Ali pa ta nova od JPja.

Posted 03 January 2024 - 01:37 PM
Posted 03 January 2024 - 01:39 PM
Zanjo nisem mogla verjet, ga gre za isto osebo, ko sem videla sliko pred vsemi posegi.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2024 - 01:42 PM
Jap, enako. Zakaj je to postalo tako normalno?
Moja ginekologinja (žena od Testena) je pustila službo v UKC, ker ji niso dovolili, da dela 4 h. Valda, zakaj bi sploh delala, on verjetno zasluži dovolj za 10 ljudi, glede na to, kako so plastične operacije postale popularne.
Posted 03 January 2024 - 02:11 PM
Posted 03 January 2024 - 02:12 PM
Posted 03 January 2024 - 02:34 PM
Ravno pred kratkim sem naletela na profil od te ženske. Kdo sta sploh ta dva? Oba sta mi ogabna.
Meni je že zadnjič kar nekaj, ko sem pri Tamari videla, da ji je ena zenska napisala, zakaj ne hodi na manikuro in da ji je ogabno, če ženska nima nič na nohtih. OMG no.
Sori, ampak res ma ogabne nohte. Saj ne rabiš met manikure u nulo narejene, ampak če je tvoj job kontantno delanje unboxingov pa bit na kameri je neka osnovna higiena, da maš vsaj približno urejene roke. Ni treba niti laka, samo skrajšaj si vse na isto dolžino. Meni pa ni jasno, da so se ženske pripravljene take kazat, ko je to njihova služba. Kdaj pogledam mamigradi pa zgleda, kot da je bla 10min na elektriko priklopljena, preden je kamero odprla. Pa ne mislim tuki niti mejkapa, niti fensi cunj, niti manikure in pedikure. Ampak preden greš v službo se tut počešeš pa umiješ zobe valda?
Pojma nimam, kdo sta ta dva. Še za Anjo Jenko sem nedolgo nazaj prvič slišala pa ima 156k sledilcev in iz Lj je. Tudi ena fejk cvetka.
Meni RES ni jasno, komu je to všeč.
Blagor, da ti je blo to prihranjeno.
After all this time?
Always.
Posted 03 January 2024 - 03:50 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 January 2024 - 04:17 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 January 2024 - 04:36 PM
Posted 03 January 2024 - 05:08 PM
Sorry, sam me je res pogrela.
Posted 03 January 2024 - 05:18 PM
Pač meni se zdi bolano, da za nekatere očitno veljaš za urejeno samo, če hodiš na manikuro. Tudi meni je to postranskega pomena in ne čutim želje, potrebe, da bi plačevala 50 in več eur na mesec za manikuro.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 January 2024 - 05:23 PM
Se strinjam s Podgano in Matildo. In meni tudi na kraj pameti na pade, da bi zapravljala čas in denar za to. Tudi doma si jih ne lakiram, ker mi je šel lak vedno dol v enem dnevu. Pa niti ne rabim, ker imam močne, zdrave nohte.
Meni je pa današnja Adrijanina objava prav debilna. Pa ni čudno, da je tamala obsedena z atijem, saj ga komaj kaj vidi. Jaz se res čudim, kako jim je vredno tako živet, pa on je (pod)povprečen košarkar, drugače ne bi rekla ...
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2024 - 05:32 PM
Mogoče pa on drugje ne dobi pogodbe, nima neke velike izbire, ker se najbrž klubi ne tepejo zanj in gre tja, kjer se ponudi priložnost. Se pa strinjam, meni se nikakor ne bi dalo tako živet, da je partner vsako sezono nekje drugje, 3/4 leta bit sama z otrokoma, menjavanje vrtca/šole...
Posted 03 January 2024 - 05:40 PM
Saj šole niso menjali, zato je z otrokoma ostala v Slo.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2024 - 05:50 PM
Nincha, jaz njenih nohtov sploh nisem opazila. Sem šla prav pogledat na njen profil, če je kakšna slika, kjer se vidijo nohti. Zame je ogabno, če ima nekdo umazane nohte.
Pač meni se zdi bolano, da za nekatere očitno veljaš za urejeno samo, če hodiš na manikuro. Tudi meni je to postranskega pomena in ne čutim želje, potrebe, da bi plačevala 50 in več eur na mesec za manikuro.
Mislim očitno nisi prebrala mojega posta, ker skrajšaš in popiliš si jih lahko občasno doma in ne stane 50e. Pa čisto sprejemem tut to, da so to pač samo moje travme, ker sem si jih 20+ let grizla in od fotra poslušala, kok je to grdo, ni panike. Vseen ne spremeni mojega mnenja, da če ti je firma pripravljena plačat več sto ali tisoč evrov za predstavitev enega izdelka, lahko pokažeš minimum effort v tem, da urediš vsaj čisto osnovo, enako kot bi jo, če bi šel v službo.
Se pa strinjam z Matildo, da je čudno take stvari direktno pisat, enako kot bi bilo čudno, če bi to blagajničarki v Sparu komentiral. Si pa seveda lahko misliš svoje. Ampak isto so mi čudni tut vsi ostali komentarji, ko lezejo v rit nekim nepoznanim influencerkam. Redki so primeri, da gre za konstruktivno debato ali celo sprejemanje utemeljene kritike. Tega pa večinoma itak nočejo, želijo le "uh" in "ah" in srčke in zvezdice
After all this time?
Always.
Posted 03 January 2024 - 06:03 PM
Vem. Govorim za prej recimo, ko so se tudi po Sloveniji selili. Pa tudi za Turčijo se spomnim, da je na začetku nekaj pisala, da so razmišljali, da bi sli skupaj tja in bi ta mali hodil v mednarodno šolo, pa so si potem premislili in je sla nazaj v Slovenijo.Saj šole niso menjali, zato je z otrokoma ostala v Slo.
Nincha, sem prebrala tvoj post, brez skrbi. Skrajšaš, popili, nalakiraš si lahko doma. Hotela sem povedat to, da se očitno nekaterim zdi življenjsko pomembno, da bi morale ženske redno hodit v salon na nohte. Nisem imela tebe v mislih s tem.

Posted 03 January 2024 - 06:49 PM

After all this time?
Always.
Posted 03 January 2024 - 06:54 PM
Jaz sem tudi večkrat opazila njene nemarne nohte, ampak mi itak niso jasne njene prioritete v lajfu, tako da ... Mislim, vsi doma so bolni, vključno z njo (praktično skos, se mi zdi, ne vem kako je to sploh možno), pa snema brezveznarije in vodi debate s sledilkami.
― V. Van Gogh
Posted 03 January 2024 - 07:05 PM
Posted 03 January 2024 - 07:42 PM
Jaz sem tudi večkrat opazila njene nemarne nohte, ampak mi itak niso jasne njene prioritete v lajfu, tako da ...
Mislim, vsi doma so bolni, vključno z njo (praktično skos, se mi zdi, ne vem kako je to sploh možno), pa snema brezveznarije in vodi debate s sledilkami.
Njene prioritete tudi meni niso jasne oziroma so mi čudne, ker so tako zelo drugačne od mojih. To, da so skoz bolani, tudi meni ni jasno. Po njenih objavah se mi zdi, da sta otroka redko kdaj sploh v vrtcu.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users