SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila
Posted 02 February 2018 - 09:57 PM
Fantasticen triler!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2018 - 03:18 PM
Včeraj sem gledala 1. del Fifty Shades of Grey, ker je bil ravno na TV-ju. Kakšen snoozefest je pa to. Pojma nimam, zakaj naj bi bil ta film smatran kot kontroverzen in erotičen, meni se zdi vse prej kot to. Dakota je pa sploh ena brezvezna povprečnica, kot siva miš. Še telo ima vso mlahavo.
― V. Van Gogh
Posted 11 February 2018 - 04:29 PM
Bi pofirbcala, ko bom imela cas...
Posted 11 February 2018 - 04:40 PM
Na Popu.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2018 - 12:04 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 February 2018 - 12:16 PM
Posted 12 February 2018 - 02:33 PM
Jaz sem začela gledat, pa sem pomoje lih ene pol ure "zdržala"...
Posted 12 February 2018 - 03:48 PM
Jaz ne bi šla v kino gledat, če bi mi plačali.
Zadnjič sem ugotovila, da so vsaj v enem kadru uporabili "dvojnico" z veliko boljšo ritjo. To je pa ona.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2018 - 05:31 PM
Tkole slikano z različnih kotov glih ni reprezentativno. Meni ima drugače ok postavo, mišičasta pa res ni.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 February 2018 - 05:32 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2018 - 05:40 PM
Glede na to, da je del njenega joba izgledati dobro, bi lahko kaj več naredila na čvrstosti, sam jaz mam podobno
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 February 2018 - 05:51 PM
Meni je ona precej NAD povrečjem ki ga vidim na slovenskih ulicah in plažah. Na žalost. Bi bilo fajn videt tudi sprednji del sicer, ampak nimam nekih groznih spominov na njeno mlahavo telo iz filma.
Rit ima pa čisto normalno za nekoga, ki ne trenira oz. se ukvarja s športom. Meni tudi njena rit ni všeč, ker so mi pač všeč natrenirane riti, ampak močno dvomim, da ima povprečna punca kaj boljšo. Si zelo upam trditi, da ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 February 2018 - 06:32 PM
IMHO je Dakotina rit/postava še najmanjši problem v 50 Shades of Grey.
Posted 12 February 2018 - 06:32 PM

Glede na to, da gre za eroticen film, se mi ona niti priblizno ne zdi primeren izbor, to sem mislila. V primerjavi z navadnimi smrtnicami ima pa res nadpovprecno postavo.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2018 - 06:41 PM

tole je bil morda rahlo narcisoiden komentar...ampak...eh

Ampak ja meni se je tudi zdelo (gledala sem samo trailer) da bi res lahko izbrali bolj hudo bejbo. Meni je ona taka siva miska. Pa tudi moski mi je bv....
Posted 12 February 2018 - 06:45 PM
Meni sta oba precej siva. Ampak mi ima ona vseeno nek tak žar, ne vem.
Po eni strani je boljše, da je taka kot je, ker ona pač JE siva miška, tudi v zgodbi, za razliko od njega, ki to v zgodbi ni.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 February 2018 - 06:52 PM
Meni pa je on ful všeč.
Ona pa se mi zdi da tudi paše v idejo zgodbe. Saj ni ideja, da je ona neka popolna mainstream hudača.
Posted 12 February 2018 - 06:53 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2018 - 06:54 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 February 2018 - 06:55 PM
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users