Posted 17 May 2012 - 07:15 PM
Pojma nimam, kako je s testerji. Jaz v lekarnah nimam glih dobrih izkušenj oz. ne da se kaz izbirat, kater oddtenek bi imel, pa že tako so škrti s testerji. Tko da...ponavadi vzamem, kar dobim. Če je pretemen vsaj sprobam strukturo...itd. Itak se da posvetlit, če ga zamešaš s kakim drugim.
Ne vem, a mi bo 25 dovolj svetel. Glede na to, kako se mi je 35 z barvo kože zlil (ko sem poskusila samega...brez mešanja), se mi zdi, da ne bo 25-tke treba veliko "popravljat", da se bo prilegala. Bom še javila, ko sprobam.
Sestavin pa nisem preverila. Pri pudrih tega ponavadi ne počnem, ker mi jih zelo malo zjebe kožo. Do sedaj sem to opazila samo pri Revlonovem. Bom videla, kaka bo koža po mazanju (jaz imam en tester sigurno za 4-krat ali več), zato sem bo slej al prej pokazalo, če mi škodi. Upam, da mi ne bo, ker mi je res všeč. Itak pa javim.
To mi je čudno, da so ocene, da ne prekriva dobro, ker to naj bi bil kao pol puder pol korektor (nekaj v tem smislu sem slišala v tekem tutorialu). Pa najbrž je tudi mal subjektivno, kaj je dobra prekrivnost. Jaz imam dokaj dobro kožo in sem vedno nosila pudre, ki niso čisto prekrivni oz. nikoli si nisem veliko namazala (vedno se mi je videla koža čez), ker imam tudi težave potem z luskanjem, al pa se niso vpili dobro...inp. Zato me je od tega prektivnost res kr zašokirala. Meni ni nič maskast, pa res se je lepo razmazal in vpil v kožo. Najbrž je itak tudi od kože odvisno, pa od kreme spodaj, pa primerja...veliko dejavnikov je tle.
Lej, vzemi v lekarni tester...tudi če ti barva ne bo odovarjala. Toliko da vidiš, kako ti paše na kožo. Js vedno pri tekočih tako delam. Al tester, al pa ga prej malo v lonček nafilam. Da sprobam pred nakupom.
Aja...matiranje. Ja, js nisem rabila nič pudra v prahu dat čez. Sam js nimam mastne kože. Prej suho (oziroma mešano, sam se mi vseeno bolj k suhi nagiba kot k mastni).