Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#3021 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 November 2011 - 04:46 PM

Kolikor jaz vem, gre v primeru pramenov na glavi za pramene.

Primeri:
Dala si bom rjave pramene po celi glavi.
Imam en pramen svetlih las.
Frizerka mi je naredila dva svetlejša pramena na levi strani.
Cenik: Prameni ... 20 €

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3022 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 November 2011 - 05:24 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 12. 11. 2011 - 16:40) View Post

folk to uporablja kot množinski samostalnik..... grozno, res sleep.gif

Tudi v tem primeru je narobe, ker so prameni.. ane? biggrin.gif Se pa strinjam, grozna je tale beseda, moja frizerka jo tudi uporablja narobe. cry.gif laugh.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3023 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 November 2011 - 06:31 PM

Nincha, tvoj strah se navezuje na to, da ne bi bila rumena. Ampak to je čist odvisno od tega kakšne pramene hočeš met. 'Temnejše', to je lahko zdaj temnejše blond, medene, ali pa celo čokoladno rjave, ne vem. Vglavnem, hotela sem samo reči, da neka rjava barva ne more zbledet na rumeno, kvečjemo na lepšo, bolj naravno, prelivajoče se rjavo. Jaz mislim, da je ključni dejavnik v tvojem primeru to, da greš k dobremu frizerju.

Pa dobro premisli koliko lahko preneseš spremembe, čeprav ni to nobena drastična sprememba, a ne. Še vedno boš blond, še vedno boš mela dolge lase...
Ker mene je že večkrat tak kaj primlo, čist ene malenkosti da bi spremenila, pa mi je bilo potem velikokrat žal, pa ne zato ker mi ne bi bilo všeč al pa ker ne bi več hotela tistega ampak ker je bil frizer nesposoben in je slabo naredil.
Tako da, če boš ti šla k frizerju, ki mu zaupaš (koliko vem, imaš takega), ga boš prosila da si vzame čas da mu razložiš točno kaj hočeš, pogledata specifične oddtenke na tisti barvni tabeli in ti bo potem on lahko točno povedal kako bo z izpiranjem, kaj lahko pričakuješ itd. Poišči tudi kake slike na internetu, tako bo tudi njemu lažje.
  • 0
Memento mori.

#3024 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 12 November 2011 - 06:44 PM

QUOTE(Sarah @ 12. 11. 2011 - 17:24) View Post

Tudi v tem primeru je narobe, ker so prameni.. ane? biggrin.gif Se pa strinjam, grozna je tale beseda, moja frizerka jo tudi uporablja narobe. cry.gif laugh.gif

Pramena so?
  • 0

#3025 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 12 November 2011 - 06:58 PM

Prameni.
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3026 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 12 November 2011 - 07:06 PM

No, pol se pa čudite, ker sem jaz zmedena. ohmy.gif

Ne vem več kaj je prav, nima veze, štekate me, svetujte. tongue.gif sleep.gif

Nutella, ja, imaš čisto prav v bistvu. Enkrat sem to že imela, je bilo ful lepo, pramen(A/I) so bili svetlejše rjave barve (nič medene, brr), izpadlo je noro lepo, ampak po par mesecih sem imela skoraj sprane, ampak celota ni bila več belo blond, ampak bolj rumenkasta, kar je logično. Morala bi potem vztrajat in pramenat naprej, ali pa si dat pramen(A/E) v beli barvi, da bi bila nazaj ista.

Moj frizer je zakon in mu zaupam, ampak bi se res najprej pogovorila z njim o tem, najbolje, da grem v živo tja, ga malo povprašam in se šele potem naročim (ker moram vedet, a me bo samo strigel ali me bo prav barval, da on ve koliko časa si vzet, bedno se mi je pa naročit na pramenanje, pa da mu potem vzamem eno stranko, če me samo postriže in je že po eni uri končal z mano, rezervira si pa tri).

Ful sem pussy glede las, hkarti bi pa rada malo spremembe. ph34r.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3027 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 12 November 2011 - 08:14 PM

Jaz sem tudi pussy ja cry.gif

No, s frizerjem se bova za datum zmenila v ponedeljek, ampak mislim, da se grem strižt v soboto. Zdaj imam pa problem: kot veste, imam že 6 let skoraj isto frizuro: frfru z različno dolgimi lasmi-imela sem tudi paž s frfrujem. Nekako se s to frizuro počutim najbolj "varno" in se mi zdi da mi od vseh še najbolj paše. Ampak bi ful rada spremembo, zato sem mislila, da bi si pustila frfru prerastet (konec koncev lahko lase vedno skrajšam nazaj na frfru) ampak ne vem, če bi mi obična frizura "dolgi lasje" pasala :/
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3028 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 13 November 2011 - 12:07 AM

QUOTE(Zoey @ 12. 11. 2011 - 20:14) View Post

ampak ne vem, če bi mi obična frizura "dolgi lasje" pasala :/

QUOTE(Zoey @ 12. 11. 2011 - 20:14) View Post

(konec koncev lahko lase vedno skrajšam nazaj na frfru)

laugh.gif Si si sama odgovorila.

Nincha, jaz mislim da je najbolje da greš do frizerja (pomoje bi bilo celo vredu prej poklicat in kar najavit, da bi si vzela malo več časa za en 'posvet', če ima recimo med dvema strankama kako manjšo luknjo ali kaj podobnega) in se odločaš od tam dalje. Jaz mislim, da ti bo on dal tolk nekih novih informacij in podatkov pa mnenj, da bo to nekak glavno vlogo odigralo. Pol ko pa prideš nazaj pa nam javi kaj ti je rekel, svetoval, pa kolk še maš želje po tem. Jaz mislim, da je lahko tudi najmanjša sprememba ful dobrodošla, jaz bi večkrat kaj probala če bi imela frizerja, ki bi mu zaupala, pa je prej ravno obratno.

• 0
Memento mori.

#3029 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 14 November 2011 - 07:01 PM

Nincha; kje najceneje dobiti Joico produkte? Jst bi zdaj za razcepljene konice en rekonstruktor biggrin.gif

Pa kaj bi sicer še priporočala za moje skodrane, suhe lase? Zmeraj tudi nekaj leave-in uporabim...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3030 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 November 2011 - 11:02 PM

Neytiri, Joico produkte kupuj na FragranceDirect, so najcenejši. Če ne pa tudi na FeelUnique in LookFantastic, tu so cene se mi zdi malo višje, a ni poštnine. Jaz sem par dni nazaj naročala Joico in sem primerjala vse te 3 strani in so razlike minimalne, naročila sem pa iz FragranceDirect, ker imam samo s tem izkušnje, od omenjenih treh.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3031 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 November 2011 - 12:02 AM

Jaz imam pa tudi z ostalima stranema zelo dobre izkušnje, tako da so vse tri strani zanesljive.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3032 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 15 November 2011 - 12:05 AM

Jaz sem na feelunique dobila opcijo izbrati priljubljeno znamko, na katero imaš 10% popusta, seveda sem dala Joico in mislim, da je zdaj tam najceneje. Je pa res, da se velika pakiranja bolj splača na Fragrance Direct (oz. jih ne preostalih dveh straneh nimajo)
  • 0

After all this time?

Always.

#3033 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 November 2011 - 07:46 PM

danes sva z mami želeli na fragrance direct naročit Joico en šampon in regenerator pa je pisalo, da ne pošiljajo v SLO? hmm.gif neki v smislu 'this item cannot be shipped to Europe'.

sem ji potem prinesla 2 mala TBS olivna balzama pa po L'Occitane šampon za suhe&poškodovane lase ji grem v kratkem. za nekaj časa bo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3034 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2011 - 07:47 PM

blink.gif Ne, ziher si slabo videla. Jaz sem pred par dnevi naročala na FragraceDirect.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3035 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29707 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 November 2011 - 07:51 PM

to je pisalo čist na konc, ko sva že vse podatke o kreditni pa vse vpisali. 100%. vgl, upam, da bo drugič več sreče. na konc bi naju prišlo 1L šampona pa 300 ml balzama+poštnina ene 32.5 funtov - to se je mamici zdel velik, js pojma nimam.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3036 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 November 2011 - 09:02 AM

Nincha, ker rekonstruktor je pa boljši? Se mi zdi, da si nekje napisala, da si še enega kupila, malo drugačnega hmm.gif biggrin.gif .

Pa hvala vam za odgovore! wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3037 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 16 November 2011 - 02:21 PM

Je katera že probala barvne šampone? Jaz bi si malo osvežila/posvetlila(?) barvo, ker pozimi postanem taka hladna temno blond, pa ne vem, če je to s šamponom mogoče.
Preliv pač ne pride v poštev, ker nočem temnejše barve. Drugače se bom pa v kratkem postrigla tako:

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3038 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 November 2011 - 02:25 PM

Meni ta, ampak ni ravno najbolj nežen. Tudi Alverde Blonde ni slab.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3039 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 16 November 2011 - 02:30 PM

A ni od Alverde navaden šampon, samo pač za blondinke (kot npr. Tigi BG)? Ful nimam pojma o teh stvareh. oops.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3040 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 16 November 2011 - 02:32 PM

Ja. Pa saj je ta zgoraj tudi, vsaj mislim. oops.gif Ampak jaz sem (pa ne sam jaz) opazila razliko - minimalno, itak, ampak je.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users