Hmm, če si pa nekje "za stalno", si pač spremeniš stalni naslov... Jaz si bom novo osebno dala letos delat, ker mi poteče potni list. Zdaj sem pomoje ene 10 let imela sam potni list, osebne nisem dala delat na novo, ko so mi takrat dokumente ukradli. Zdej bom pa kar za naju s Katjo skupaj uredila vse, od fotkanja do vloge na UE za novo osebno...

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 24 January 2015 - 04:33 PM
Posted 24 January 2015 - 05:15 PM
Ja, saj to mi je jasno, meni samo ni do tega, da bi v dveh letih 2-3x menjala vse dokumente, ker sem skos nameravala hkrati spremeniti naslov in priimek in še zdaj ne vidim razloga, zakaj bi naredila drugače, razen da je tako "po zakonu".
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2015 - 08:08 PM
Posted 28 January 2015 - 11:05 AM
Punce, ali ima katera izkušnje z zdravilom Fluimukan. A je kaj prida?
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 January 2015 - 01:15 PM
Je, na začetku se ti bo zdelo, da gre na slabše, ker te bo na kašelj sililo - sluz mora pač ven. Nato bo pa boljše. Je podobno kot Prospan, le močnejše.
Posted 28 January 2015 - 01:50 PM
thanXXX, AP.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 January 2015 - 08:37 PM
Tudi P. je bil zadovoljen z njegovim učinkom. Pa ne pozabi veliko piti, mehča sluz.
Posted 28 January 2015 - 08:42 PM
Pa nič mlečnih izdelkov, ker še dodatno povzročajo nastajanje sluzi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 January 2015 - 08:48 AM
Imate kakšen predlog, kako izpiliti ustni del angleščine? Razumevanje mi gre super, samo izgovorjava in tvorjenje stavkov mi ne gresta čisto gladko in bi rada to nekako izpilila.
Posted 29 January 2015 - 08:51 AM
Pogovarjaj se z native speakerji (mogoce na busuu.com ali kaki spletni klepetalnici?).
Posted 29 January 2015 - 12:07 PM
What she said. Ali pa s komerkoli, če native speakerjev nimaš pri roki. Magari naj ti fant govori v slovenščini in ti mu odgovarjaj po angleško, samo da vadiš ta preklop iz pisnega v ustni jezil.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 January 2015 - 11:39 AM
Hvala za nasvete. Ta varianta z glasnim branjem me še najbolj interesira trenutno.
Posted 30 January 2015 - 03:41 PM
Ali kdo pozna kakšen Canon servis (ali kakšen drug, ki bi popravil Canon fotoaparat), ki ni pretirano drag?
Po moje ni nič posebnega; že nekaj časa se nama zatika gumb za zoom - pa ker sam foto ni vreden veliko, ne bi ravno dala več za popravilo, kot pa za sam foto.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 January 2015 - 06:12 PM
Kami, idi v Foto Beseničar na Dunajski cesti. Zelo dober servis. Poguglaj, pokliči, vprašaj...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 02 February 2015 - 09:32 AM
hvala za idejo, sem velikokrat na tistem koncu in bom res odnesla.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 February 2015 - 10:33 PM
Nimam pojma, kam drugam naj naslovim vprašanje, torej:
Na lookfantastic želim naročiti Myprotein Peanut butter. Sem dala v košarico 2 izdelka, to pride 2kg teže, in so zraven prišteli poštnino (tracked delivery),
zaradi:
Tracked Delivery - Track your order during delivery, orders over 2kg in weight will automatically select tracked delivery.
If you have selected multiple items below 2kg and wish to select standard delivery please order separately. -
Okej, en izdelek odstranim, pa še vedno lahko izberem samo ta Tracked delivery, ki je 8.99 funtov namesto Standard, ki je zastonj.
Mogoče kdo ve, v čem je problem, ali vam naredi enako?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 February 2015 - 10:46 PM
To zdaj tako je že nekaj časa. Mislim, da tudi z vitamini. Naroči iz Myvitamins ali Myprotein.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 February 2015 - 10:48 PM
Bedno. Hvala!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 February 2015 - 12:46 PM
Kje bi kupila kakšne fajn,lepo mazljive pa ne predrage barve za pusta?
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users