Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#3041 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17594 posts

Posted 10 February 2015 - 01:01 PM

Na delu imam opravka z dvema 30+ sodelavcema v drugi puberteti. Prvi mi je zadnjič razlagal, kako so v firmi par let nazaj dva zalotili na 

kameri, da sta seksala. In da to folk še vedno dela, obstajajo pa 4je skrivni koti. Meni je bilo pač smešno in malo za hec malo zares me je zanimalo, 

kateri so ti skrivni koti. Sumim, da je on to totalno narobe razumel, saj mi zdaj stalno teži, kdaj mi gre lahko te kote 'pokazat'. Včeraj mi je namreč na

papirček napisal in osebno dal: POKLIČI ME (njegova cifra) <3 :lol: :lol: Pa kdo je tu nor. Seveda se ga zdaj izogibam. 

Drugi pa pride do mene: Imaš fanta? Jaz: Ja imam. On: Sej jst mam tud ženo, haha. Pol mi pa reče parkrat, ker ga nisem slišala "sviđaš mi se". 

Ali pa ko me random sreča "volim te".  :wacko: :lol:

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3042 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24528 posts

Posted 10 February 2015 - 02:06 PM

S kolegico sva v restavraciji tako klepetali, da sem vzela pladen in bištek, ne pa krožnika.

Jaz veselo izbiram hrano, jo zagrabim z zajemalko in zadnjo sekundo ugotovim, da sploh nimam krožnika ... mislim, jaz sem včasih res buksl!

seveda je gospod za mano kar mencal od smeha

• 1

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3043 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18457 posts

Posted 10 February 2015 - 04:11 PM

Kami, tako mencam jaz, ko berem "bištek" namesto beštek (Besteck po tevtonsko).

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3044 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 16 March 2015 - 05:44 PM

Na vlaku sem zaspala in prespala postajo. Sedaj pa cakam, da pride naslednji vlak, da se eno postajo nazaj peljem. Ironija je to, da ker se zaradi boljsih povezav peljem na postajo z avtom in sedaj cakam na vlak v domacem kraju, da grem po avto na sosednjo postajo in se peljem domov. Vcasih sem res buksl...
  • 0

#3045 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24528 posts

Posted 17 March 2015 - 08:42 AM

^^ o ja! kako poznano. Le da jaz pa berem in zgrešim postajo :D

zadnjič celo 3 ... in sem imela še sprehod zraven.

• 0

Put A Kilt On It!

• Guests

Posted 05 June 2015 - 08:39 PM

Danes se menim s fantom po telefonu in mi reče, da sva danes tko brzela v službo, da sva po možnosti še mačko ven iz stanovanja zaprla. Potem pa jaz začnem res študirati in ugotavljati, da je ni bilo videti notri, ko sva odhajala (ponavadi se muza kje okoli vrat). Bolj kot sem razmišljala, bolj verjetno se mi je zdelo, da sva jo ven zaprla in vse bolj grozne scenarije sem si delala v glavi. Na primer, da jo bo nekdo ven iz bloka spustil, ker bo mislil, da je potepuška muca zašla notri in da je potem ne bova več našla, ker nima paščka... Vse skupaj je tako daleč pripeljalo, da sem skočila domov pogledati, če je še tam. Na srečo mi je današnji umirjen delovnik to dopuščal. Skratka, ko sem prilaufala v stanovanje sem jo zagledala na kavču in bila presrečna  :D Sem jo enkrat ful stisnila, ji polupčkala kožušček in odbrzela nazaj v službo  :) Kako lepo je imet kosmatinkota  ^_^

• 5

#3047 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 05 June 2015 - 10:07 PM

Danes sem še vsa zaspana odsotno lupila dve banani za v jutranji smoothie. Tik preden sem dodala ostale sestavine, sem opazila, da sem v blender dala olupka banan, banani pa vrgla v kanto za bio odpadke.  :butl:

• 2

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3048 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 23 June 2015 - 02:46 PM

Vrečko z agar agarjem sem polila z vodo.  V bistvu se je v njej namakala par minutk. Eh. :wallbash:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3049 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 23 June 2015 - 07:40 PM

Sej ni panike! Ko ga boš rabila ga pač stresi v vročo tekočino. To ni tako kot želatina, ki postane neuporabna, ko se strdi. Če imaš strjen agar, ga samo segreješ in se nazaj utekočini (in potem spet strdi). ;)
  • 0

#3050 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 June 2015 - 09:32 AM

Je sel naprej, ker niti ni bila moja vrecka, double win. Baje, da se not ni zmocil - zgleda, da je embalaza od znotraj plastificirana. Juhu!

Sicer pa hvala za dont-pannic-razlago. ^-^

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3051 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18457 posts

Posted 29 June 2015 - 08:20 AM

Pred par dnevi na morju: pogovarjal sem se z bližnjimi sosedi pri njihovi hiši. Po poti od morja gor se nam je približevala mlada družina z majhnim otrokom in psom na dolgi gurtni. Pesek je ovohaval od roba do roba pot pred seboj. Ko je prišel do mene, je pričel ovhavati mojo desno nogo. Lastnica mu je močno skrajšala gurtno in rekla "fuj to, fuj". Ko so vsi skupaj prišli do mene (pes je še vedno bil ob moji desni nogi), sem rekel ženski "gospa, hvala za kompliment".

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3052 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 29 June 2015 - 08:22 AM

:lol1:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3053 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 29 June 2015 - 08:22 AM

:lol1:

• 0

#3054 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24528 posts

Posted 15 July 2015 - 10:55 AM

Na plaži ena brhka 15 letnica zgoraj brez vsake pol ure maže sončno kremo na svoje poganjajoče oprsje in se je res trudila, da bi bila opažena. Zraven pa še kolegica.

Moj hladno rešuje zraven mene križanko in čez nekaj časa mu le rečem: Ma poglej že tiste TOPLES MRHCE, ki se tako nastavljajo.

In on takoj dvigne pogled - Kje so TOPLI SMRKCI??? In se gledava, kdo je zdaj nor.

In reče - ma rekla si mi, da se nastavljajo TOPLI SMRKCI. Nakar padem v smeh in se tako smejem, da sploh ne morem razložit, da je bila "čeveljaza" (naš sinonim iz enega vica, ko Mujo ni razumel kaj je "ČE-VELJA-ZA")

• 2

Put A Kilt On It!

#3055 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 29 July 2015 - 10:30 AM

To me spomni na situacijo, ko sem jaz enkrat reševala križanko in je pisalo PITAN MLADIČ, meni pa ni bilo jasno, kako ima lahko rešitev več kot 2 črki. Potem mi je pa le kapnilo, da to ni ime in priimek. :lol:

• 1

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3056 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19137 posts

Posted 29 July 2015 - 10:50 AM

:lol:

Ti si verjetno prebrala Mládić :D

• 0

#3057 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 29 July 2015 - 11:21 AM

Ja, tako, kot Ratko Mladić. :D

• 1

#3058 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27638 posts

Posted 29 July 2015 - 07:28 PM

Marmelada, si me spomnila, da sem kot otrok gledala Smrkce in na koncu vsake epizode je bilo povedano, da je Smrkce prevedel "Dušan Kazabukovec". Čuden priimek. Šele mnogo let kasneje, ko sem videla to kombinacijo imena in priimka zapisano na ekranu, sem ugotovila, da gre za Dušanko Zabukovec. : )
  • 1
Rape of the mind is a social disorder...

#3059 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25887 posts

Posted 29 July 2015 - 08:01 PM

Ha, jaz sem imela podobno v osnovni soli - sem dolgo mislila, da je pac Kaje Tankovic, ne Kajetan Kovic. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3060 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23284 posts

Posted 29 July 2015 - 10:28 PM

Pa vsi smo najbrž v otroštvu mislili, da je igralec Johntra Volta. :lol:

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users