vprašanja (zanima me, ...)
Posted 24 February 2015 - 04:40 PM
V mislih sem imela prenosni racunalnik.
Posted 24 February 2015 - 04:43 PM
Ja, saj - prenosnik = prenosni racunalnik. Ali si imela v mislih stacionarnega?
Posted 24 February 2015 - 04:44 PM
Kaj pa potem ko kupis ze tretjega, imas dva doma za rezervo?

Posted 24 February 2015 - 04:49 PM
Jaz sem kupila novega, ko stari ni več delal in mislim, da smo ga nekam na en odpad peljali... Vsekakor ni bil več uporaben in zato ni bilo smiselno, da ga komu dajem/puščam doma.
Posted 24 February 2015 - 05:05 PM
Errol je narobe razumel, ti in Kami pa pravilno. Errol je imel v mislih mobitel.
Kaj pa potem ko kupis ze tretjega, imas dva doma za rezervo?
Uf, ne vem, to je sele moj drugi, pa ga imam namen se lepo stevilo let uporabljat (sem ob izbiranju to tudi izrazila in zato pac zanj vec odstela). Ce bi se deloval, bi ga verjetno komu podarila, sicer bi pa verjetno koncal pri druzinskem znancu, ki se ukvarja z nakupom in servisom racunalniske opreme - mogoce bi si lahko on s tem kaj pomagal.
Posted 24 February 2015 - 05:49 PM
Jaz sem starega, ki še vedno deluje obdržala in je "za rezervo" oz. še vedno služi downloadanju in streamanju filmov in serij.
Posted 24 February 2015 - 06:03 PM
Jaz sem ga prodala. Če bi bil dovolj zmogljiv zame in bi se samo kakšen del pokvaril, bi ga pa samo nadomestila. Saj računalniki so kot puzzli.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 February 2015 - 11:06 AM
Jaz sem star laptop obdrzala in ga imela za backup, filme, za posodit komu. Mi je bil se prevec uporaben zaradi specifike programov, ki ne laufajo na macu, pa prevec je ze bogi, da bi se ga splacalo prodajat.
Nju kuescn.
Imam en plasc, ki ima sestav 40% akril, 30% volna, 30% poliester. Malo je zmuckan, predvsem se pa gor nabirajo mucke in vlakna od raznih puloverjev in salov, ki jih nosim, ce se ga temeljito lotim z valjckom, krpo in topo britvico (se najbolje obnese za mucke, ker je material na otip trd in gladek, ne poskuduje tkanine, je ne mucka dodatno). Drugace je pa uber cedkan in ga rada nosim, za take temperature, kot so zdaj, mi je super, je malo tanjsi.
Ampak se mi ga NE DA vec vsak teden pucat. Ce ga nesem v cistilnico, a mi ga lahko kaj bolje (trajno) ocistijo, ali je njegovo stanje pac davek za emso, ker je star ze vec kot 8 let in sem ga ogromno nosila?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 February 2015 - 12:06 PM
Ne razumem teh lasnih kablov. Res ne. A je kakšna posebna finta, pa sem samo jaz čudna, ker jih ne znam uporabljat?
Meni sploh ne naredi nič... dol zdrsi iz las, lasje se mi zapletejo vanjo...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 February 2015 - 12:22 PM
To je zato, ker nimaš originala
hecam se, tudi jaz ne štekam norije za njimi.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 February 2015 - 12:34 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 February 2015 - 01:09 PM
Jest sm jih dobila za darilo in včasih si naredim čop, pa mi čist v redu držijo
Posted 26 February 2015 - 01:40 PM
Zanimivo...
Posted 26 February 2015 - 01:43 PM
Fejk se takoj strgajo pa že po tretjem nošenju so čisto raztegnjene.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 February 2015 - 03:11 PM
Pa cez noc se povrnejo v prvotno obliko (imam pa original
).
Jaz imam tudi original, pa se ne povrnejo v prvotno obliko cez noc... :/
Posted 26 February 2015 - 04:07 PM
Jaz imam fejk in se ne strgajo in raztegnejo po dveh nošnjah Bom pa kupila še "original", ker hočem bele.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 February 2015 - 04:41 PM
Jest mam pomoje tud fejk, pa se hitr nazaj v prvotni obliki...? Sm si pa lih prej naredila čop, ko sm se lotila pospravljat in je po eni uri še vedno enak.
Posted 26 February 2015 - 05:00 PM
Pa kako vam to uspe?
Posted 26 February 2015 - 05:13 PM
Ja če ne drži pa dvakrat okrog ovij? Saj je normalna elastika pač, mislim.. mora držat
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 February 2015 - 07:04 PM
Ja itak da ne daš sam enkrat okol, ali pač, haha? jaz imam trikrat ovito
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users