Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36064 replies to this topic

#30641 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18699 posts

Posted 01 March 2015 - 10:36 AM

Berem, da se Allstarke lahko pere v stroju. Naj jih dam na 30 stopinj in cim manj obratov. A moram dat vezalke ven? Normalno zraven prasek v stroj? Kaj, na kar moram biti pozorna? Kako dolg program? :D nisem se najbolj vesca pralnega stroja, pa jih nocem unicit. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#30642 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32910 posts

Posted 01 March 2015 - 11:01 AM

Jaz bi dala vezalke ven, pa v tisto mrežico za pranje modrcev/nogavic in dala oprat zraven. Mogoče butni v stroj še kakšno brisačo (ampak pazi na enake barve, moja sodelavka si jih je obarvala), da ne bo čist v prazno tolklo, ne vem, lahko pa da je čist OK, če daš sam čevlje

• 0

#30643 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 March 2015 - 12:54 PM

Vzemi ven vezalke in jih peri brez centrifugiranja, da ne razfukaš stroja in superg. Na zraku se bojo hitro posušile. Edino zna bit problem lepilo v obutvi, če ga je kaj. Mogoče ti bojo prodajalke znale svetovati bolj kot mi.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30644 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 March 2015 - 01:25 PM

http://www.wikihow.c...verse-All-Stars

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#30645 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23590 posts

Posted 01 March 2015 - 02:46 PM

Muller, cena je pa povsod enaka, itak, saj gre povsod za te iste elastike, iste firme. Imaš pa v Mullerju tudi x znamke, za 2,3€, če ti je 5 preveč.

Pa so original elastike res tako boljše kvalitete kot x znamke, se ne raztegnejo in strgajo tako hitro? Če je taka razlika, potem itak raje te za 5 eur vzamem. 

Jaz sem tudi enkrat ali dvakrat All starke v stroju oprala in so preživele. Ne spomnim se, na katerem programu, ker je to bilo že precej let nazaj. Večkrat pa sem nasploh tudi druge superge na roke oprala. Nekaj časa sem jih pustila namakati v vodi s pralnim praškom, potem pa zdrgnila s krtačko. V stroj bi jih jaz dala na 30 stopinj, brez centrifuge in na program za občutljivo perilo, na skrajšan program. Vezalke bi dala ven, oboje pa bi dala v tisto vrečko za modrce, pa še kakšno brisačo zraven, da copati ne butajo po stenah stroja.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#30646 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 March 2015 - 05:22 PM

Ne vem, jaz imam samo 'fejk'.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#30647 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 March 2015 - 08:26 AM

Which reminds me: Allstark nisem imel od študentskih let. Mogoče si jih bom letos kupil. :evilgrin: 

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30648 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24900 posts

Posted 02 March 2015 - 09:33 AM

Which reminds me: Allstark nisem imel od študentskih let. Mogoče si jih bom letos kupil. :evilgrin: 

moj si jih je in pravi, da se počuti vsaj 10 let mlajšega

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#30649 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 March 2015 - 09:55 AM

Jaz sem si jih tudi, prejšnji teden. :lol: Nazadnje sem jih imela v osnovni šoli. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#30650 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 02 March 2015 - 12:19 PM

moj si jih je in pravi, da se počuti vsaj 10 let mlajšega

Dober podatek. :evilgrin: 

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30651 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17203 posts

Posted 03 March 2015 - 12:18 PM

Je katera že vračala naročeno na The Book Depository? So kaj komplicirali? S sestro sva namreč naročili Harry Potter box set in je danes prispelo, je pa ena stranica tega kartonaste škatle strgana. In glede na to, da zadeva ni bila tako poceni mi je malo tako. Ne bi pa tega vsega pošiljala nazaj in plačevala poštnine. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#30652 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 03 March 2015 - 12:23 PM

Glede na to, da ne gre za "cancellation" vracilo, imajo pomoje drugace urejeno. Na njihovi spletni strani itak pise, da jim v tem primeru pisi preko obrazca ali na email naslov. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30653 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15299 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 March 2015 - 12:28 PM

Jaz sem enkrat dobila defektno knjigo, kjer ni bil kriv transport - pri pakiranju knjige so se listi uvihali in natrgali.

Zadevo sem poslikala in jim poslala fotografije s pritozbo. V roku par dni so odpisali, da se opravicujejo in da bodo poslali nov izvod knjige, poskodovane mi ni bilo treba vracati.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#30654 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17769 posts

Posted 03 March 2015 - 03:27 PM

Haha, jaz sem si tudi zamislila, da bi imela spet allstarke in sicer rdeče, nizke. Nazadnje sem jih imela na začetku gimnazije.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#30655 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 03 March 2015 - 03:33 PM

Meni je pa mami zguljene srednjesolske/faksovske rdece stran vrgla ob eni cistki, in mi je zdaj kupila zelene, da se mi odkupi :D Sicer ni ravno moja barva, ampak ponosila jih pa verjetno vseeno bom, samo uhodit jih moram enkrat.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30656 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 March 2015 - 03:37 PM

Zanima me, ali vas Allstarke kaj žulijo. Spominjam se, da so me žulile zlasti v levi mezinec. Tega ne maram.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30657 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26113 posts

Posted 03 March 2015 - 03:46 PM

Mene so na zacetku ozulile vspovsod, in to kar precej (predvsem po petah). Ko sem jih uhodila, so bile pa prakticno odlitek mojih stopal in eni udobnejsih cevljov ever. 

• 0

#30658 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17769 posts

Posted 03 March 2015 - 04:31 PM

Jaz sem svoje prve in edine allstarke pravzaprav kupila tukaj na forumu od Freye, kolikor se spomnim, bile so nizke črne  in me niso nikoli ožulile, ker so bile že malo nošene. 

To je bilo v mojih 'metalskih' časih... Oh the memories :D Pa ko že govorimo o njih... Kje se dobijo najceneje? 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#30659 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 March 2015 - 04:34 PM

Mene so na zacetku ozulile vspovsod, in to kar precej (predvsem po petah). Ko sem jih uhodila, so bile pa prakticno odlitek mojih stopal in eni udobnejsih cevljov ever. 

Ja, mene so prvič, ko sem jih imela obute (samo prvič) ožulile do krvi zadaj nad peto. Zdaj pa so mi najudobnejši čevelj.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#30660 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18699 posts

Posted 03 March 2015 - 04:49 PM

Mene so ene stalno zulile v mazince, zdaj sem kupila pa pol st. vecje in je ok. :D

Btw porocam, da so prezivele pranje, ceprav jih je ponesreci tut mal centrifugiralo ( ups :oops: ).
  • 1

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users