Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 12 November 2011 - 04:46 PM
Primeri:
Dala si bom rjave pramene po celi glavi.
Imam en pramen svetlih las.
Frizerka mi je naredila dva svetlejša pramena na levi strani.
Cenik: Prameni ... 20 €
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 November 2011 - 05:24 PM
folk to uporablja kot množinski samostalnik..... grozno, res

Tudi v tem primeru je narobe, ker so prameni.. ane?

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 November 2011 - 06:31 PM
Pa dobro premisli koliko lahko preneseš spremembe, čeprav ni to nobena drastična sprememba, a ne. Še vedno boš blond, še vedno boš mela dolge lase...
Ker mene je že večkrat tak kaj primlo, čist ene malenkosti da bi spremenila, pa mi je bilo potem velikokrat žal, pa ne zato ker mi ne bi bilo všeč al pa ker ne bi več hotela tistega ampak ker je bil frizer nesposoben in je slabo naredil.
Tako da, če boš ti šla k frizerju, ki mu zaupaš (koliko vem, imaš takega), ga boš prosila da si vzame čas da mu razložiš točno kaj hočeš, pogledata specifične oddtenke na tisti barvni tabeli in ti bo potem on lahko točno povedal kako bo z izpiranjem, kaj lahko pričakuješ itd. Poišči tudi kake slike na internetu, tako bo tudi njemu lažje.
Posted 12 November 2011 - 06:58 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 12 November 2011 - 07:06 PM

Ne vem več kaj je prav, nima veze, štekate me, svetujte.

Nutella, ja, imaš čisto prav v bistvu. Enkrat sem to že imela, je bilo ful lepo, pramen(A/I) so bili svetlejše rjave barve (nič medene, brr), izpadlo je noro lepo, ampak po par mesecih sem imela skoraj sprane, ampak celota ni bila več belo blond, ampak bolj rumenkasta, kar je logično. Morala bi potem vztrajat in pramenat naprej, ali pa si dat pramen(A/E) v beli barvi, da bi bila nazaj ista.
Moj frizer je zakon in mu zaupam, ampak bi se res najprej pogovorila z njim o tem, najbolje, da grem v živo tja, ga malo povprašam in se šele potem naročim (ker moram vedet, a me bo samo strigel ali me bo prav barval, da on ve koliko časa si vzet, bedno se mi je pa naročit na pramenanje, pa da mu potem vzamem eno stranko, če me samo postriže in je že po eni uri končal z mano, rezervira si pa tri).
Ful sem pussy glede las, hkarti bi pa rada malo spremembe.

After all this time?
Always.
Posted 12 November 2011 - 08:14 PM

No, s frizerjem se bova za datum zmenila v ponedeljek, ampak mislim, da se grem strižt v soboto. Zdaj imam pa problem: kot veste, imam že 6 let skoraj isto frizuro: frfru z različno dolgimi lasmi-imela sem tudi paž s frfrujem. Nekako se s to frizuro počutim najbolj "varno" in se mi zdi da mi od vseh še najbolj paše. Ampak bi ful rada spremembo, zato sem mislila, da bi si pustila frfru prerastet (konec koncev lahko lase vedno skrajšam nazaj na frfru) ampak ne vem, če bi mi obična frizura "dolgi lasje" pasala :/
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 13 November 2011 - 12:07 AM
ampak ne vem, če bi mi obična frizura "dolgi lasje" pasala :/
(konec koncev lahko lase vedno skrajšam nazaj na frfru)

Nincha, jaz mislim da je najbolje da greš do frizerja (pomoje bi bilo celo vredu prej poklicat in kar najavit, da bi si vzela malo več časa za en 'posvet', če ima recimo med dvema strankama kako manjšo luknjo ali kaj podobnega) in se odločaš od tam dalje. Jaz mislim, da ti bo on dal tolk nekih novih informacij in podatkov pa mnenj, da bo to nekak glavno vlogo odigralo. Pol ko pa prideš nazaj pa nam javi kaj ti je rekel, svetoval, pa kolk še maš želje po tem. Jaz mislim, da je lahko tudi najmanjša sprememba ful dobrodošla, jaz bi večkrat kaj probala če bi imela frizerja, ki bi mu zaupala, pa je prej ravno obratno.
Posted 14 November 2011 - 07:01 PM

Pa kaj bi sicer še priporočala za moje skodrane, suhe lase? Zmeraj tudi nekaj leave-in uporabim...
Posted 14 November 2011 - 11:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 November 2011 - 12:02 AM
Jaz imam pa tudi z ostalima stranema zelo dobre izkušnje, tako da so vse tri strani zanesljive.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 November 2011 - 12:05 AM
After all this time?
Always.
Posted 15 November 2011 - 07:46 PM

sem ji potem prinesla 2 mala TBS olivna balzama pa po L'Occitane šampon za suhe&poškodovane lase ji grem v kratkem. za nekaj časa bo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 15 November 2011 - 07:47 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 November 2011 - 07:51 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 November 2011 - 09:02 AM

Pa hvala vam za odgovore!

Posted 16 November 2011 - 02:21 PM
Je katera že probala barvne šampone? Jaz bi si malo osvežila/posvetlila(?) barvo, ker pozimi postanem taka hladna temno blond, pa ne vem, če je to s šamponom mogoče.
Preliv pač ne pride v poštev, ker nočem temnejše barve. Drugače se bom pa v kratkem postrigla tako:

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 November 2011 - 02:25 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 November 2011 - 02:30 PM
A ni od Alverde navaden šampon, samo pač za blondinke (kot npr. Tigi BG)? Ful nimam pojma o teh stvareh.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 November 2011 - 02:32 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users