Jump to content

Photo

Kaj bomo pa danes jedli?

• Please log in to reply
27788 replies to this topic

#3021 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 March 2006 - 04:16 PM

[quote=Jenna].
kosilo: v pečici pečen krompir z rožmarinom, korenček in melancana

.

jami jami jami, zihr je blo dobr
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3022 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 March 2006 - 05:03 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(Jenna)

kosilo: v pečici pečen krompir z rožmarinom, korenček in melancana

jami jami jami, zihr je blo dobr

Ja, fuuul je blo dobro. Jaz vse posipam še z Vegeto Twist - posip za krompir. Da ful dober okus.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3023 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 19 March 2006 - 07:19 PM

Ja jaz tud obožujem krompirček v roru oziroma pečici biggrin.gif

zajtrk: nič biggrin.gif
kosilo: raca na sečuanski način + riž + spomladanski zavitek (v kitajski) +
vroče jagode

večerja: upam da nil rolleyes.gif oops.gif
  • 0

#3024 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 March 2006 - 11:10 PM

dons sm pa pojedla za ceuga bedanca ej,k sm pršla dam ob 6 zjutri,sm pojedla 2 krožnika segedina s krhom,sm šla spat in k sm vstala sm šla na čevape,pol po čevapih sm pršla dam pa sm spet segedin s kruhom jedla pol pa zdj še senvič
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3025 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 19 March 2006 - 11:12 PM

QUOTE(rea)
dons sm pa pojedla za ceuga bedanca

kok me ti zmeri fajn nasmeješ ... :laughing1:
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3026 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 March 2006 - 07:22 AM

Z: banana
K: solata s krompirjem
V:?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3027 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18739 posts

Posted 20 March 2006 - 08:48 AM

Zdajle si bom skuhal čaj in pojedel malo kuglofa za zajtrk. S kosilom pa si ne belim glave. Nekaj na brzino, improvizacija...
  • 0

#3028 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 March 2006 - 12:14 PM

Zajtrk: nič
Kosilo: pohan piščančji šnicl in sveža paprika
Večerja: sadje
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3029 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33290 posts

Posted 20 March 2006 - 12:16 PM

najprej 4dcl vode s svežim pomarančnim sokom

Z: žemlja z namazom, bela kava
M: ananasov jogurt, miška
K: pečenica, praženo zelje sad.gif
potem pa ne vem še..
  • 0

#3030 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18739 posts

Posted 20 March 2006 - 01:23 PM

QUOTE(DiLeMa)
sveža paprika

Dilema, kje ste dobili svežo papriko? Moj frend je nekje izbezal celo makedonsko!!! Una v marketih se mi zdi k'r neki. biggrin.gif
  • 0

#3031 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 March 2006 - 01:28 PM

Errol ... moja mat zdej skos kupuje zelenjavo v Hoferju, imajo veliko boljšo (tako po okusu kot po kvaliteti, vse prva klasa) in tudi večjo izbiro. Ta njihova paprika je naravnost božanska, jaz zmažem celo brez vsega, samo posoljeno ... njam!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3032 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18739 posts

Posted 20 March 2006 - 01:30 PM

A me zezaš?! V Hoferju?! Pišuka, živ ne bi stopil tja noter :scratch:
  • 0

#3033 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 March 2006 - 01:34 PM

Ja, jst sm včasih isto misla, ko smo se kdaj peljali mimo Hoferja v Avstriji. Potem je pa fotr tam najprej odkril super dobre 100% marmelade (res odlične) in potem jih je tam kar naprej kupoval, ker so mu bile tako dobre, da jih je jedel na žlico. biggrin.gif Potem smo pa Hofer pred kratkim dobili še v Celju in se ga je mat najprej ful otepala ker se ji je zdelo krneki, ampak ga je bilo treba potem vseeno malo bolje raziskat ... in se najdejo notr sami dragulji, brez zajebancije! biggrin.gif Dost folka ima zelo napačen predsodek, da gre za neko bedno štacuno, resnica je daleč od tega. Imajo zelo kvalitetna živila, od zelenjave do raznih 100% sokov, jogurtov in podobnega ... da ne omenjam njihovega zamrznjenega štrudla ... jabolčnega, višnjevega, skutinega z rozinami in malinovega z vanilijevo kremo ... za popizdit dobro. Pa sladoledi so božanski, najboljši mi je mandljev z medom. Poleg tega imajo svojo lastno linijo zelo kvalitetne kozmetike. biggrin.gif
  • 0

#3034 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 20 March 2006 - 01:38 PM

Z: kruh, mortadela
M: puding
K: zrezki z gobicami, mogoče riž
V: ermm.gif:
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#3035 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 March 2006 - 02:42 PM

.
Jaz sem tudi mela rahle predsodke okoli glede Hoferja (najbolj neumni so mi ljudje, ki so a priori proti neki stvari, pa je niti probajo ne..... živ debilizem in preseravanje, tega sem se jaz k sreči znebila - vsaj probam, ne pa na podlagi ničesar viham nos), pa sem se jih kaj hitro znebila (sem jih hotla potrdit ali pa ovreči biggrin.gif ) - dejansko imajo ogromno kvalitetnih reči.

Svežo papriko pa dandanes dobiš res v vsaki štacuni, skozi celo leto.

zajtrk: kava
kosilo: segedin, pire krompir
večerja: domač biftek, puter, popečen kruh

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3036 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 March 2006 - 04:39 PM

zajtrk: tuna rio mare in košček črnega kruha
malica 1: banana
malica 2: navaden jogurt s krispiji
kosilo: juha, makarončki s pečeno zelenjavo in stopljenim sirom in solata
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#3037 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 March 2006 - 08:54 PM

Jaz moram tle napisat še eno pohvalo Hoferju ... namreč tako dobrih jagod, kot jih tam prodajajo, še nisem jedla (razen seveda domače). So precej velike in temno rdeče barve, najbolj nor je pa okus ... sploh ni umeten, ampak so jagode čudovito sočne in slaaaaadke!! In cena je absurdna ... paket jagod, ki sploh ni mali in če poješ celega se prav nažreš, stane 300 tolarjev.
  • 0

#3038 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 March 2006 - 09:33 PM

oooooooo to pa je novica. nism vedla da so že jagodeeeee. jutr grem ponje!! :hello1:
  • 0

#3039 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 20 March 2006 - 11:38 PM

Z: jogurt, nutella
K: goveja juhica, sendvič z suho salamo
M: ostanek sendviča
V:calvo tuna
  • 0
Posted Image

#3040 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30266 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 March 2006 - 10:34 AM

kruh z evrokremom, čaj
babičin segedin

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users