Kje se kupi?
Posted 24 October 2011 - 02:28 PM
Joj, bodiji. >.<
Fluffy, a nisi na Lindexu naročila par daljših?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2011 - 02:33 PM
Pablo Picasso
Posted 24 October 2011 - 02:36 PM
Upirajo se mi ful, ker se mi ne bi dalo vsakič odpenjat za na wc, pa dvoje gate imaš potem v bistvu. Pa meni ni noben prav.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2011 - 02:38 PM
Pablo Picasso
Posted 24 October 2011 - 02:43 PM
Saj, jaz bi se zgubila v L.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2011 - 03:03 PM
Bodiji, nein, danke, tudi iz tega razloga, ki ga omenja Jinadaze. Mene bi ziher vse spodaj tiščalo.
Mislim, da bi se menda počutila kot da imam med nogami vložek, unlol.
Na Lindex strani sem naročila zgolj dve, od tega mi ena deluje dolga, druga pa je tako-tako, 'daljša', recimo.
Nočem preveč preko neta naročevati, bi vseeno kaj več tega v živo kupila, kjer lahko otipam in sprobam.
Coco, jaz govorim, da se mi zdi, da so se zdaj recimo da v roku dveh let poslabšali, kolegica je nabavila par stvari
(velika oboževalka Skiny zadev) in se pritožuje čez kvaliteto. Jaz imam eno spodnjo majico, ne boste verjeli,
že iz srednje šole, pa je čist solidna še, edino sprana je malo. Ni pa nič raztegnjena, nikjer razparana, pa sem
je kar dosti nosila. Res skoraj neverjetno!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 24 October 2011 - 05:31 PM
Skinny se je po mojem mnenju kar poslabšal. Kar sem pred leti kupila pri njih je fenomenalno, kar pa ne tako dolgo nazaj pa se prav vidi, da ni več tako kvalitetno.
Moja najljubša spodnja majica je sicer iz Mane.

Posted 24 October 2011 - 06:05 PM
Ne, nisem bila v Modni hiši. Ponavadi, če grem v šoping v MB, grem v EP. Bi se morda bilo
včasih boljše sprehodit po mestu, ja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 24 October 2011 - 06:12 PM

Posted 24 October 2011 - 06:18 PM
Jaz sicer spodnjih majic sploh ne nosim, razen pozimi ponoči. Me moti, če imam 156 slojev oblek na sebi, imam raje dovolj dolgo ozko majico s dolgimi rokavi in pulover/jopco.
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2011 - 06:20 PM
Posted 24 October 2011 - 06:22 PM
Jaz pa skoraj vedno jeseni/pozimi nosim spodnjo majico in gor majico s 3/4 rokavi.
Posted 24 October 2011 - 06:39 PM
Jaz sicer spodnjih majic sploh ne nosim, razen pozimi ponoči. Me moti, če imam 156 slojev oblek na sebi, imam raje dovolj dolgo ozko majico s dolgimi rokavi in pulover/jopco.
Jaz jih sploh nimam. Niti ene. Ne morem... na živce mi grejo.

Raje oblečem spodaj navadno oprijeto majčko z dolgimi rokavi. Imam pa tudi eno krajšo črno bombažno oblekico na naramnice, ki mi seže ravno malo čez rit in jo uporabim v te namene.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 October 2011 - 06:45 PM

Pablo Picasso
Posted 24 October 2011 - 06:54 PM

Pablo Picasso
Posted 24 October 2011 - 09:33 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 October 2011 - 09:38 PM

Pablo Picasso
Posted 24 October 2011 - 09:45 PM

Posted 24 October 2011 - 09:48 PM
Pa ti to nič gor in dol ne zleze?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users