Tnx, sem si jo rezervirala!

NOROST DNEVA
Posted 29 August 2013 - 11:29 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 August 2013 - 09:27 AM
Ne vem, če je slab prevod, ker sem jo brala v angleščini. Vprašala sem, ker vem, da rada tudi bereš lažjo literaturo v angleščini in se mi je zdelo, da bi ta knjiga bila ravno pravšnja.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 August 2013 - 09:29 AM
^^a res, super! hvala za idejo.
Grem pogledat, če lahko še spremenim!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 September 2013 - 02:01 PM
Pravkar se spravljam k peki enega hruskovega kolaca za 'tasco' - s tem da v trgovini nisem uspela dobit HRUSK (vcasih se vprasam, kako je to mogoce, potem pa v isti sapi pomislim, da smo res razvajeni imet polno rit vsega 24/7, celo leto naokrog). Eh .
Posted 24 September 2013 - 12:07 AM
Zadnjič je prišla bratova punca k meni v pisarno in nekaj čvekava, nakar mi poda posodico z mlekom (za kavo): v tem trenutku naju je stresnila statična elektrika in sva obe izpustili posodico. Itak se je razbila, mleko se je pa po celi pisarni razletelo Nama je bilo to tko smešno, da sva šele po parih minutah prišli k sebi
Mislim, da je bilo v tistem trenutku to bolj smešno, kot je sedaj slišati
Posted 15 October 2013 - 11:07 AM
Namesto čilija sem dala v rižoto cimet .
Posted 15 October 2013 - 11:09 AM
Primešaj še rozine pa bo ok
Posted 16 October 2013 - 11:18 AM
Dobra ideja... moram dobit kakšen recept za slano/sladko rižoto!
Posted 09 February 2014 - 04:04 PM
Danes se je fant spravil kuhat kosilo, za kar je potreboval jajca. Ker jih nisva imela je šel v trgovino ponje (manjši paket). Medtem ko je kuhal sem se jaz tudi nekaj po kuhinji motala in mi je uspelo jajca zabrisati na tla. Celo škatlo. Na preprogo (tisto "kopalniško"). Ker je bilo vse ostalo že pripravljeno, jajc pa nisva imela, jih je šel iskat k staršem (trgovine so bile že zaprte). Jaz sem medtem oprala preprogo in sčistila kuhinjska tla pod preprogo (itak je šlo vse skozi). Ko sem vse počistila, sem zlila vodo iz škafa v wc školjko, pri čemer sem pozabila, da je v škafu krtačka. Super. Iščem rokavice (tiste za enkratno uporabo, ki jih uporabljam pri čiščenju s kemičnimi čistili) - zmanjkalo. Iščem polivinilaste vrečke, tudi zmanjkalo. Na to, da bi lahko navadno vrečko uporabila, se nisem spomnila, tako da sem si šla roko ovit v folijo za živila in potem spravila krtačko ven (kar ni bilo tako enostavno, saj jo je s tem, ko sem zlila vodo, že mal bolj dol pomaknilo
Danes res ni moj dan.
Posted 01 May 2014 - 12:12 PM
Včeraj sva s cimrom lenarila na plaži, na koncu se odločima da se vržema v vodo na kratko. Ko že en čas norima po vodi se spomnim, da imam še vedno na sebi mu od službe. Po čudežu nisem bila cela črna okoli oči, in sama sebi sem bila hvaležna da ne nosim dosti MU.
[Napoleon]
Posted 18 May 2014 - 10:08 AM
Včeraj zvečer sem bila izjemno utrujena in sem se komaj privlekla do postelje.
Na nočni omarici imam vedno balzam za ustnice, katerega brez izjeme, vsakokrat pred spanjem, uporabim.
Moj fant je očitno spet telefoniral v spalnici in ker zelo rad med pogovorom podzavestno premika naključne predmete po sobi/stanovanju, je očitno na mojo nočno omarico dal korektor v stiku.
Preden sem zaspala, sem kot ponavadi, uporabila balzam za ustnice, ki se mi je sicer zdel malo čuden, ampak sem bila preveč utrujena, da bi kaj dosti razmišljala. Zjutraj, ko sem se pogledala v ogledalo, me je pa skoraj kap, ker sem izgledala, kot da bi bila na pol mrtva.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 18 May 2014 - 04:43 PM
Posted 22 June 2014 - 11:17 PM
Se ucim, gledam cez okno, vidim na zunanji strani sipe pikapoko (skupaj z miljon ostalega mrcesa, ker mam v sobi luc). Se iz neznanega razloga odlocim, da jo moram nujno spustit k sebi v sobo (?) in sem jo, skupaj s tono ostalih zivali. In potem pikapoka ni hotla k meni na prst, ampak je panicno frcala po sobi. Komaj sem jo spravila nazaj ven.
Mislim, da mi ne bo prinesla srece jutri.

After all this time?
Always.
Posted 25 September 2014 - 03:14 PM
Spravim se kupovat čevlje. Pridem v trgovino, najdem čevljem, sezujem svoje, da jih probam nakar ugotovim da imam na enem zoknu na peti ogromno luknjo.
Ful me je bilo sram.
Pa ko sem doma iskala zokne sem posebej te vzela, ker so relativno novi. :AJEBEŠ:
[Napoleon]
Posted 19 November 2014 - 10:38 AM
Včeraj popoldan sem delala. Hitro po tem ko sem prišla na smeno grem na WC in se mi sp. hlače ob strani do polovice strgajo.
Jaz sem bila samo wtf, niti se ni strgalo po šivu, ampak kr na sredi. Seveda gre za gate, ki sem jih kupila pred pol leta. Preostanek smene sem minimalno hodila na stranišče in samo upala, da se ne strga še preostanek.
[Napoleon]
Posted 28 November 2014 - 07:01 PM

P.s.: septembra pa nogavice. : ))
Posted 30 November 2014 - 06:09 PM
V soboto sem bil prvič v Lidlu in nikakor nisem mogel uganiti, kako dobim iz vitrine hlebček kruha (tolažim se, da zdaleč nisem bil edini). Vprašal sem prodajalca, pa mi je rekel, da ta hip ne more, ma da bo prišla prodajalka in mi dala kruh. Namreč vitrina ima spredaj steklo, da se vidi, kakšen kruh je na kateri stelaži, iz rež pa gledajo ven nekakšne palčke. Čez nekaj časa je prišla prodajalka in pojasnila, da s to palčko zagrabiš kruh in to je to. Pozabila pa je povedati, da je stranska stranica pregibna rešetka, skozi katero porineš kruh na pladenj, da pol zdrsne ven. Ziher sem porabil deset minut, da sem prišel do kruha. Poskušal sem kot bedast mlad maček...
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 30 November 2014 - 10:17 PM
Jaz sem tudi to zadnjič gledala, ampak sem v slabi minuti sama ugotovila, kako deluje.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 January 2015 - 03:21 PM
Ponesreči sem dala prat od Shiesida puder v kamnu. Sem ga pozabila v žepu od enega blazerja. Jooooj. Zdaj ni več uporaben a ne, tut če se posuši?
After all this time?
Always.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users