vprašanja (zanima me, ...)
Posted 21 November 2014 - 03:18 PM
Posted 21 November 2014 - 05:00 PM
Se mi zdi, da so tudi meni že prvič podaljšali skoraj do smrti.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 21 November 2014 - 05:05 PM
To je totalno zgrešeno, jaz sem imela isti problem z vozniško zdaj nazadnje pa so mi le podaljšali za 10 let. In to zato, ker sem imela pač zabeleženo, da nosim očala še preden sem naredila vozniškega....prijateljica, ki je dobila očala kakšno leto po opravljenem izpitu pa ima podaljšano do ne vem katerega leta. To ni fer in niti ni smiselno.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 23 November 2014 - 08:40 AM
-ce nadrejeni ne zaupa podrojenemu ali je to lahko razlog za odpoved pogodbe?
-ali je internet dovolj verodostojen medij za odpoved? Oz. ali te lahko odpustijo zaradi objav na internetu, ki so vezane na tvoj prosti cas?
-ce nadrejeni direktorju preko dopisov pise/'poroca' o delu podrejenega, ali je nadrejeni dolzan te dopise poslati podrejenemu v vednost? Ali ima podrejeni pravico do vpogleda v te dopise?
Na odpovedi sicer pise da je iz poslovnih razlogov, vendar zal v resnici so cisto drugi razlogi. Se v tem primeru postavljat zase al pustit kako je?
Hvala :-)
Upam da sem razumljivo napisala. :-[ :-)
Posted 23 November 2014 - 03:56 PM
- ne, razen če lahko dokaže, da je šlo za odpoved iz poslovnih razlogov, tu potem lahko da odpoved komur hoče (edina vrsta odpovedi, kjer lahko delodajale sam izbere kdo bo letel)
Ok, zdaj sem šele prebrala do konca. Će je napisano da je iz poslovnih razlogov, pomeni da je delodajalec to tudi dokazal (po resnici ali ne), najpogosteje je to zaradi ekonomskih razlogov (kar dokazujejo ponavadi z bilanco stanja, upadom prometa, etc). Če delodajalec tega ne bi dokazal, ne bi mogel niti prekiniti delovnega razmerja. Tako da jaz pravim da pusti stat, ker ne boš nič dosegla.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2014 - 06:02 PM
Je bila katera na sejmnu sv. Andrega v stari gorici? Baje je vedno v času Miklavža?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2014 - 06:09 PM
Ja, vsako leto je, pred miklavžem. Naslednji vikend je Ful lepo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2014 - 06:28 PM
O super, hvala, bova šla. Je cel dan, od jutra?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2014 - 06:43 PM
Tega pa ne vem, ker grem vedno popoldne/zvecer.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2014 - 07:46 PM
Popoldne je lepo, ja, ko pade mrak in potem do večera... sem bila večkrat in bi še šla kdaj, ko bo tamala malo večja...
Posted 23 November 2014 - 07:50 PM
Tudi jaz sem vedno hodila popoldne/zvečer.
Posted 23 November 2014 - 07:51 PM
Mandolat
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2014 - 07:53 PM
Pa kaj so že une sladke zadeve... fritate?
Posted 23 November 2014 - 07:56 PM
Posted 23 November 2014 - 08:12 PM
Fritelle so, če to misliš. One z Nutello, orgazem
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 23 November 2014 - 08:13 PM
ahaaa, fritele, saj res
Posted 24 November 2014 - 10:24 AM
V moji neposredni soseščini bodo v kratkem odprli novo trgovino Lidl. Zanima me, kakšna se vam zdi njihova ponudba in kvaliteta robe.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 November 2014 - 10:42 AM
Jaz precej tam kupujem. Sadje, zelenjavo, oreščke, mlečne izdelke. Pa tudi športna oblačila, ko jih imajo v ponudbi. Mama kupuje tam tudi pekovske izdelke. Kvaliteta se mi zdi primerljiva z drugimi trgovinami, nič slabše ni. V ponudbi imajo tudi Nutello in Milko made in Germany, če ti to kaj pove.
Posted 24 November 2014 - 11:33 AM

After all this time?
Always.
Posted 24 November 2014 - 11:53 AM
S ti bojo OK. Kupi 36/38. Meni se zdijo številke kar realne.
Drugače pa midva dosti kupujeva v LIDLu. Predvsem kruh, sadje, zelenjavo, jogurte, tiramisu, uporabne prčkarije...
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users