Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36064 replies to this topic

#30461 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32914 posts

Posted 24 November 2014 - 12:01 PM

Mi ga pa nimamo, tako da kupim občasno kakšno malenkost, ko imam priliko. Pomoje je ponudba primerljiva s Hoferjem...?

• 0

#30462 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17693 posts

Posted 24 November 2014 - 12:35 PM

Ne vem če. Mogoče je odvisno od velikosti, ampak naš Hofer je precej, precej manj založen kot Lidl v BTCju. Tudi teh tematskih akcij nimajo pa pri vseh stvareh je manjša ponudba. Pa te Hoferjeve pekarne so tudi mini.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#30463 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 24 November 2014 - 02:02 PM

Errol, Lidl bo imel zdaj, v decembru, linijo Deluxe. Poglej si malo ponudbo, se mi zdi, da bi ti bil kar nekaj reči lahko všeč: http://www.lidl.si/sl/6166.htm

Imajo pa zelo fajn sveže stisnjen sok pomaranč, bio navadne jogurte, črno čokolada, irsko maslo, pekovsko pecivo in dober kruh. Meni je zelo všeč peneče vino Burg Shoneck (ali nekaj podobnega). Ni pa to lepa trgovina :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#30464 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24901 posts

Posted 24 November 2014 - 02:14 PM

kakšna pa je razlika med navadnim maslom in irskim?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#30465 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 24 November 2014 - 02:30 PM

Meni je boljšega okusa. Je v zlati embalaži in ima tisto deteljico gor. Maslo je moja šibka točka  :oops: 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#30466 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 24 November 2014 - 02:42 PM

Ja, de lux artikle ful reklamirajo na italijanski tv. Ne vem, kdaj bojo odprli trgovino za Bežigradom, zanima me, ker mi bo dobesedno za vogalom. Kruh oz bagete hvali ena moja sodelavka.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30467 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28305 posts

Posted 24 November 2014 - 06:58 PM

Fritelle so, če to misliš. One z Nutello, orgazem :D

:njam:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#30468 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19581 posts

Posted 24 November 2014 - 07:55 PM

Kako velike ma Lidl stevilke sportnih stvari? Sla bi iskat pajkice, ponavad mam 36-38, rabim S ali M? Rada mam, da so sportne pajkice ful tesne, ampak ce so manjse cifre potem ni sams, da S spravim gor. Iz H&Ma mam Xs. :)

Saj lahko probaš, imajo kabino. Jaz vedno probam, ker včasih mi je S prav, včasih pa ful preveliko. Nazadnje sem kupila XS pajkice in so mi kot ulite. :) ampak xs nimajo vedno, ponavadi imajo samo do S.

• 0

#30469 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 November 2014 - 02:51 AM

Lidl ima kabino? Vau?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#30470 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 25 November 2014 - 08:14 AM

- ne, razen če lahko dokaže, da je šlo za odpoved iz poslovnih razlogov, tu potem lahko da odpoved komur hoče (edina vrsta odpovedi, kjer lahko delodajale sam izbere kdo bo letel)

Ok, zdaj sem šele prebrala do konca. Će je napisano da je iz poslovnih razlogov, pomeni da je delodajalec to tudi dokazal (po resnici ali ne), najpogosteje je to zaradi ekonomskih razlogov (kar dokazujejo ponavadi z bilanco stanja, upadom prometa, etc). Če delodajalec tega ne bi dokazal, ne bi mogel niti prekiniti delovnega razmerja. Tako da jaz pravim da pusti stat, ker ne boš nič dosegla.

Hvala, še to me zanima.
Kako pa utemelji  ko po kakšnem tednu objavi prosto delovno mesto za isto delovno mesto? :oops:

Hvala :)

• 0

#30471 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 28 November 2014 - 09:02 PM

Andrejev sejem v Gorici je na kateri lokaciji? Na koncu raštela upam, ker tja znam priti :D

• 0

#30472 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23590 posts

Posted 28 November 2014 - 11:28 PM

Na koncu reštela greš na levo, tam čez trg. Saj boš itak videla, kam ljudje hodijo, tako da ne moreš zgrešiti. :D

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#30473 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 28 November 2014 - 11:31 PM

Grazie :D

• 0

#30474 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17203 posts

Posted 29 November 2014 - 09:23 PM

BTC City in City Park je ista zadeva? Dobila sem bone za Europarka, in piše, da jih lahko koristim zudi v City Parku LJ, zdaj pa nisem ziher. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#30475 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5849 posts

Posted 29 November 2014 - 10:03 PM

Ni ista zadeva. City park je sicer v BTCju, velik center, kjer je interspar. Ostalo pa je Btc city in ni isto. Druga firma, drugi pogoji...
  • 0

#30476 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17203 posts

Posted 29 November 2014 - 10:36 PM

Ok, hvala. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#30477 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28305 posts

Posted 30 November 2014 - 10:25 PM

Frčica, ti je bilo všeč? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#30478 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 30 November 2014 - 10:30 PM

Ne :( sem že v čveku pojamrala. Same kitajske cote in sladkiš.

• 0

#30479 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20022 posts

Posted 04 December 2014 - 05:03 PM

Kje bi lahko kupila grelnik za roke? Tiste, ki delujejo kakšne pol ure in se potem spet strdijo.

Kje imajo pestro ponudbo papirčkov za muffine z različnimi motivi?

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#30480 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32914 posts

Posted 04 December 2014 - 06:07 PM

grelnike imajo v Kiku

• 0

0 user(s) are reading this topic