Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3021 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 11 December 2007 - 10:08 PM

Jaz sem pa zdele trenutno nmal pijana. Šla sva ven z bratom in je blo prav dbest. Morm kmal ponovit tole zdele dons.
  • 0

#3022 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 11 December 2007 - 10:11 PM

ker sem trenutno v zelo slabi psihični kondiciji, sem se skregala s fantom (revček je v situaciji, ko ne more zmagat-> kar reče je narobe)
  • 0

#3023 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 December 2007 - 10:46 PM

QUOTE(Frida @ 11. 12. 2007 - 22:08) View Post

Jaz sem pa zdele trenutno nmal pijana. Šla sva ven z bratom in je blo prav dbest. Morm kmal ponovit tole zdele dons.

thumbup.gif Ti si kar dej duška.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3024 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 December 2007 - 10:57 PM

Želim si bit noro, noro pijana, usuta, alkoholno povožena do mere, da se mi jebe za vse, da haluciniram, se neobvladljivo smejem vsem po vrsti in se naslednji dan ničesar (slabega) ne spomnim. Takšna črna luknja včasih noro paše.

Komaj čakam praznovanje Novega leta, hočem, da se zgodi zgornje, hočem se met noro fajn, plesat, pet, se dret, smejat, vseeeee. Manjka mi to, totalno mi manjka in nujno moram nadoknadit.

Ugotavljam, da mi je grah precej brezvezna zelenjava, ki paše izključno v riž, pa še to bolj ne kot ja. Juha z grahom je grozna, ker je grah tak kašast. Da ne omenim, kako grah pokvari ajdovo kašo - totalno neskladje okusov, ko bi dal v sendvič z majonezo in suho salamo, še rezino ananasa in pest rozin.

Danes sem dopolnila 21 let in se počutim resnično bedno. V glavi imam še vedno 19 in si ne morem pomagat. Mogoče bežim k devetnajstki zato, ker je blo takrat še nekak drgač, sem bla še bolj otrok in taka childish budala z vakumom v glavi - no, ne v resnici, ampak tak mam feeling zdej, ker se mi zdi, da sm bla takrat bolj brezskrbna. Pa sploh ni daleč nazaj, hecno.

Nič me niso razvajali danes, fant je težaški. Lačen sem, naredi sendvič, kje je pa za pit, a pudinga ni? Dej fakof, a me lahko vsaj na dan mojega cenjenega rojstva mal mazite? Plus dam Dragici, ki je namest mene skuhala vunderšun kosilo in pospravla, pa kavico mi je skuhala in s Tomažem sta me celo dopoldne krasno zabavala. That must be worth a lot ...

S fantom sva šla peš po mestu, okrog 21ih in je blo lepo. Lepo je okrašeno, vse lučke so belo-rumene, nič ni pisano, ampak enostavno skladno, estetsko in vseeno praznično. Že luft se mi zdi drugačen, svež in tak, da ti zbistri misli.

Danes se nisem nič, nič, res čisto nič učila. Ampak bom jutri nadoknadila, obljubim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3025 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 December 2007 - 11:07 PM

Ob keri uri točno pa imaš/si imela RD? Če ni preveč povedat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3026 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 11 December 2007 - 11:23 PM

S kolegico sma bile na pivu in seveda, se je nama še prislinu en kmet. Mislim ej, pa ka je folku, sami nenormalni, tečni stariateki, ko bi mogl bit doma. Drugič pod mus kakega kolega vzamemo sabo, da mamo mir.

V trgovin nisem našla nič za oblečt, sem bla tk jezna bi jih najraje pošilala v p.m., čeprav ni doben neč kriv.

Upam, da jutri preživim naporen dan.

• 0

#3027 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 12 December 2007 - 10:28 AM

Spovedujem se, ker med uro informatike visim na forumu.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#3028 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 December 2007 - 11:00 AM

QUOTE(crna @ 11. 12. 2007 - 23:07) View Post

Ob keri uri točno pa imaš/si imela RD? Če ni preveč povedat.

Okrog pol dveh zjutraj/ponoči.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3029 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 13 December 2007 - 06:01 PM

Hudo mi je, ker sem zmeri bl zaljubljena vanj in nisva skupaj skupaj. Je še šlo en čas, zdej sm pa podlegla. Pa največja bedarija je, da vem, da on ni človek zame, da bi mela sam probleme, ampak vseen kr neki rinem, k mi je tok dober da ni res in se kr neki slepim. Kera patetika.
Še dobr, da se mam tok za učit, da morm nujno mislit tud na druge stvari, kot samo nanj.
  • 0

#3030 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 13 December 2007 - 06:10 PM

Lena sem. Namest da bi se učila za test bluzim tu okol. Pol pa bom ju3 jezna na sebe, kaj se nism več učila, jada, jada, jada
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3031 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 13 December 2007 - 06:12 PM

QUOTE(Frida @ 13. 12. 2007 - 18:01) View Post

Hudo mi je, ker sem zmeri bl zaljubljena vanj in nisva skupaj skupaj. Je še šlo en čas, zdej sm pa podlegla. Pa največja bedarija je, da vem, da on ni človek zame, da bi mela sam probleme, ampak vseen kr neki rinem, k mi je tok dober da ni res in se kr neki slepim. Kera patetika.

jaz sicer nisem zaljubljena, ampak se mi dogaja isto.Vem da bojo sami problemi,posledice....ampak trenutno me en k.... briga kak bo, ko pa me tako privlači
  • 0

#3032 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 13 December 2007 - 06:38 PM

QUOTE(TiTa @ 13. 12. 2007 - 18:12) View Post

briga kak bo, ko pa me tako privlači

exactly...

• 0

#3033 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 13 December 2007 - 06:44 PM

strah me je posledic.

EDIT:i did it again.enostavno sem bila tako sesuta, da nisem mogla več.
pozabla sem že kakšen filing je po tem. in ne bom več.ne smem tvegat, da kdo od bližnjih opazi, ker jih bo pobralo.
  • 0
mačka figa.

#3034 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17323 posts

Posted 13 December 2007 - 07:08 PM

Študij me blazno frustrira. Nasploh učenje, knjige itd. Žal mi je, ker imam narejeno gimnazijo. Nimam z njo kaj početi. Zdaj sem v bistvu prav prisiljena študirat, čeprav mi ne ratuje ravno najbolje. Mislim, da se mi bo prej ali slej zmešalo. Zadnje dni razmišlam samo še o tem kako do 21. leta nisem še nič naredila. Dnevi mi bežijo, življenje pa tudi cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3035 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 13 December 2007 - 08:01 PM

Neumna sm tok da sama seb ne morm vrjet. Res mi ni jasn zakaj se sploh ukvarjam s tem glupim folkom okrog sebe, k itak noben ni sposobn mislt niti nase, kaj šele na koga druzga. Vsi bi vse sam za svojo rit, da bi pa kdaj mogoče pomisll kako je komu drugmu, bi se pa mogu glih svet podrt. Pol k kdo kej rab morm bit pa 100% razpoložljiva in sm itak največja prasica, če slučajno kdaj komu rečem, da pač nimam časa, ker ga res nimam. Idiot sm, res ogromn in žal mi je, da sm taka. In pol jz jokam, namest da bi enostavno poslala vse v k* in se družla s tistimi tremi, k me dejansko delajo srečno.
Za povrh vsega se pa pol znašam nad fantom že ne vem kolk dni, k da me ma zato, da mu morim, pa sploh ni nč kriv v večini primerov.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3036 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 14 December 2007 - 10:08 AM

Spovedujem se, ker med informatko visim na forumu tongue.gif .

• 0

#3037 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 03:09 PM

Jaz se enostavno moram spovedat, še zdaj kar živčna ratam, ko začnem razmišljati o tem – včeraj sem bila v Maksiju, malo na povohu parfumov. In potem je tam bila neka ekstremno antipatična in po končni oceni glupa prodajalka/promotorka/whatever za Dior. In seveda imela tisto glupo prepričanje – vse, kar je Dior, Chanel, ipd. je kvalitetno in DIŠI, vse, kar ne stane glih nad 50eur, je pa zanič in ni dobro. Dala je za povohat nek Diorjev parfum, totalno ogaben z izrazitim vonjem po svežem korenju. Ko ji to omenim, prav vzvišeno omeni, da nimam prav (LOL) in da gre pač za izjemno dober in kvaliteten vonj (ena tistih, ki misli, da je njen okus merilo). In še enega je ponujala, tudi precej smrdljivega, ki je bil tudi seveda dober, ker je pač bil parfum leta. Ko sem ji rekla, da mi ful diši Joop! Homme se je spet vzvišeno namrdnila in povedala, da je nekvaliteten in zanič in je to tako, kot če bi primerjali neke no-name čokoladice (Joop!) in Lindt (Dior). OMFG!!! Ob takih ljudeh se pa resnično krasno počutim v svoji koži.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3038 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 December 2007 - 03:27 PM

lol. kera krava, a je bla stara al mlada?
kok so eni ljudje patetični ej
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3039 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 December 2007 - 03:31 PM

Mlada. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3040 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 14 December 2007 - 05:19 PM

zmešal se mi bo!do naslednga petka morem nardit seminarsko za predmet osnove informacijskega sistema(kar je že sam predmet kretenski) in seveda ni blo nikjer gradiva.in potem mi ga je posredoval profesor in to gradivo je vso v ANGLEŠČINI!!!kaj mi to pomaga če sm antitalent za angleščino.zmešal se mi bo..ne vem kaj naj naredim..aaaaaaaaaaaa sad.gif sad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users