Jump to content

Photo

Kaj trenutno berete?

• Please log in to reply
3494 replies to this topic

#3041 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 04 November 2022 - 09:34 AM

Ma daaj, ti jo jaz pošljem, je ne rabim :-)  Sem jo kupila poleti. 

• 0

#3042 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 04 November 2022 - 10:06 AM

Hehe ni panike. Sem potrpežljiva. Imam tako ali tako 30 knjig trenutno rezerviranih in potem dobim po dve na teden za prebrat. Hvala vseeno.

• 0

#3043 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 08 November 2022 - 06:24 AM

Jaz sem se komaj prebila skozi Letovišče, ni pa ni mi šla. Potem sem pa sinoči, ko je šla K.spat, vzela v roke Zadnji let od Julie Clark in prebrala 200 strani na dušek.
  • 0

#3044 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 08 November 2022 - 08:17 AM

Jaz pa sem zdaj v tem stresnem vikendu (milo rečeno) uspela prebrat znova eno super knjigo. Prav pasalo je teh nekaj ur sprostitve zvečer. Brala sem pa knjigo Zamenjava od Beth O 'Leary. Knjigo sem si rezervirala, ker sem že brala eno njeno prejšnjo knjigo (Sostanovalca), ki mi je bila všeč in tudi ta ni razočarala. Meni je bila celo bolj všeč od prejšnje. Ta avtorica ima res unikante zgodbe. V knjigi zamenjava gre v bistvu za zgodbo, ko si babica in vnukinja za dva meseca zamenjata bivališče. Vnukinja gre na podeželje, 79 letna babica pa se gre "izživet" v London. Zgodba je sicer čustvena, ampak s pravo mero humorja in smešnih prigod.

• 0

#3045 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 08 November 2022 - 08:25 AM

Wau, sliši se zabavno!
  • 0

#3046 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 08 November 2022 - 09:09 AM

Jaz pa nonstop osvežujem iskanje za Življenje v sivi coni v naši knjižnjici, je še v obdelavi. :)

Berem pa zdaj Tessa Dare: Bi rada zanetila škandal

• 0

#3047 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 08 November 2022 - 09:15 AM

Jaz pa nonstop osvežujem iskanje za Življenje v sivi coni v naši knjižnjici, je še v obdelavi. :)

Jaz sem knjižničarko vprašala kako je s temi knjigami, ki so še v obdelavi, pa je rekla da ni problema, če jo želim že zdaj rezervirat. Sem ji poslala seznam in si je zapisala v svoj zvezek, da takoj ko pride knjiga na police, me obvesti. Meni je bilo smotano vsake toliko preverjat ali je knjiga že na voljo ali ne. Potem ko pride na police, sem pa takoj 5 na vrsti za rezervacijo. No zdaj vem zakaj :)

• 0

#3048 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 08 November 2022 - 09:26 AM

Pri nas to ni mogoče, ker sem jo jaz že hotela rezervirati. :)

• 0

#3049 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 09 November 2022 - 10:04 AM

Jaz sem pa iz knjižnice dobila celo seznam novih knjig, ki jih knjižnica dobi novembra :-) 

• 0

#3050 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 09 November 2022 - 10:08 AM

Jaz sem pa iz knjižnice dobila celo seznam novih knjig, ki jih knjižnica dobi novembra :-) 

Vidiš to bi jaz rada, pa so mi rekle, da se ne da dobit. Maš veze :D Bom morala počakat na izid nove Bukle.

• 0

#3051 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 09 November 2022 - 10:10 AM

Ma ne, naročena sem na splošna obvestila knjižnice in nazadnje so poslali to, pomoje se ena knjižničarka pač potrudi in naredi seznam :-) Pošlje se  pa vsem, ki so naročeni na prejemanje novic.

• 0

#3052 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 09 November 2022 - 05:33 PM

Dam priložnost malo bolj sproščeni tematiki in sem začela brati Kvocient poljuba od Helen Hoang. Reservirala sem pa še njeno drugo knjigo, ki jo je omenila bellini.
  • 0

#3053 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 09 November 2022 - 10:47 PM

Zacela bom ponovno z branjem Clarisse Pinkole Estes - Ženske, ki tečejo z volkovi
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3054 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 10 November 2022 - 08:09 AM

^Jaz jo imam doma, pa se nikakor ne morem pripravit, da bi jo začela brat :)

• 0

#3055 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 10 November 2022 - 09:51 AM

A daj, če bi vedela, bi ti rekla, sem imel svoj izvod, nekomu posodila in nikoli dobila nazaj. To sem sedaj na Bolhi naročila. 

Meni je bila fejst v pomoč, brat sem jo 'morala' v sklopu terapije, že 7 let nazaj o_O, toliko enih plasti sebe sem takrat skozi to branje olupila.. Mene je ojačala, v smislu zavedanja lastne moči, sposobnosti, potenciala.. to sem takrat potrebovala. Me zanima, kaj bom tokrat izluščila. V takem duhu je napisano, da se nalezeš vseh teh krasnih lastnosti žensk, ki jih opisuje, mora bit res, to mora biti tudi v meni, začneš prepoznavat in cenit lastne kvalitete in potenciale v odnosu do sebe in drugih. 

Krasna je tudi iz vidika interpretacij bajk, mitov, arhetipov. Je res tako zgoščeno in 'divje', prvinsko branje. Nikakor ne lahkotno, če mi je uspevalo po 50 strani naenkrat, je bil velik dosežek :) Obe kolegici, ki sta tudi brali, sta podobno opažali. Njen slog pisanja je res poseben. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3056 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 10 November 2022 - 10:11 AM

Saj ravno to kar omenjaš. Jaz res nisem trenutno v stanju, da bi brala kaj takega. Nimam tiste volje. Trenutno potrebujem razvedrilo, odklop od vsega stresa, ki ga imam okoli sebe. Vsekakor pa imam enkrat namen prebrat, ker me tematika zanima. Knjiga je sicer sestrina, ker sem ji jo kupila za rojstni dan :)

• 0

#3057 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 14 November 2022 - 09:07 AM

Cecelia Ahern- Skok v ljubezen

Elena Armas- Španska ljubezenska prevara

• 0

#3058 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 22 November 2022 - 09:28 AM

Lucy Vine: Slabe odločitve

Gaelen Foley: Vojvoda

Ognjeni lord

Ledeni Lord

Carole Matthews: S teboj ali brez tebe

• 0

#3059 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 22 November 2022 - 09:40 AM

Jaz moram nujno dobit eno dobro kriminalko, ker branje teh romanc mi res ne gre, haha.
  • 0

#3060 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19159 posts

Posted 22 November 2022 - 09:44 AM

Tadej Golob: Jezero

Tessa Dare: Vojvodinja po naključju

• 0

0 user(s) are reading this topic