Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#3021 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26058 posts

Posted 28 October 2020 - 09:53 AM

Ja, upam, da vsaj vsako gospodinjstvo počastijo s prej omenjenim THC-jem.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3022 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46169 posts

Posted 28 October 2020 - 10:26 AM

Jaz imam tud feeling, da bomo letos kar v Švici za božično-novoletne praznike. Da bodo ravno pred prazniki zaprli meje in omejili potovanja. Ampak ne prehitevajmo, bo treba pocakat kako se bodo razvijale razmere. Smo se letos ze cist navadli, da sprejemamo odlocitve ali gremo na pot ali ne dan pred potovanjem.
  • 0

#3023 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24829 posts

Posted 28 October 2020 - 11:09 AM

Jaz sem ravno napisala izjavo za v sluzbo in prevoz otrok gor in dol, ce me ustavijo med obcinami.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3024 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26058 posts

Posted 28 October 2020 - 11:49 AM

Vidiš, jaz se pa ne morem navaditi na to last minute planiranje. Sploh, ko je vsakdanjik pasji, je fajn imet nek srednjeročni cilj v mislih. Nekaj pozitivnega in nekaj, kar je pod tvojo kontrolo, če že nič drugega ni. To prestavljanje v nedogled me ubija. Že tako skos čakam konec dneva/tedna/meseca, da bo enkrat konec teh zdrah z zobmi, ko bo začela enkrat končno, upam, jest, spat, ipd. Nimam več rezerv in poln k* mam tega, da sva za vse sama in da je eden ali drugi 'spocit' v smislu, da nisi v prezivetvenem stanju, nikakor pa ne oba. Ti delovniki, ki se nikoli ne končajo, pa še z zoprnim šefom povrh, niso nekaj, kar bi lahko furala v nedogled, brez da se mi zmeša.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3025 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32694 posts

Posted 28 October 2020 - 12:14 PM

Haha, kaj pa to, ko dva dni pred koncem tedna ne vemo, kaj bo s šolo? Moj je namignil šefu, da bi menjal izmeno, jaz bom v nasprotnem (najslabšem) primeru itak delala od doma in če bi imeli res podaljšane počitnice, potem me niti ne skrbi toliko...
  • 0

#3026 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14295 posts

Posted 28 October 2020 - 12:16 PM

Mene tudi to ubija, imam občutek, da se nimam česa veselit. Res bi nekam šlaaaaaa

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3027 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 28 October 2020 - 12:27 PM

Meni je zaenkrat good :D
Se pozdravim se pa bo super.
Za soli mi je vseeno, do petka bodo ze povedali. Jaz sem skor ziher da bo od doma...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3028 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6765 posts

Posted 28 October 2020 - 12:30 PM

Jaz sem tudi pripravljena na šolo od doma. Samo na vrtec od doma nisem 😆
  • 0

#3029 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32694 posts

Posted 28 October 2020 - 12:30 PM

Meni pa ni...naši bo ful manjkala družba, zdej bo pa več ali manj spet ostala samo soseda in sestrična v isti občini.
  • 0

#3030 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27500 posts

Posted 28 October 2020 - 12:32 PM

Mi se zaenkrat se druzimo z njenim naj prijateljem. Se mi zdi, da drugih niti ne pogresa. Zanjga je bila pa ze spomladi ena mini kriza pri obema.
  • 0

#3031 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27500 posts

Posted 28 October 2020 - 12:42 PM

Evo sodelavko, ki je noseca in s tem v rizicni skupini je dala bolnisnica sama na cakanje.
  • 0

#3032 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17504 posts

Posted 28 October 2020 - 12:47 PM

Jaz sem zelo presenecena, ker mi noben reden pregled ne odpade, ceprav naj bi vsi v teh dneh? Se mi zdi, da je bila se sestra po telefonu presenecena, ker nameravam priti.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3033 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27500 posts

Posted 28 October 2020 - 12:54 PM

Ja ti si med tistimi, ki se jim zaradi odlozitve stanje lahko slabsa. S bo verjetno tudi imel kardiologa.
  • 0

#3034 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 28 October 2020 - 01:02 PM

Jaz sem v roku 45min od klica prišla na vrsto pri osebnem zdravniku. Glede tega mi je "korona stanje" kar všeč. Ker sem imela temperaturo 37,3 in pordel bobnič, sem do vključno 5.11. na bolniški... Jupi...

• 0

#3035 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19456 posts

Posted 28 October 2020 - 01:11 PM

Na testiranje ne rabiš?
  • 0

#3036 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24829 posts

Posted 28 October 2020 - 02:04 PM

T je celo dobila termin v drugem tednu, da gre na odstranitev bradavice.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3037 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17202 posts

Posted 28 October 2020 - 02:34 PM

Jaz zdaj dve nosecnici poznam ki sta okuzeni. Eni ni nic, druga ima vrocino in kaslja. Je pa problem da ma cez en teden rok in bo najbrz mogla v ljubljano...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3038 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86715 posts

Posted 28 October 2020 - 03:08 PM

Fak, hotela sem citirat včerajšnji post od Planet pa sem ga ponesreči zbrisala.  :slap: Tisti o spopadanju s trenutno situacijo in usklajevanju službe in šole. Oprosti! 

No, meni se je tudi spomladi zdelo, da vsi jamrajo, kako se redijo v karanteni, mene je pa od stresa in pomanjkanja časa za vse samo pobiralo. Ta mesec sem že izgubila par kil, ne po lastni volji, malo tudi zaradi nekega čudnega virusa.

Včeraj in danes me je že razpizdil en naročnik, ki sicer ve, da imam otroka doma in da ne more biti vse narejeno tisti moment, ko se njemu sprdne. Če se bo to spet vleklo v nedogled, ne vem če ga ne bova vseeno dala v vrtec, v LJ ni takih omejitev. Mene ubija ta negotova situacija, za katero se niti približno ne ve, koliko časa bo trajala. Jaz sem človek, ki mora imeti stvari vsaj približno splanirane vnaprej. Poleg tega sem mnenja, da se zdaj starši žrtvujemo za bv, ker z zaprtjem šol in vrtcev niso naredili nič.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3039 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28051 posts

Posted 28 October 2020 - 03:10 PM

Ja, upam, da vsaj vsako gospodinjstvo počastijo s prej omenjenim THC-jem.

:thumbup:

Pa podpis pod tvoj naslednji post.

Mami se je tudi ginekologinja čudila, ko je sama odpovedala redni pregled. Jaz ga imam jutri, ampak moj je posledica PAP C in verjetno spada med prednostne.

Jina, np. : )

Aja, Anch, ti si na bolniški zaradi morebitnega vnetja ušesa ali zaradi suma na korono ali obojega ali nič od tega? : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3040 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32694 posts

Posted 28 October 2020 - 03:46 PM

Ko se pojavi taka izjava "o celodnevni policijski uri za zdaj ne razmišljajo", zna bit sam še vprašanje časa, kdaj bodo butnili ven s točno tem ukrepom. Kot niso razmisljali o zaprtju občin.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users