. Van Gogh

#3067 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17585 posts

Posted 30 October 2019 - 07:37 AM

Tudi jaz ne. Po drugi strani strani je pa itak bolje tega pojesti čim manj, se tolažim:) Grem pogledat danes čez par ur, upam, da bojo še kaj pustili.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3068 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 October 2019 - 09:34 AM

Jaz sicer tudi nerada posegam po nadomestkih, ampak na vsake toliko mi zapase (se posebno pa fantu :D ) kaj takega.
Mogoce, ce bo veliko povprasevanja bo prislo v redno ponudbo.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3069 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 30 October 2019 - 09:50 AM

Ce je bio pa osnova soja ali sejtan in brez aditivov, jaz tega ne stejem med nezdravo procesirano hrano ... Zadnjic sem prav take stvari mislila, ko je bila ena debata o tem. Pogosto pa vseeno ne jem, ker pri nas ni toliko vsega, da se ne bi navelicala po xy letih.
  • 0

― V. Van Gogh

#3070 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 30 October 2019 - 10:33 AM

Samo tu je najbrz kar dodatkov. Sem samo nemske sestavine nasla, ampak itak ni za pricakovati, da ob takem izgledu ne bo procesirano.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3071 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 30 October 2019 - 11:59 AM

Mislim Veggie ipd., ne poznam sestavin od teh Lidlovih izdelkov. To mleto mi izgleda rahlo repulzivno, ne maram, da toliko spominja na meso.
  • 0

― V. Van Gogh

#3072 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 30 October 2019 - 12:54 PM

Jina potem dvomim, da bi ti bil vsec, ker se tudi okus res pribliza pravemu fasiranemu mesu.
  • 0

#3073 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17585 posts

Posted 30 October 2019 - 01:32 PM

Evo sem kupila burger in mleto, ostalega ni bilo oz. nisem našla. Če koga zanima, lahko slikam sestavine. Je pa tudi meni malo repulzivno... en stari ata se je skoraj zmotil, ko je iskal pravo mleto meso :cry:

Bio gor ali dol, to je vse procesirano. Vse, kar je spremenjeno/izolirano od naravne oblike. Gluten za izdelavo sejtana, olja..
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3074 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 30 October 2019 - 01:41 PM

Seveda je procesirano, ni pa to nezdrav junk, vsaj za moje pojme ne.

Sploh ne vem, če se spomnim okusa mletega mesa, ga nisem jedla vsaj 15 let. :D

• 0

― V. Van Gogh

#3075 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16772 posts

Posted 30 October 2019 - 03:00 PM

Jaz ko naredim "bolognese" s sojinimi kosmici, moj ne ve, da ni not mesa...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3076 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 30 October 2019 - 03:14 PM

Midva skos kupujeva sejtanov haše od Evergreen (slo znamka, imajo tudi dobre sojine klobasice), je še veliko boljše. Tofuje različne, ostalo pa Veggie. 

• 0

― V. Van Gogh

#3077 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 07 November 2019 - 08:19 AM

Sem probala Next Level Meat. Mene ne po izgledu, ne po okusu, ne po teksturi ne spominja na meso, tako da za to bi ga tezko prodal komu :) Kar je dobro!
Barva definitivno ni kot na sliki, ampak bolj vijolicna.
Skuhala sem kot obicajno, ampak rabi malo drugacne zacimbe ocitno, ker samo po sebi nima prav mocnega okusa. Tudi popije nekaj omake. Je pa tole ekvivalent eni pol kili govedine in komot naredis iz tega stiri obroke, drugace je prevec. Tako da je zelo ugodno. Naslednji dan je bil se bolj napit, ampak tudi bolj okusen. Mozu je bilo noro dobro in upam, da bo kdaj v redni ponudbi.
Malo me mogoce moti vonj pri prazenju, ki me spominja na pasjo radost, ce veste kaj je to :D
  • 0

Tumblr

#3078 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 07 November 2019 - 08:23 AM

Zanimivo. : )
Pasja radost ona klobasa? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3079 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 07 November 2019 - 08:39 AM

Ja :D Navadna se mi zdi, da se uradno rece.
  • 0

Tumblr

#3080 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17585 posts

Posted 07 November 2019 - 09:31 AM

Meni je bil dober bolognese, nisem pa navdušena. Prav nič apetitlih ne deluje v pakungi. Na ponvi pa me moti, da se ti trakci težko ločijo med sabo. Danes moram porabit še preostanek.
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users