Kakšni popusti so ponavadi za Late night shopping? Bo ta petek v City parku, Europarku in City centru. Imajo vse trgovine popuste, ali samo določene?

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 18 November 2014 - 09:33 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 November 2014 - 10:10 AM
Marmelada, če boš šla, potem ti svetujem veliko mero živcev in nikakor z avtom tja. Se spomnim lanskega, ko sva z mami obtičali v stoječi koloni že pri Baumaxu v MB-ju in niti v eni uri nisva blizu Europarka prišle.
Posted 18 November 2014 - 10:23 AM
Folk čisto nor. Jaz bi šla v Celje. No, saj bom videla, če bom sploh imela prevoz. Nagledane imam ene gležnarje v Massu, sem jih že probala, ampak čakam, če bodo kaj znižani in če bo kakšen pameten popust v Massu, bi samo po to skočila. Se spomniš, kakšni popusti so sploh bili, se sploh splača? Tudi jaz nimam potrpljenja za nakupovanje v veliki gužvi.
Posted 18 November 2014 - 12:11 PM
Meni ni noben popust toliko vreden, da bi se šla gužvat v maso ljudi...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 November 2014 - 12:20 PM
Popusti so en dan prej objavljeni na strani se mi zdi. Se pa ne splača. Max. do 20% (pa še to itak večinoma na določene artikle), tam pa približno pol Ljubljane, kot da zastonj talajo. Enkrat sem naivno šla z bratom. Se še vedno smejeva na ta račun.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 18 November 2014 - 02:27 PM
Ma ja, saj je vedno tako, da ljudje množično navalijo ob vsaki akciji in vsakem popustu, kot da bodo zastonj dobili. Kot pravim, nimam želje se prerivati med množico, zanimajo me točno določeni čevlji in če bi bili vsaj kakih 20 % cenejši, ki še šla ponje in takoj ven.
Posted 20 November 2014 - 04:07 PM
A katera morda ve, koliko prej moraš spiti recimo Red Bull, oziroma po koliko časa ima najvišji efekt?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 20 November 2014 - 09:42 PM
Name ga sploh nima
Posted 21 November 2014 - 12:12 AM
Februarja/marca (ne spomnim se natančno) l.2010 sem naredila izpit za avto. Tri leta kasneje, torej leta 2013 (januarja) sem dobila novo vozniško, ker pač nisem bila več mladi voznik. Takrat se nisem zavzela, ampak sem zdaj ugotovila, da mi je vozniška veljala samo do oktobra 2014, torej dobro leto in pol.
Ne razumem v čem je finta. Kolegica je naredila izpit v istem obdobju, ima isto dioptrijo kot jaz (okoli -4) in je dobila leta 2013 podaljšano vozniško za 10 let. Prav znorela bi, ker sem bila danes na občini in so rekli, da moram spet delat zdravniški pregled!?!? Moj edini problem z zdravjem je vid, vse ostalo bp.
Se kateri sanja kaj jim je, da to kar random podeljujejo?
Posted 21 November 2014 - 12:15 AM
Name ga sploh nima
Meni se tudi zdi, da energijski napitki pri meni sploh nimajo opaznega učinka.
Posted 21 November 2014 - 07:36 AM
Ja, Ana, odvisno, za koliko ti zdravnik na medicini dela podaljša. jaz sem ga sicer naredila že davnega leta 1998, ampak sem ga imela samo za 5 let prav tako zaradi vida in ko sem šla na zdravniški, sem se s tem dohtarjem zmenila, da mi ga je podaljšal brez omejitve oz. dal tako priporočilo in imam zdaj vozniško do nevemkdaj, pač "do konca". Itak hodim redno na preglede, to sem mu takrat rekla in je razumel...
Posted 21 November 2014 - 08:16 AM
Ana, ja, žal je to čisto random, čisto odvisno od zdravnika. Jaz sem takrat guglala in izvedela, da je neka zdravnica v ZD za študente na Aškerčevi takšna, da ti da vozniško za dlje časa. In je bila res, sama od sebe je predlagala, da mi da vozniško do 80. leta.
Poguglaj, če to še drži, se splača že samo zaradi tega priti v Ljubljano. Plačljiv pregled ti pa žal ne uide.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 November 2014 - 09:05 AM
kolegica je tudi enkrat ponorela, ker mora hodit na preglede na 3 leta in ker je sama zelo disciplinirana, je prosila, če ji lahko podaljša za daljše obdobje. In je rekla da ne.
Ko je kolegica hotela malo bolj ostro, da ni fer, ker koliko ljudi pa nosi očala, pa imajo izpit za neomejen čas, ji je rekla, da to ni njena skrb ...
jaz npr. pri 18ih nisem še imela očal in zdaj samo pazim, da se slikam z lečami in imam "neomejeno".
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 November 2014 - 09:19 AM
Meni je to res trapasto - valjda poskrbis, da dovolj dobro vidis. Pa tudi ce pri 18ih se nisi imel ocal, to se ne pomeni, da bos imel preostanek zivljenja popoln vid. Se mi zdi bolj verjetno, da se kdo od takih tezje sprijazni, da zdaj pa rabi ocala, kot eden od tistih, ki ocala nosijo ze od pamtiveka, pa se jim je pac diptrija malo spremenila (sploh pri lecah je to se najmanjsi problem). To z zdravniki je pa ocitno res tombola - kogar pac najdes. Meni tudi zdaj pise veljavnost do 2068, ampak se ne spomnim, ali sem kaj posebej rekla ali so sami tako dali (ocala/lece nosim ze od 15. leta, dioptrija -0.75).
Posted 21 November 2014 - 09:19 AM
Potem sem ocitno zadela na loteriji z zdravnikom. Pa saj to ne mores verjet kak so smotani. Da ne omenjam da je vsak tak pregled placljiv... :/
Hvala za odgovore!
Posted 21 November 2014 - 02:51 PM
To sploh ni hec, glede na ceno zdr. pregleda in ponovne izdelave vozniškega. Vse skupaj pride 70 €.
Meni je zato ženska na upravni enoti svetovala, naj grem na zdravniškega eno leto pred iztekom, drugače bi morala v dveh letih 2x dat delat kartico, ker se mi status mladega voznika izteče prej, kot zdr. potrdilo.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 November 2014 - 02:51 PM
da ti da vozniško za dlje časa. In je bila res, sama od sebe je predlagala, da mi da vozniško do 80. leta.
Jaz sem tudi tako dobila ja, do leta 2068 imam
Meni se tudi zdi, da energijski napitki pri meni sploh nimajo opaznega učinka.
Name ta navaden tudi ne, Redbull za tajski trg pa še kako
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 November 2014 - 02:54 PM
Jaz sem imela očala pa so mi takoj že dali do 80. leta.... Moram pa itak it uredit, ker očal ne rabim več.
Posted 21 November 2014 - 02:55 PM
To sploh ni hec, glede na ceno zdr. pregleda in ponovne izdelave vozniškega. Vse skupaj pride 70 €.
Meni je zato ženska na upravni enoti svetovala, naj grem na zdravniškega eno leto pred iztekom, drugače bi morala v dveh letih 2x dat delat kartico, ker se mi status mladega voznika izteče prej, kot zdr. potrdilo.
Jaz ne vem kako je v Lj, ampak v Mariboru sem danes placala 40 eur za zdravniskega (od tega 27,28 za zdravniskega in cca 15eur posebej za pregled vida). Za podaljsanje vozniske pa se 15eur. Vse skupaj je stalo 55. Zdaj imam za 10 let podaljsano.
Posted 21 November 2014 - 03:00 PM
Meni je tista ženska tam kar avtomatsko naredila vozniško za 10 let, ko mi je ta voznik-začetnik-fora potekla, sem pa samo rekla, da hodim redno (vsaj 1x na leto) h okulistu in da se mi dioptrija ni spremenila zadnjih 6,7 let, sploh ni nič drugega spraševala, za nobeno zdravniško potrdilo, nič. Očitno je res odvisno od tega, kako zapiha veter, ne vem. o.O
Pablo Picasso
3 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)