Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3041 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15252 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 June 2010 - 07:33 PM

QUOTE(sajk @ 29. 6. 2010 - 19:48) View Post

Ne razumem, zakaj? blink.gif

laugh.gif

Ja ker so omejitve, ja.

Ne vem v čem je tak joy it več kot 130, thats fast enough for me.

Enkrat sem se z enim tipom v ljubljano peljala on average speed 160kmh in sem bila čist presrana, ni se mi kul tako hitro vozit. Pač. smile.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3042 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2010 - 08:06 PM

Pol bi se usrala, če bi se usedla v avto, ko vozi moj fant. laugh.gif Jaz sem že vsega hudega navajena ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3043 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 29 June 2010 - 08:38 PM

Jst tut, od fotra biggrin.gif Sva se tut že 220 peljala po prazni avtocesti biggrin.gif Mene to ne moti, njemu 10000% zaupam, sama se tega pač ne bi šla.

Se pa 500x podpišem pod post od PJ, NAJBOLJ od vsega me nervirajo tisti, ki ne uporabljajo žmigavcev, ko grejo ven iz krožnega. In pol jst stojim k en kreten 10 min, pa vsi ven zapeljejo, pa vsi brez žmigava. Mislm FUCK OFF!
  • 0

After all this time?

Always.

#3044 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 29 June 2010 - 09:00 PM

Hm, jest se peljem tako hitro kot gre. Če ni prometa, je moja idealna in komot najvišja hitrost 160. Včasih se mi pa ne da in se peljem penzionersko 120. Če res ni nikjer nikogar peljem 180, ene parkrat 200, da sem videl, kako zgleda v mojem avtu. Zanj je 160 največ, da je še komot. Sicer pa nisem pristaš zajebancij. Če naletim na kozla, se mu umaknem, če imam kam. Ziher se pa kamijonarji, ki imajo omejitev 80, zajebavajo s prehitevanjem ne da bi se ozirali na to, kaj se dogaja za njimi.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3045 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 29 June 2010 - 09:30 PM

QUOTE(Errol @ 29. 6. 2010 - 20:21) View Post

Sajk, tokrat sem bil na tvoji liniji. happy.gif

Jaz sem bil povsem prepričan, da je sarkazem. tongue.gif

QUOTE(Olivija @ 29. 6. 2010 - 18:30) View Post

^Pa dobro, ti bi že v štartu moral voziti 20kmh počasneje.. (:

Potem je verjetno bolje, da ne razlagam, da grem po cestah izven naselja pogosto precej več kot 20km/h več od omejitev? tongue.gif

QUOTE(Errol @ 29. 6. 2010 - 22:00) View Post

Hm, jest se peljem tako hitro kot gre. Če ni prometa, je moja idealna in komot najvišja hitrost 160. Včasih se mi pa ne da in se peljem penzionersko 120. Če res ni nikjer nikogar peljem 180, ene parkrat 200, da sem videl, kako zgleda v mojem avtu. Zanj je 160 največ, da je še komot. Sicer pa nisem pristaš zajebancij. Če naletim na kozla, se mu umaknem, če imam kam. Ziher se pa kamijonarji, ki imajo omejitev 80, zajebavajo s prehitevanjem ne da bi se ozirali na to, kaj se dogaja za njimi.

thumbup.gif

Jaz sem samo enkrat šel 220 iz firbca, parkrat 200 iz dolgčasa, ko je bilo prazno ... sicer pa vozim 120-160, pač odvisno od časa, volje in razpoloženja. Na avtocesti hitro vozit mi je sicer brez veze, se pa rad hitreje peljem po cestah izven naselja, če jih poznam in če razmere to dopuščajo. Moja pot na Primorsko zgleda LJ-Logatec po AC, potem pa čez Postojno in Črni Kal po stari cesti ... mega. biggrin.gif

Eni kamionđije so pa za premlatit. mad.gif
  • 0

#3046 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26171 posts

Posted 29 June 2010 - 09:49 PM

Jst čez naselje ne morem peljat 50...majkemi, da ne.... biggrin.gif Vedno grem tam nekje 10 nad omejitvami, na avtocesti okoli 140-145. Pač za dobro dinamiko vožnje je treba spremljat situacijo, bit pozoren in imet dobre reflekse. Eni pač tega na žalost nimajo in zato jih imenujemo sunday drivers & Co.
  • 0

#3047 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 29 June 2010 - 10:48 PM

Podpis. smile.gif So sicer ulice, kjer je 50km/h OK (cone 30 press lol1.gif), sicer je pa 60km/h kul, pa 70km/h po vpadnicah (80, če je to Celovška, kjer je itak 70 omejitev). smile.gif

Je pa res, da se zeleni val na Celovški krasno lovi z 90km/h, preverjeno.

• 0

#3048 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26171 posts

Posted 30 June 2010 - 06:39 AM

Na Dolenjki pa 70km/h : )

smile.gif

• 0

#3049 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 30 June 2010 - 07:10 AM

Hja, v Sloveniji si še upam malček kršit omejitve hitrosti. Dvakrat na teden sem na AC proti morju in redno se vozim čez Fernetiče in nato nadaljujem do Škofij. Če tle vozim hitreje od omejitve, se s tem v Italiji ni za zajebavat. Ne toliko zaradi Siciljancev z brzostrelkami (legalno, ker so policjoti in finančni stražniki), kolikor zaradi njihove prometne policije. Kazen za konkretni hitrostni presežek je okrogel tisočak, neugodno pa je, da ti znajo fentat vozniško, ki jo dobiš nazaj v Lj na MZZ po dolgem času. Pri Miljah je rondo in od tam do Škofij je omejitev 50. Stojijo za ovinkom ali pa pri kučici, kjer kupiš hrvaške kune, par metrov od table Slovenija. Zdaj, če greš 52-54 na uro, te samo prijazno opozorijo, da vozi počasneje, pri 60 daš pa cinque cento euri.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3050 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 30 June 2010 - 07:13 AM

500€ za 10km/h preveč? Neeee? Za Italijo sicer ne vem, kako je, ampak vide sem že primerjavo z nemškimi kaznimi ... in so naše dosti višje?
  • 0

#3051 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 June 2010 - 11:15 AM

V italiji, zraven Famile pri meji imaš en raaaaven kos ceste, širok, nikoli prometa. In omejitev 30. In merijo hitrost. To je eden od trenutkov, ko se mi zdi pametno, da je moj ena velika megla, ko se vsede za volan. Najbrž bi vsi preklinjali čez njega. biggrin.gif No sajk tudi je, ko sva mu heveo zelo pozno dostavila v lj!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3052 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 June 2010 - 12:02 PM

Ful mi gre na živce, da se vse vtise dneva piše v "šank" po tanovem. Očitno je vse tako zelo tajno...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3053 sajk

sajk

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts

Posted 30 June 2010 - 01:15 PM

QUOTE(redkvica @ 30. 6. 2010 - 12:15) View Post

Najbrž bi vsi preklinjali čez njega. biggrin.gif No sajk tudi je, ko sva mu heveo zelo pozno dostavila v lj!

Ja, ono je bila grda ... biggrin.gif Sem upošteval dobro uro za pod KP-LJ, bil prepričan, da že zamujam, potem sem pa tam čakal ko ena mona, da je prisanjal ... huh.gif
  • 0

#3054 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 June 2010 - 01:50 PM

QUOTE(Braunkopf @ 30. 6. 2010 - 13:02) View Post

Ful mi gre na živce, da se vse vtise dneva piše v "šank" po tanovem. Očitno je vse tako zelo tajno...

+ da je postala to vsesplošna čvekalnica, kjer bk vse za OT.
Sicer pa me neusterzni OT itak motijo povsod.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3055 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 June 2010 - 03:42 PM

Aha BK. Res je! Sem tudi sama zapazila to.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3056 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18557 posts

Posted 30 June 2010 - 06:59 PM

Uf, že dolgo nazaj sem se čudil, zakaj se vtisi dneva pišejo sem noter. Exempla trahunt, so pravili stari Emonci pa sem se še sam razvadil. angel1.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#3057 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 30 June 2010 - 08:12 PM

Včeraj smo bili s kolegi skupaj in ker smo bili lačni smo se odločili iti pred tekmo na kebab. Jaz sem malo oklevala, saj sem se kar odvadila junk fooda jest (ga sicer še vedno, ampak zelo redko) in ko so že vsi naročili, tisti tip, ki je stregel, vpraša še mene kaj bom. Najprej sem rekla da nič, saj sem želela pri fantu en griz narediti, da vidim, če mi sploh paše. In model mi predvidljivo prbije, če držim linijo. rolleyes.gif Sem mu samo odgovorila da ne, da je ne rabim, saj sem zadovoljna.
Zakaj da fuck ljudje ne razumejo, da ni potrebno vedno hujšat, če nekaj nočeš jesti, ampak da dejansko razumeš in poznaš svoje telo in ti bolj paše kaj zdravega pojesti, kot pa junk food.
Pa to ni prvič in prav zdelo se mi je da bo kaj takega rekel, pol je pa itak takoj osladen postal, mrš evil.gif
  • 0
To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.
Ralph Waldo Emerson

#3058 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29916 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 July 2010 - 11:39 AM

face, ki se spravijo na ta prvega, ki ga vidijo, lajat, pa sploh ni nujno, da je ta prvi sploh česarkoli kriv.
in ensposobnost organizacje, ko 5 folka dela neki, kar bi lahko naredil en sam - ko je pa treba prevzet odgovornost, pa veselo prelagajo en na druzga.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3059 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 July 2010 - 05:21 PM

Vedno znova me zabava pamet ljudi, ki mislijo, da MORAJO imeti najljubše komade tako naglas, da sliši celo naselje. Get serious, najprej treba poslušat njihove male pamže ko krulijo, potem se pa še fotr oglaša in išče pozornost. Res si nisem zaslužila tega wallbash.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3060 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2010 - 05:24 PM

Na živce mi grejo ljudje, ki ne upoštevajo nekega intimnega/osebnega prostora posameznika, kar se
najboljše vidi v kakšnih vrstah na pošti, itd. Toliko, da ne zleze v tebe in potem svoj smrdljivi gobec
drži čisto blizu, da ja VSE sliši, kaj se pogovarjaš z zaposlenim. FOF, nekulturni vsiljivec!!!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users