Mi ga pa nimamo, tako da kupim občasno kakšno malenkost, ko imam priliko. Pomoje je ponudba primerljiva s Hoferjem...?

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 24 November 2014 - 12:01 PM
Posted 24 November 2014 - 12:35 PM
Ne vem če. Mogoče je odvisno od velikosti, ampak naš Hofer je precej, precej manj založen kot Lidl v BTCju. Tudi teh tematskih akcij nimajo pa pri vseh stvareh je manjša ponudba. Pa te Hoferjeve pekarne so tudi mini.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 24 November 2014 - 02:02 PM
Errol, Lidl bo imel zdaj, v decembru, linijo Deluxe. Poglej si malo ponudbo, se mi zdi, da bi ti bil kar nekaj reči lahko všeč: http://www.lidl.si/sl/6166.htm
Imajo pa zelo fajn sveže stisnjen sok pomaranč, bio navadne jogurte, črno čokolada, irsko maslo, pekovsko pecivo in dober kruh. Meni je zelo všeč peneče vino Burg Shoneck (ali nekaj podobnega). Ni pa to lepa trgovina
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2014 - 02:14 PM
kakšna pa je razlika med navadnim maslom in irskim?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 24 November 2014 - 02:30 PM
Meni je boljšega okusa. Je v zlati embalaži in ima tisto deteljico gor. Maslo je moja šibka točka
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 November 2014 - 02:42 PM
Ja, de lux artikle ful reklamirajo na italijanski tv. Ne vem, kdaj bojo odprli trgovino za Bežigradom, zanima me, ker mi bo dobesedno za vogalom. Kruh oz bagete hvali ena moja sodelavka.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 November 2014 - 06:58 PM
Fritelle so, če to misliš. One z Nutello, orgazem

Posted 24 November 2014 - 07:55 PM
Kako velike ma Lidl stevilke sportnih stvari? Sla bi iskat pajkice, ponavad mam 36-38, rabim S ali M? Rada mam, da so sportne pajkice ful tesne, ampak ce so manjse cifre potem ni sams, da S spravim gor. Iz H&Ma mam Xs.
Saj lahko probaš, imajo kabino. Jaz vedno probam, ker včasih mi je S prav, včasih pa ful preveliko. Nazadnje sem kupila XS pajkice in so mi kot ulite. ampak xs nimajo vedno, ponavadi imajo samo do S.
Posted 25 November 2014 - 02:51 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 25 November 2014 - 08:14 AM
- ne, razen če lahko dokaže, da je šlo za odpoved iz poslovnih razlogov, tu potem lahko da odpoved komur hoče (edina vrsta odpovedi, kjer lahko delodajale sam izbere kdo bo letel)
Ok, zdaj sem šele prebrala do konca. Će je napisano da je iz poslovnih razlogov, pomeni da je delodajalec to tudi dokazal (po resnici ali ne), najpogosteje je to zaradi ekonomskih razlogov (kar dokazujejo ponavadi z bilanco stanja, upadom prometa, etc). Če delodajalec tega ne bi dokazal, ne bi mogel niti prekiniti delovnega razmerja. Tako da jaz pravim da pusti stat, ker ne boš nič dosegla.
Hvala, še to me zanima.
Kako pa utemelji ko po kakšnem tednu objavi prosto delovno mesto za isto delovno mesto?
Hvala
Posted 28 November 2014 - 09:02 PM
Andrejev sejem v Gorici je na kateri lokaciji? Na koncu raštela upam, ker tja znam priti
Posted 28 November 2014 - 11:28 PM
Na koncu reštela greš na levo, tam čez trg. Saj boš itak videla, kam ljudje hodijo, tako da ne moreš zgrešiti.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 November 2014 - 11:31 PM
Grazie
Posted 29 November 2014 - 09:23 PM
BTC City in City Park je ista zadeva? Dobila sem bone za Europarka, in piše, da jih lahko koristim zudi v City Parku LJ, zdaj pa nisem ziher.
[Napoleon]
Posted 29 November 2014 - 10:03 PM
Posted 29 November 2014 - 10:36 PM
Ok, hvala.
[Napoleon]
Posted 30 November 2014 - 10:25 PM
Posted 30 November 2014 - 10:30 PM
Ne sem že v čveku pojamrala. Same kitajske cote in sladkiš.
Posted 04 December 2014 - 05:03 PM
Kje bi lahko kupila grelnik za roke? Tiste, ki delujejo kakšne pol ure in se potem spet strdijo.
Kje imajo pestro ponudbo papirčkov za muffine z različnimi motivi?
Posted 04 December 2014 - 06:07 PM
grelnike imajo v Kiku
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users