Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5208 replies to this topic

#3021 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19211 posts

Posted 03 January 2024 - 01:37 PM

Ali pa ta nova od JPja.  :cry:  

• 0

#3022 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86119 posts

Posted 03 January 2024 - 01:39 PM

Zanjo nisem mogla verjet, ga gre za isto osebo, ko sem videla sliko pred vsemi posegi. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3023 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19211 posts

Posted 03 January 2024 - 01:42 PM

Jap, enako. Zakaj je to postalo tako normalno? 

Moja ginekologinja (žena od Testena) je pustila službo v UKC, ker ji niso dovolili, da dela 4 h. Valda, zakaj bi sploh delala, on verjetno zasluži dovolj za 10 ljudi, glede na to, kako so plastične operacije postale popularne.

• 0

#3024 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27807 posts

Posted 03 January 2024 - 02:11 PM

Kdo je JP? 😬
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3025 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32397 posts

Posted 03 January 2024 - 02:12 PM

Jan Plestenjak.
  • 0

#3026 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 03 January 2024 - 02:34 PM

Ravno pred kratkim sem naletela na profil od te ženske. Kdo sta sploh ta dva? Oba sta mi ogabna.
Meni je že zadnjič kar nekaj, ko sem pri Tamari videla, da ji je ena zenska napisala, zakaj ne hodi na manikuro in da ji je ogabno, če ženska nima nič na nohtih. OMG no. :lol:

Sori, ampak res ma ogabne nohte. Saj ne rabiš met manikure u nulo narejene, ampak če je tvoj job kontantno delanje unboxingov pa bit na kameri je neka osnovna higiena, da maš vsaj približno urejene roke. Ni treba niti laka, samo skrajšaj si vse na isto dolžino. Meni pa ni jasno, da so se ženske pripravljene take kazat, ko je to njihova služba. Kdaj pogledam mamigradi pa zgleda, kot da je bla 10min na elektriko priklopljena, preden je kamero odprla. Pa ne mislim tuki niti mejkapa, niti fensi cunj, niti manikure in pedikure. Ampak preden greš v službo se tut počešeš pa umiješ zobe valda?

:wacko: Pojma nimam, kdo sta ta dva. Še za Anjo Jenko sem nedolgo nazaj prvič slišala pa ima 156k sledilcev in iz Lj je. Tudi ena fejk cvetka.

Meni RES ni jasno, komu je to všeč.

Blagor, da ti je blo to prihranjeno. :D 

• 0

After all this time?

Always.

#3027 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17339 posts

Posted 03 January 2024 - 03:50 PM

Joj, ko smo pri nohtih. Zdaj nihce vec sploh nima lepe manikure, vse imajo gelish in naaaajdebelejso hribasto plast laka na palcu. Meni tako kmecka roka pol izgleda 🫢 Tudi Tixi, ki hodi k neki oh in sploh in jo je dolgo iskala, ima obupen palec.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3028 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17642 posts

Posted 03 January 2024 - 04:17 PM

Moje mnenje pa je, da bi bilo boljše več realstagrama. Zakaj bi se morale urejat pred kamero - da bi nam ugajale/i? Pred časom sem se že čudila, kaj vse folk piše Tamari, pa kako da je grda, da je ne morejo poslušat. Kakšna mizerija od folka, da nimajo boljšega za početi v življenju kot stresat gnoj spletnim neznancem, kdo je tle budala.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3029 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32397 posts

Posted 03 January 2024 - 04:36 PM

Ja, men so tud to totalno postranske stvari, že v real mislim. Ene si pa takoj v nohte pogledajo in opazijo vsako novo manikuro...
  • 0

#3030 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16891 posts

Posted 03 January 2024 - 05:08 PM

Romeo in Julija bi sla pa zdaj v Jordanijo, ko jim tok dnarja manjka in so karte tok pocen, ker pac folk ne hodi zaradi genocida. Draga Lara, tudi ti izkoriscas genocid v svoj prid, sam ocitno se ne zavedas tega in ti je vseeno.
Sorry, sam me je res pogrela.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3031 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23329 posts

Posted 03 January 2024 - 05:18 PM

Nincha, jaz njenih nohtov sploh nisem opazila. Sem šla prav pogledat na njen profil, če je kakšna slika, kjer se vidijo nohti. Zame je ogabno, če ima nekdo umazane nohte.
Pač meni se zdi bolano, da za nekatere očitno veljaš za urejeno samo, če hodiš na manikuro. Tudi meni je to postranskega pomena in ne čutim želje, potrebe, da bi plačevala 50 in več eur na mesec za manikuro.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3032 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86119 posts

Posted 03 January 2024 - 05:23 PM

Se strinjam s Podgano in Matildo. In meni tudi na kraj pameti na pade, da bi zapravljala čas in denar za to. Tudi doma si jih ne lakiram, ker mi je šel lak vedno dol v enem dnevu. Pa niti ne rabim, ker imam močne, zdrave nohte.

Meni je pa današnja Adrijanina objava prav debilna. Pa ni čudno, da je tamala obsedena z atijem, saj ga komaj kaj vidi. Jaz se res čudim, kako jim je vredno tako živet, pa on je (pod)povprečen košarkar, drugače ne bi rekla ...

• 0

― V. Van Gogh

#3033 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23329 posts

Posted 03 January 2024 - 05:32 PM

Tudi jaz si jih od poroda dalje skoraj nikoli več ne nalakiram, ker se mi ne da. Si jih samo popilim.

Mogoče pa on drugje ne dobi pogodbe, nima neke velike izbire, ker se najbrž klubi ne tepejo zanj in gre tja, kjer se ponudi priložnost. Se pa strinjam, meni se nikakor ne bi dalo tako živet, da je partner vsako sezono nekje drugje, 3/4 leta bit sama z otrokoma, menjavanje vrtca/šole...
  • 0

#3034 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86119 posts

Posted 03 January 2024 - 05:40 PM

Saj šole niso menjali, zato je z otrokoma ostala v Slo.

• 0

― V. Van Gogh

#3035 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 03 January 2024 - 05:50 PM

Nincha, jaz njenih nohtov sploh nisem opazila. Sem šla prav pogledat na njen profil, če je kakšna slika, kjer se vidijo nohti. Zame je ogabno, če ima nekdo umazane nohte.
Pač meni se zdi bolano, da za nekatere očitno veljaš za urejeno samo, če hodiš na manikuro. Tudi meni je to postranskega pomena in ne čutim želje, potrebe, da bi plačevala 50 in več eur na mesec za manikuro.

Mislim očitno nisi prebrala mojega posta, ker skrajšaš in popiliš si jih lahko občasno doma in ne stane 50e. :) Pa čisto sprejemem tut to, da so to pač samo moje travme, ker sem si jih 20+ let grizla in od fotra poslušala, kok je to grdo, ni panike. Vseen ne spremeni mojega mnenja, da če ti je firma pripravljena plačat več sto ali tisoč evrov za predstavitev enega izdelka, lahko pokažeš minimum effort v tem, da urediš vsaj čisto osnovo, enako kot bi jo, če bi šel v službo. 

Se pa strinjam z Matildo, da je čudno take stvari direktno pisat, enako kot bi bilo čudno, če bi to blagajničarki v Sparu komentiral. Si pa seveda lahko misliš svoje. Ampak isto so mi čudni tut vsi ostali komentarji, ko lezejo v rit nekim nepoznanim influencerkam. Redki so primeri, da gre za konstruktivno debato ali celo sprejemanje utemeljene kritike. Tega pa večinoma itak nočejo, želijo le "uh" in "ah" in srčke in zvezdice :)

IMG-4772.jpg

• 0

After all this time?

Always.

#3036 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23329 posts

Posted 03 January 2024 - 06:03 PM

Saj šole niso menjali, zato je z otrokoma ostala v Slo.

Vem. Govorim za prej recimo, ko so se tudi po Sloveniji selili. Pa tudi za Turčijo se spomnim, da je na začetku nekaj pisala, da so razmišljali, da bi sli skupaj tja in bi ta mali hodil v mednarodno šolo, pa so si potem premislili in je sla nazaj v Slovenijo.

Nincha, sem prebrala tvoj post, brez skrbi. Skrajšaš, popili, nalakiraš si lahko doma. Hotela sem povedat to, da se očitno nekaterim zdi življenjsko pomembno, da bi morale ženske redno hodit v salon na nohte. Nisem imela tebe v mislih s tem. :)
  • 0

#3037 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18618 posts

Posted 03 January 2024 - 06:49 PM

Stekam, sem misnla da se cela replika nanasa na moj post, sori. :)
  • 0

After all this time?

Always.

#3038 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86119 posts

Posted 03 January 2024 - 06:54 PM

Jaz sem tudi večkrat opazila njene nemarne nohte, ampak mi itak niso jasne njene prioritete v lajfu, tako da ... :D Mislim, vsi doma so bolni, vključno z njo (praktično skos, se mi zdi, ne vem kako je to sploh možno), pa snema brezveznarije in vodi debate s sledilkami. 

• 0

― V. Van Gogh

#3039 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16891 posts

Posted 03 January 2024 - 07:05 PM

Jaz imam tocno take nohte in me boli patak
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3040 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23329 posts

Posted 03 January 2024 - 07:42 PM

Jaz sem tudi večkrat opazila njene nemarne nohte, ampak mi itak niso jasne njene prioritete v lajfu, tako da ... :D Mislim, vsi doma so bolni, vključno z njo (praktično skos, se mi zdi, ne vem kako je to sploh možno), pa snema brezveznarije in vodi debate s sledilkami. 

Njene prioritete tudi meni niso jasne oziroma so mi čudne, ker so tako zelo drugačne od mojih. To, da so skoz bolani, tudi meni ni jasno. Po njenih objavah se mi zdi, da sta otroka redko kdaj sploh v vrtcu.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users