Spovednica
Posted 11 December 2007 - 10:08 PM
Posted 11 December 2007 - 10:11 PM
Posted 11 December 2007 - 10:57 PM
Komaj čakam praznovanje Novega leta, hočem, da se zgodi zgornje, hočem se met noro fajn, plesat, pet, se dret, smejat, vseeeee. Manjka mi to, totalno mi manjka in nujno moram nadoknadit.
Ugotavljam, da mi je grah precej brezvezna zelenjava, ki paše izključno v riž, pa še to bolj ne kot ja. Juha z grahom je grozna, ker je grah tak kašast. Da ne omenim, kako grah pokvari ajdovo kašo - totalno neskladje okusov, ko bi dal v sendvič z majonezo in suho salamo, še rezino ananasa in pest rozin.
Danes sem dopolnila 21 let in se počutim resnično bedno. V glavi imam še vedno 19 in si ne morem pomagat. Mogoče bežim k devetnajstki zato, ker je blo takrat še nekak drgač, sem bla še bolj otrok in taka childish budala z vakumom v glavi - no, ne v resnici, ampak tak mam feeling zdej, ker se mi zdi, da sm bla takrat bolj brezskrbna. Pa sploh ni daleč nazaj, hecno.
Nič me niso razvajali danes, fant je težaški. Lačen sem, naredi sendvič, kje je pa za pit, a pudinga ni? Dej fakof, a me lahko vsaj na dan mojega cenjenega rojstva mal mazite? Plus dam Dragici, ki je namest mene skuhala vunderšun kosilo in pospravla, pa kavico mi je skuhala in s Tomažem sta me celo dopoldne krasno zabavala. That must be worth a lot ...
S fantom sva šla peš po mestu, okrog 21ih in je blo lepo. Lepo je okrašeno, vse lučke so belo-rumene, nič ni pisano, ampak enostavno skladno, estetsko in vseeno praznično. Že luft se mi zdi drugačen, svež in tak, da ti zbistri misli.
Danes se nisem nič, nič, res čisto nič učila. Ampak bom jutri nadoknadila, obljubim.
Posted 11 December 2007 - 11:07 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 11 December 2007 - 11:23 PM
V trgovin nisem našla nič za oblečt, sem bla tk jezna bi jih najraje pošilala v p.m., čeprav ni doben neč kriv.
Upam, da jutri preživim naporen dan.
Posted 12 December 2007 - 10:28 AM
Posted 12 December 2007 - 11:00 AM
Ob keri uri točno pa imaš/si imela RD? Če ni preveč povedat.
Okrog pol dveh zjutraj/ponoči.
Posted 13 December 2007 - 06:01 PM
Še dobr, da se mam tok za učit, da morm nujno mislit tud na druge stvari, kot samo nanj.
Posted 13 December 2007 - 06:10 PM
[Napoleon]
Posted 13 December 2007 - 06:12 PM
Hudo mi je, ker sem zmeri bl zaljubljena vanj in nisva skupaj skupaj. Je še šlo en čas, zdej sm pa podlegla. Pa največja bedarija je, da vem, da on ni človek zame, da bi mela sam probleme, ampak vseen kr neki rinem, k mi je tok dober da ni res in se kr neki slepim. Kera patetika.
jaz sicer nisem zaljubljena, ampak se mi dogaja isto.Vem da bojo sami problemi,posledice....ampak trenutno me en k.... briga kak bo, ko pa me tako privlači
Posted 13 December 2007 - 06:44 PM
EDIT:i did it again.enostavno sem bila tako sesuta, da nisem mogla več.
pozabla sem že kakšen filing je po tem. in ne bom več.ne smem tvegat, da kdo od bližnjih opazi, ker jih bo pobralo.
Posted 13 December 2007 - 07:08 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 December 2007 - 08:01 PM
Za povrh vsega se pa pol znašam nad fantom že ne vem kolk dni, k da me ma zato, da mu morim, pa sploh ni nč kriv v večini primerov.
Posted 14 December 2007 - 10:08 AM

Posted 14 December 2007 - 03:09 PM
Jaz se enostavno moram spovedat, še zdaj kar živčna ratam, ko začnem razmišljati o tem – včeraj sem bila v Maksiju, malo na povohu parfumov. In potem je tam bila neka ekstremno antipatična in po končni oceni glupa prodajalka/promotorka/whatever za Dior. In seveda imela tisto glupo prepričanje – vse, kar je Dior, Chanel, ipd. je kvalitetno in DIŠI, vse, kar ne stane glih nad 50eur, je pa zanič in ni dobro. Dala je za povohat nek Diorjev parfum, totalno ogaben z izrazitim vonjem po svežem korenju. Ko ji to omenim, prav vzvišeno omeni, da nimam prav (LOL) in da gre pač za izjemno dober in kvaliteten vonj (ena tistih, ki misli, da je njen okus merilo). In še enega je ponujala, tudi precej smrdljivega, ki je bil tudi seveda dober, ker je pač bil parfum leta. Ko sem ji rekla, da mi ful diši Joop! Homme se je spet vzvišeno namrdnila in povedala, da je nekvaliteten in zanič in je to tako, kot če bi primerjali neke no-name čokoladice (Joop!) in Lindt (Dior). OMFG!!! Ob takih ljudeh se pa resnično krasno počutim v svoji koži.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 December 2007 - 03:27 PM
kok so eni ljudje patetični ej
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 December 2007 - 03:31 PM
Mlada. =)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 December 2007 - 05:19 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users