Jaz imam tocno take nohte in me boli patak

Jaz se strinjam, da ena osnovna urejenost mora biti, je pa žal danes tako, da se gre v ekstreme.
Hvala za razlago JP. Kako smo ekipa. : ))
Posted 03 January 2024 - 10:31 PM
Jaz imam tocno take nohte in me boli patak
Posted 04 January 2024 - 07:20 AM
Mene pri Tamarinih nohtih moti najbolj to, da mi je že oblika nohta nevšečna. Valda, da proti temu ne more nič, ampak mi taka oblika res ni. Mi pa tudi njene prioritete velikokrat niso jasne.
Posted 04 January 2024 - 08:00 AM
Meni to že od nekdaj ni všeč, da ima kdo ful različno dolge nohte, res opazim to. Ampak ne bi pa v lajfu šla komu rečt tega ali napisat.
Posted 04 January 2024 - 08:24 AM
Posted 04 January 2024 - 08:26 AM
Posted 04 January 2024 - 08:31 AM
Saj to. Kratki nohti so meni veliko lepši in bolj urejeni.
Posted 04 January 2024 - 10:37 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 January 2024 - 10:48 AM
Saj to no.
Pa realno je tukaj Curaprox največji debil, če bi jaz dobila tak material v pregled, tole zagotovo ne bi šlo čez, shoot me.
After all this time?
Always.
Posted 04 January 2024 - 11:33 AM
Posted 04 January 2024 - 11:42 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 January 2024 - 12:15 PM
jaz se pa zelo najdem v tem videu .
Sploh, da bi rada kaj zložila v pomivalca, pa ugotovim, da ga ni še nihče spraznil in potem se spomnim, da bi bilo fajn še pralni stroj zalaufat, da vmes opere, ampak potem tam najdem "nekaj" kar me zmoti ali pa grem v otroške sobe,...
Česarkoli se lotim, ugotovim, da bi se morala lotit še par drugih stvari in potem imam odprto en kup opravkov, noben dokoncan, mene pa že čas preganja, da moram "nekje bit" oz še kaj drugega naredit. Mi trenutna čistoča ni neka drama mi ni tako visoko na priorotetni listi oz. si čez čistočo ne dajem vrednost kot oseba/mama/gospodinja. Si jo pa dajem čez kakšno drugo stvar in si pa tam nabijam slabo vest, če ni tako, kot si zamislim oz. planiram. In seveda istočasno tudi ostale ljudi ocenjujem oz sodim čez te moje stvari in težko razumem, da kako jim ni to pomembno oz se odločajo drugače kot jaz
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 January 2024 - 12:54 PM
Posted 04 January 2024 - 01:55 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 January 2024 - 02:30 PM
Pri meni je večja težava, da nimamo prostora za vse stvari. Kolikor se trudim ohranjat red v kuhinji (kjer imam edina kontrolo nad stvarmi, ki se nahajajo tam), pa totalno propadem v denvni sobi, kjer ne vem več kam naj pospravim stvari. Otroško kramo že postopoma na skrivaj mečem stran in mali niti ne opazita, ampak vse hobi stvari od L-ja (vse za lokostrelstvo, pa teleskop, smučarska oprema, klaviature, električna kitara, akvarij, 3D tiskalnik .....ni da ni) pa zdaj hranimo v dnevni sobi, kjer ima tudi pisalno mizo ali na hodniku. Res komaj čakam, da se preselimo in vso to kramo vtaknem L- ju v kabinet, potem pa samo vrata zaprem Zgoraj si res želim minimalistično dnevno sobo zgolj s sedežno garnituro, mizico, TV in mini TV omarico za elektroniko.
Posted 04 January 2024 - 02:32 PM
A nimate kleti?
Posted 04 January 2024 - 02:41 PM
A nimate kleti?
![]()
Če midva imava zdaj stanovanje uradno v kleti hiše
Posted 04 January 2024 - 07:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 January 2024 - 07:30 PM
MI rečemo "garaža", je pa to praktično pritličje v hiši, nič ni pod nivojem tal.
Posted 04 January 2024 - 11:22 PM
jaz se pa zelo najdem v tem videu
.
Sploh, da bi rada kaj zložila v pomivalca, pa ugotovim, da ga ni še nihče spraznil in potem se spomnim, da bi bilo fajn še pralni stroj zalaufat, da vmes opere, ampak potem tam najdem "nekaj" kar me zmoti ali pa grem v otroške sobe,...
Česarkoli se lotim, ugotovim, da bi se morala lotit še par drugih stvari in potem imam odprto en kup opravkov, noben dokoncan, mene pa že čas preganja, da moram "nekje bit" oz še kaj drugega naredit.
In seveda istočasno tudi ostale ljudi ocenjujem oz sodim čez te moje stvari in težko razumem, da kako jim ni to pomembno oz se odločajo drugače kot jaz
Posted 05 January 2024 - 08:53 AM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users