Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3041 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 December 2007 - 05:36 PM

QUOTE(DiLeMa @ 11. 12. 2007 - 22:57) View Post

Ugotavljam, da mi je grah precej brezvezna zelenjava

Mi je zelo žal, ampak ko sm to prebrala, sm skoraj crnkla od smeha, kr je najavljeno kot najvišje filozofsko razodetje lol1.gif

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3042 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 05:38 PM

QUOTE(žabica @ 14. 12. 2007 - 17:19) View Post
in to gradivo je vso v ANGLEŠČINI!!

Heh, pri nas je v letošnjem letniku takorekoč VSA literatura v angleščini. No ja, nekaj tudi v srbohrvaščini. In še to bolj taki strokoven jezik, v glavnem, super je.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3043 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 December 2007 - 05:42 PM

QUOTE(Jenna @ 14. 12. 2007 - 15:09) View Post

Jaz se enostavno moram spovedat, še zdaj kar živčna ratam, ko začnem razmišljati o tem – včeraj sem bila v Maksiju, malo na povohu parfumov. In potem je tam bila neka ekstremno antipatična in po končni oceni glupa prodajalka/promotorka/whatever za Dior. In seveda imela tisto glupo prepričanje – vse, kar je Dior, Chanel, ipd. je kvalitetno in DIŠI, vse, kar ne stane glih nad 50eur, je pa zanič in ni dobro. Dala je za povohat nek Diorjev parfum, totalno ogaben z izrazitim vonjem po svežem korenju. Ko ji to omenim, prav vzvišeno omeni, da nimam prav (LOL) in da gre pač za izjemno dober in kvaliteten vonj (ena tistih, ki misli, da je njen okus merilo). In še enega je ponujala, tudi precej smrdljivega, ki je bil tudi seveda dober, ker je pač bil parfum leta. Ko sem ji rekla, da mi ful diši Joop! Homme se je spet vzvišeno namrdnila in povedala, da je nekvaliteten in zanič in je to tako, kot če bi primerjali neke no-name čokoladice (Joop!) in Lindt (Dior). OMFG!!! Ob takih ljudeh se pa resnično krasno počutim v svoji koži.

Jaz ne bi nikakor rekla, da je Joop neka leva firma, tudi cenovno njihovih parfumov glih ne prodajajo po 5€, ampak bi rekla, da so cene sorazmerno visoke. Moška toaletna vodica Joop je, če se ne motim, okoli 60€, kar se meni ne zdi glih poceni?! To, da se kvaliteta parfuma meri glede na ceno, je pa tudi en svetovni bullshit in kej tak idiotskega še nisem slišala. Gre čisto za posameznikov okus in jaz sem že vohala kakšne izredno drage parfume, ki so mi smrdeli bolj, kot najbolj obična Malizia. Sicer pa so parfumi, ki se masovno prodajajo po drogerijah, tudi narejeni masovno, gre za mainstream parfume in pri nobenem ne gre za presunljivo kvaliteto oz. bolje rečeno - niso nevem kako izstopajoči in revolucionarni. Tle imajo ustvarjalci omejen budget, omejen čas ustvarjanja in točno določene zapovedi, kakšen mora vonj bit. Druga so potem niche parfumi, kjer pa ni omejitev, lahko se jih brez omejitev ustvarja leta in leta, uporabljajo se res najbolj kvalitetne sestavine, pred takimi parfumi se pa tudi skomercializirani Dior skrije. Baba muti neki brezveze, hepanka debilna. Pri taki babi bi tudi mene prijelo, da bi jo na gobec usekala.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3044 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 05:44 PM

Heh, DiLeMa, ti bi mogla videt to babo in ko je usta odprla. Po moje bi se začela kar trest po malem od živčnosti, kot sem se jaz.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3045 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2007 - 05:50 PM

Ja, verjamem. dry.gif

Hevea, kar se graha tiče ... sej to je bilo zame pravo razodetje, nikdar še nisem tako poglobljeno razmišljala o njem.
Od zdej naprej je na moji negativni listi, kar se hrane tiče. tongue.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3046 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 05:57 PM

Jaz tudi ne maram graha (že od malega ne... so mi ga mogli promučkati, da se ni videl), razen izključno onega ta mladega iz ominega vrta v juhi.

• 0

#3047 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 14 December 2007 - 07:08 PM

NArdila sem izpit, čeprav je sam 7ka, pa dobro je, glede na to, kaj sem preživela zadnje mesece + da nisem bla na noben predavanju (pa še snov je taka) + bil je težki + še učit se nisem zmogla skoraj nič.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3048 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26115 posts

Posted 14 December 2007 - 07:58 PM

QUOTE(Jenna @ 14. 12. 2007 - 17:38) View Post

Heh, pri nas je v letošnjem letniku takorekoč VSA literatura v angleščini. No ja, nekaj tudi v srbohrvaščini. In še to bolj taki strokoven jezik, v glavnem, super je.

pri nas je bila vsa literatura vedno in izključno samo v angleškem jeziku (razen izpitov, ki smo jih delali na medicini - 3 izpitki).

• 0

#3049 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 December 2007 - 09:06 PM

Spet mam un glup občutek, ko se mi zdi, da se samo norca dela.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3050 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 December 2007 - 09:16 PM

Buggy, nočem pametovat, niti ni na mestu, ampak si ne morem pomagat. Če tole leti na fanta, ti resno svetujem, da daš vse od sebe in se poskušaš spravit v red. Takšno negativno razmišljanje ful uničuje zvezo, ti govorim iz prve roke.
  • 0

#3051 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 December 2007 - 09:44 PM

Delno tud na njega, ampak ni pa blo zarad njega napisan. Nej pa ob tej prilki omenm, da bi ga najrajš nekam poslala, ker me je totalno odjebu za dons al pa kr za cev vikend, sej niti ne vem, pa mi ne more v obraz povedat, kaj si želi in česa ne.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3052 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25942 posts

Posted 14 December 2007 - 09:50 PM

odlašam pogovor s fantom ... že tako mu gre vse narobe zadnje čase in nočem še js mu volje do življenja dol zbijat ... sam slej ko prej ... well, bom mogla :/.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3053 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 December 2007 - 10:59 PM

Glihkar sm poslala fantu mail z naslovom Ljubezen, noter pa tole:

Končno sm našla pravo ljubezen, ki me izpopolnjuje in osrečuje. Ne morem verjet, da na svetu obstaja kaj tako lepega, tako perfektnega in neskončno očarljivega, a srce mi pravi, da je res... Tko je luškan da se en da verjet!!

http://www.zurnal24....x.html?id=23265

tongue.gif

BTW res poglejte link kr je blazno luškana kreaturca wub.gif

Dilema - marsikaj se zgodi, ko se človek poglobi v skrivnosti zelenjave ... tongue.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3054 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 December 2007 - 01:27 PM

Hahahaha, kake uhice. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3055 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 15 December 2007 - 01:31 PM

razgamja me fullllllll,komaj čakam večer evil.gif
vznemirjena sem
  • 0

#3056 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27364 posts

Posted 15 December 2007 - 01:33 PM

enako kot tita, le da js hodm že 3 dni po svetu kot tempirana bomba, ki sam čaka d jo raznese oops.gif
konc me bo če ga dns ne dobim
  • 0

#3057 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 15 December 2007 - 01:41 PM

QUOTE(ora @ 15. 12. 2007 - 13:33) View Post

konc me bo če ga dns ne dobim

thumbup.gif ulovi ga danes woot.gif midva se imava v planu naslednji teden tongue.gif
  • 0

#3058 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27364 posts

Posted 15 December 2007 - 01:43 PM

tist ga se ni nanašal na osebo oops.gif
oseba je lažje dostopna
  • 0

#3059 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 15 December 2007 - 03:50 PM

Nekaj sem se zlagala. No šlo je za dobronamerno. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3060 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 December 2007 - 01:27 AM

Požrešna sm bla pa sm preveč sladkega pojedla, pa mi je zdj res slabo... fuj prasica huh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users