Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4422 replies to this topic

#3041 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 24 October 2011 - 02:28 PM

Joj, bodiji. >.<

Fluffy, a nisi na Lindexu naročila par daljših?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3042 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 October 2011 - 02:33 PM

Kaj?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3043 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 24 October 2011 - 02:36 PM

Upirajo se mi ful, ker se mi ne bi dalo vsakič odpenjat za na wc, pa dvoje gate imaš potem v bistvu. Pa meni ni noben prav.

• 0

― V. Van Gogh

#3044 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts

Posted 24 October 2011 - 02:38 PM

Jaz imam ful dolg trup in mi je L kar lepo prav; ni oprijet kot korzet, tega tudi ne moreš pričakovat, ampak ni pa zdej šotor - čisto lepo priležno pride.
  • 0
Pablo Picasso

#3045 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 24 October 2011 - 02:43 PM

Saj, jaz bi se zgubila v L.

• 0

― V. Van Gogh

#3046 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2011 - 03:03 PM

Bodiji, nein, danke, tudi iz tega razloga, ki ga omenja Jinadaze. Mene bi ziher vse spodaj tiščalo.
Mislim, da bi se menda počutila kot da imam med nogami vložek, unlol.
Na Lindex strani sem naročila zgolj dve, od tega mi ena deluje dolga, druga pa je tako-tako, 'daljša', recimo.
Nočem preveč preko neta naročevati, bi vseeno kaj več tega v živo kupila, kjer lahko otipam in sprobam.

Coco, jaz govorim, da se mi zdi, da so se zdaj recimo da v roku dveh let poslabšali, kolegica je nabavila par stvari
(velika oboževalka Skiny zadev) in se pritožuje čez kvaliteto. Jaz imam eno spodnjo majico, ne boste verjeli,
že iz srednje šole, pa je čist solidna še, edino sprana je malo. Ni pa nič raztegnjena, nikjer razparana, pa sem
je kar dosti nosila. Res skoraj neverjetno!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3047 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 24 October 2011 - 05:31 PM

Fuffy, a v Modni hiši si bila? Sicer nisem gledala za spodnjimi majicami, ampak se mi zdi, da imajo kar pestro izbiro sp. perila. Res pa je, da sem se nazadnje ko sem bila tam bolj posvečala moškemu.
Skinny se je po mojem mnenju kar poslabšal. Kar sem pred leti kupila pri njih je fenomenalno, kar pa ne tako dolgo nazaj pa se prav vidi, da ni več tako kvalitetno.
Moja najljubša spodnja majica je sicer iz Mane. laugh.gif Babi kupila pred leti in je še vedno kot nova. biggrin.gif
  • 0

#3048 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2011 - 06:05 PM

Ne, nisem bila v Modni hiši. Ponavadi, če grem v šoping v MB, grem v EP. Bi se morda bilo
včasih boljše sprehodit po mestu, ja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3049 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 24 October 2011 - 06:12 PM

Hmm, bodiji iz Intimissimija so čudoviti, ful prilegajoči se in mehki, raztegljivi, popolnoma NIČ ne utesnjujejo in vežejo, praktično se ga ne čuti, ko imaš oblečenega, jaz sem si lani kupila 3 in jih pozimi zelo pogosto nosim, ker so mi neprimerno boljši od spodnje majice thumbup.gif thumbup.gif
  • 0

#3050 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 24 October 2011 - 06:18 PM

Jaz sicer spodnjih majic sploh ne nosim, razen pozimi ponoči. Me moti, če imam 156 slojev oblek na sebi, imam raje dovolj dolgo ozko majico s dolgimi rokavi in pulover/jopco.

• 0

― V. Van Gogh

#3051 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 24 October 2011 - 06:20 PM

Jst pa skoraj nikoli nimam potrebe po 2 dolgih rokavih (imamo toplo v pisarni) in mi zato bodi ful prav pride...
  • 0

#3052 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2011 - 06:22 PM

Jaz pa skoraj vedno jeseni/pozimi nosim spodnjo majico in gor majico s 3/4 rokavi.

• 0

#3053 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 October 2011 - 06:39 PM

QUOTE(Jinadaze @ 24. 10. 2011 - 19:18) View Post

Jaz sicer spodnjih majic sploh ne nosim, razen pozimi ponoči. Me moti, če imam 156 slojev oblek na sebi, imam raje dovolj dolgo ozko majico s dolgimi rokavi in pulover/jopco.

Jaz jih sploh nimam. Niti ene. Ne morem... na živce mi grejo. pinch.gif
Raje oblečem spodaj navadno oprijeto majčko z dolgimi rokavi. Imam pa tudi eno krajšo črno bombažno oblekico na naramnice, ki mi seže ravno malo čez rit in jo uporabim v te namene.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3054 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts

Posted 24 October 2011 - 06:45 PM

OMG, jaz si ne predstavljam, da bi bila brez bodija/v skraaajni sili spodnje majice, od oktobra do maja je to dobesedno moja druga koža, tako se jih navadim, da mi je čudno se potem pozno spomladi sleči. Fak, meni bi po moje ledvice kar odpadle, če ne bi nosila bodija, haha. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#3055 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85984 posts

Posted 24 October 2011 - 06:50 PM

QUOTE(Coco* @ 24. 10. 2011 - 19:45) View Post

od oktobra do maja

surrender.gif

Lepo slišat, da obstaja še kdo, bolj zmrzljiv od mene. XD

• 0

― V. Van Gogh

#3056 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts

Posted 24 October 2011 - 06:54 PM

Ja, pa kdaj vi začnete sezono?! laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#3057 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 24 October 2011 - 09:33 PM

Jaz tudi otvorim sezono spodnjih majc ob prvem malo hladnejšem dnevu (in bodijev, itak), NI ŠANS, da grem ven brez. Potem pa seveda čez majco z dolgimi in pulover/jopco, volnen plašč, šal, kapo, rokavice, žabe+hlače ali dvojne žabe (od tega ene bombažne ali volnene, po potrebi), krilo, škornji. Večino časa me zebe. cry.gif laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3058 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts

Posted 24 October 2011 - 09:38 PM

Evo, isto. thumbup.gif
  • 0
Pablo Picasso

#3059 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 24 October 2011 - 09:45 PM

Jaz pozimi kot kaka stara mama nosim ledvični pas. biggrin.gif Fant, vsakič ko ga vidi, reče: "uuu, sexy". laugh.gif butl.gif
IPB Image

• 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#3060 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 October 2011 - 09:48 PM

Pa ti to nič gor in dol ne zleze?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users