Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3061 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 06 July 2010 - 05:28 PM

laugh.gif
pa se nič ne zbuniš???
  • 0

#3062 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2010 - 05:35 PM

Zaenkrat operiram le še s pogledi in grimasami.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3063 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 July 2010 - 06:05 PM

QUOTE(Fergie @ 30. 6. 2010 - 21:12) View Post

Včeraj smo bili s kolegi skupaj in ker smo bili lačni smo se odločili iti pred tekmo na kebab. Jaz sem malo oklevala, saj sem se kar odvadila junk fooda jest (ga sicer še vedno, ampak zelo redko) in ko so že vsi naročili, tisti tip, ki je stregel, vpraša še mene kaj bom. Najprej sem rekla da nič, saj sem želela pri fantu en griz narediti, da vidim, če mi sploh paše. In model mi predvidljivo prbije, če držim linijo. rolleyes.gif Sem mu samo odgovorila da ne, da je ne rabim, saj sem zadovoljna.
Zakaj da fuck ljudje ne razumejo, da ni potrebno vedno hujšat, če nekaj nočeš jesti, ampak da dejansko razumeš in poznaš svoje telo in ti bolj paše kaj zdravega pojesti, kot pa junk food.
Pa to ni prvič in prav zdelo se mi je da bo kaj takega rekel, pol je pa itak takoj osladen postal, mrš evil.gif

OMG, Jaz ne morem razložit kako gre to meni na živce.
Jaz ne jem ne ogljikovih hidratov, ne škroba, ne moke, ne sladkorja(niti kruha, testenine, sokov, nič kar je sladko z izjemo včasih kakšen kapučino ko smo zunaj ampak z minimalno sladkorja) in vsak ki me ne pozna, in, da se spravimo jest ko smo zunaj ali kaj podobnega se vedno najde kak ko me vpraša ti hujšaš? zakaj pa ti ne ješ? za linijo?

Mene to skrajno razkuri ali pa ko fant naredi nevem testenine ipd. in me vpraša boš jedla? a v resnici dobro ve, da tega ne jem že skoraj leto pa em še vseeno sprašuje in nagovarja pa daj pojej to pa pojej ono..zakaj hudiča če nočem? rolleyes.gif
  • 0

#3064 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86523 posts

Posted 06 July 2010 - 06:17 PM

^ Ampak ti dejansko jo. twisted.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3065 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 July 2010 - 06:32 PM

Seeveda se mi včasih zalušta but i m strong, i can handle it builder.gif
  • 0

#3066 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86523 posts

Posted 06 July 2010 - 06:59 PM

Ti kar. biggrin.gif

• 0

― V. Van Gogh

#3067 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 July 2010 - 09:04 PM

Vase zagledani napihnjenci na fitnesu, ki se ogledujejo kot da so nekaj najboljšega na svetu in si dajo še majice dol, da bi jih ja ves fitnes videl, kako dobri so. IPB Image
Pri tem se je seveda s svojimi fitnes kolegi treba na ves glas pogovarjat in si medsebojno komentirat mišice in se hvalit eden pred drugim.

Po možnosti so še aknasti od steroidov po joškah in hrbtu. IPB Image

Posebej odurni so taki, ki pridejo na fitnes v mini hlačkah in natikačih. glare.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3068 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 July 2010 - 09:11 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 7. 2010 - 18:24) View Post

Na živce mi grejo ljudje, ki ne upoštevajo nekega intimnega/osebnega prostora posameznika, kar se
najboljše vidi v kakšnih vrstah na pošti, itd. Toliko, da ne zleze v tebe in potem svoj smrdljivi gobec
drži čisto blizu, da ja VSE sliši, kaj se pogovarjaš z zaposlenim. FOF, nekulturni vsiljivec!!!

Ooo to gre tudi meni blazno na živce!!!!
Lani ko sem delala v lekarni, je bila ena ženska pred lekarnarco in sta se pogovarjali, tista, ki je bila pa "za njo", pa se je postavila zraven in se obešala na pult in je itak vseeeee slišala. Jaz sem bila samo opazovalka no notranji strani lekarne in bi bilo čudno, če bi kaj komnetirala. Tako me je razkurila, da bi jo najraje lopnila po glavi!!!!

Ne bom pozabila ene starke v trgovini... čakala sem na kabinco, da se sprazne in sem bila jaz takoj na vrsti, da grem noter. Ena starka pa se postavi čist zraven kabince (naslanjala se je nanjo) in se začela sezuvat zunaj. Meni ni blo nič tako čudnega, nisem pričakvala, da bo zdaj kar naenkrat skočila noter, ko se je kabinca spraznila. Nisem mogla verjet! Čakala sm k butelj, ona pa direkt noter! Ne moreš no! Kar zavrel je v meni, in je res malo manjkalo, da bi začela na ves glas komentirati, ampak sem se zadržala! $%&#"!%&(=)%"Q!
  • 0

#3069 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19392 posts

Posted 06 July 2010 - 09:39 PM

^^ Meni gre tud to ful na živce!!

Najbolj pa me moti na plaži, ko folk pride, in da brisačo ali ležalko ali pač whatever meter stran od moje. Aaaaa
  • 0

#3070 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 06 July 2010 - 09:43 PM

ko se sestra spomni, da si gre ob 10ih zvečer noge depilirat (beri: zganjat hrup v kopalnici, ki je tik zraven moje sobe).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3071 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2010 - 11:02 PM

QUOTE(ananas @ 6. 7. 2010 - 22:11) View Post
Lani ko sem delala v lekarni, je bila ena ženska pred lekarnarco in sta se pogovarjali, tista, ki je bila pa "za njo", pa se je postavila zraven in se obešala na pult in je itak vseeeee slišala. Jaz sem bila samo opazovalka no notranji strani lekarne in bi bilo čudno, če bi kaj komnetirala. Tako me je razkurila, da bi jo najraje lopnila po glavi!!!!

O, točno, sploh v lekarni to zna biti zoprno. V LJ v tej ta glavni lekarni tega nisem doživela, lepo vsi
kulturno in disciplinirano stojijo vsaj 2 metra nazaj. Kje drugje pa vidiš res pravo kmečko obnašanje.
Jaz ponavadi hodim v lekarno samo po Operil (UNLOL), zdravila na recept in kozmetiko. Če bi pa šla
po kaj takšnega, o čemer bi se mogla posvetovati s farmacevtko in bi bilo bolj, hm, osebne narave,
pa bi prav rekla vsiljivcu, če bi bil naliman name, če se lahko prosim umakne malo bolj nazaj, ker bi
se rada pogovorila zgolj s farmacevtko, ne pa tudi s celo lekarno. >.< Ja, imam že naštudirani govor.
Sicer pa znajo tudi zaposleni biti unterhund. Ena farmacevtka (jaz sem stala v vrsti) se je dobesedno drla,
ko je stranki razlagala, kako naj uporablja vaginalno mazilo. Pa enkrat v trgovini je ena tulila drugi, ki je
bila na nasprotni strani trgovine, kje je nek izdelek za intimno nego, da ga stranka išče. Kak so eni
bolani v glavah, jao ej.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3072 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86523 posts

Posted 06 July 2010 - 11:04 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 7. 2010 - 0:02) View Post

Ena farmacevtka (jaz sem stala v vrsti) se je dobesedno drla,
ko je stranki razlagala, kako naj uporablja vaginalno mazilo.

laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#3073 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2010 - 11:06 PM

Ej, res. :s

• 0

#3074 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 July 2010 - 11:10 PM

Jaz imam na pošti v MB konstantno probleme s takimi vsiljivci, enkrat se je en naslonil zraven mene kot na šanku in me začel ogovarjat, LOL.

Imam pa po drugi strani ful dobre izkušnje kar se tiče lekarne, enkrat sem šla po morning alfer pill in mi jih je ženska predala ful skrivno, pa ko mi je razlagala uporabo, se je čisto k meni nagnila in dobesedno šepetala, da ni bilo absolutno nobene šanse, da bi jo kdo slišal, pa še ful prijazna je bla, ker je vidla, da sem živčna in mi rekla, da se naj se sekiram, ker se lahko vsakemu zgodi. laugh.gif

Aja, LOL, zdej sem se pa spomnila enega faila iz lekarne kake pol leta nazaj. En tip je hotel imet očitno šampon proti prhljaju in je ženska pozabila katerega, pa se je čez celo lekarno ful zadrla ''kateri šampon to, a za mastni prhljaj?'' Meni je blo tak neumno, joj no, sej ni prhljaj zdej nek aids, ampak vseeno folku verjetno ni glih prijetno tega razglašat naokoli. blink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3075 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 July 2010 - 06:50 AM

Jaz sem enkrat pri nabito polni lekarni kupovala "nekaj proti driski" in Persen - prvo za mojega fanta, ki je očitno nekaj staknil, drugo zase.

In me začne lekarnar na ves glas spraševat, če imam drisko zaradi prebavnih motenj, ali stresa in mi potem razkaže tri različne stvari, pri vsaki seveda poudari besedico driska.

Mene je skoraj kap. oops.gif
Pa še dve smrklji v vrsti sta se hihitali.

Sem na koncu rekla lekarnarju, da sem mislila, da se takšne stvari delajo bolj diskretno, pa me je samo debelo pogledal. Kreten. down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3076 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 July 2010 - 07:28 AM

Men je še hujš, če začne kdo pri mizi govorit oz. boh ne dej, SPRAŠEVAT o menstruaciji al pa čem takem, HALO?! Ma, nasploh da me kdo k ni pooblaščen zato (zdravnica! laugh.gif ) začne kej o tem spraševat al pa govort, mene pobere.
  • 0

#3077 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27476 posts

Posted 07 July 2010 - 07:30 AM

QUOTE(Barbarina @ 6. 7. 2010 - 22:39) View Post

^^ Meni gre tud to ful na živce!!

Najbolj pa me moti na plaži, ko folk pride, in da brisačo ali ležalko ali pač whatever meter stran od moje. Aaaaa

Zadnjič je šel fant s plaže v avto neki za jest iskat in se naselita 2 kuri dobesedno na njegovo brisačo, ko jo le zabodelo gledam reče ups in prepogne svojo brisačo 10 cm, da ni bla več na fantovi ohmy.gif ma halo no, fant je seveda potrpežljivo premaknil se, jaz bi jo sigurno ogovorila ...

Glede lekarn, grem enkrat po ursi čaj in me začne baba spraševat če že mam vnet mehur al bi to pila preventivno. Sem jo samo zabila, da mi je zdravnica tega priporočala. Saj je nisem prašala kaj se ji zdi bolje, ampak sm prišla iskat eno stvar no.
  • 0

#3078 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 July 2010 - 10:12 PM

Nenormalno mi gre na živce pocukranost. JA, štekam, nekateri so na novo zaljubljeni, popolnoma razumem, ampak možgani se jim pretopijo in producirajo fraze, ki imajo name odvajalni učinek.

Pa saj se da te zadeve tudi drugače povedati, ampak ne na takšen osladen in - hmm - neoriginalen način.

LAME. down.gif

Pa folk, ki me non stop sprašuje, če sploh kaj jem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3079 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29916 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 09 July 2010 - 07:36 AM

k sreči pocukranost mine. no, vsaj nekatere. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3080 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 July 2010 - 11:51 AM

Včeraj sem bila na vlaku MB-LJ in sta bila na nasprotih sedežih dva, ki sta se ceeeelo pot lupčkala, pa tko ful na glas! Pa tko sta se zvila, kot bi bla doma na kavču. Skoz se je uno cmokanje slišalo, pa sem se potem presedla za en sedež bolj nazaj, pa sem še vedno slišala. Maaa, sej štekam, da se mata fuuuul rada, sam prosim, prestavita to v zasebne prostore.

In potem mi je še frendica rekla, da nevem kako je to, ker nimam fanta. Ja klir ja, jaz ne smem nobene stvari v zvezi s tipi in razmerji komentirat, ker nimam pojma. Bedarija!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users