Se da, ja. Pa Le Petit.
Podgana, pozabila sem še na Fetish. Tam imajo božanske sladice in koktejle.
Posted 07 August 2014 - 07:39 PM
Se da, ja. Pa Le Petit.
Podgana, pozabila sem še na Fetish. Tam imajo božanske sladice in koktejle.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2014 - 07:45 PM
Hvala za info.
Posted 07 August 2014 - 08:10 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 August 2014 - 08:19 PM
Olivija, zajtrke imaš v Čajni hiši.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 07 August 2014 - 08:23 PM
A ima katera na drugi strani kak predlog za lokal, kjer strezejo fajn zajtrke? Po moznosti zdrave, sadne (ne juicebox, ker tja ne grem vec).
Posted 07 August 2014 - 08:24 PM
Posted 07 August 2014 - 09:15 PM
A ima katera na drugi strani kak predlog za lokal, kjer strezejo fajn zajtrke? Po moznosti zdrave, sadne (ne juicebox, ker tja ne grem vec).
Meni je za zajtrk top Centralna postaja na Trubarjevi, 2,50€ za all you can eat. Samo ni zdaj nekih sadnih solat pa to, pač rogljički, toasti, namazi, siri, gobice, takšne stvari.
After all this time?
Always.
Posted 08 August 2014 - 09:50 AM
A če se izbriše google profil (Google +), se izbriše tudi gmail?
edit: pozabte, sem že zrihtala. pri računalniških zadevah najprej zaženem paniko....
Posted 08 August 2014 - 11:05 AM
A kdo ve okoli katerega zneska se gibljejo neto plače ekonomistov v Sloveniji?
Posted 08 August 2014 - 02:56 PM
Posted 09 August 2014 - 07:42 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 August 2014 - 10:50 AM
A kdo ve okoli katerega zneska se gibljejo neto plače ekonomistov v Sloveniji?
OMG pa ne takih vprašanj no To me je zadnjič fant vprašal, ker je pri njih dejansko tako, da se to da povedat. Pri nas pa niiiiiti slučajno. In mu nisem mogla tega dopovedat.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 August 2014 - 07:45 PM
Sarah, saj nisem spraševala konkretno za vaše plače, ampak na splošno. Ok sem že izvedela, nekje med 700 in 1000 eur, če slučajno še koga zanima Seveda, da je to odvisno od izkušenj, delovne dobe, firme, vendar zanimalo me je okvirno, kar se pa ve, ane? Našla sem potem nekje na netu, očitno pa se da tudi na na statističnem uradu dobit te podatke, vendar nisem šla brskat, mi je to dovolj.
Posted 12 August 2014 - 08:03 PM
Za naše? Ne, jaz sem mislila v smislu "naše -slovenske" hehe
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 August 2014 - 09:49 AM
A lahko naročim en paket na pošto in ga tam dvignem? Se pravi, da ga ne bi dobila domov, ampak bi ga sama dvignila na pošti. Kaj potem dam kot naslov? Naslov pošte?
Posted 13 August 2014 - 02:37 PM
To pa prvič slišim. Verjetno si moraš narediti poštni predalček, ne moreš kar tako I guess?
Kaj pa boš takega naročala a, c c c
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 August 2014 - 04:58 PM
Poštno ležeče je način pošiljanja pošiljk na katerokoli poslovalnico Pošte Slovenije. Kupec si izbere določeno poštno poslovalnico. Namesto naslova (ulica in hišna številka) se na pošiljko napiše »poštno ležeče«. Prejemnik pošiljke tako na dom ne dobi obvestila o čakajoči pošiljki.
Primer naslova:
Janez Novak
Poštno ležeče
1104 Ljubljana (poslovalnica Poljanski nasip)
Bi pa jaz še vseeno šla do najbližje pošte (ali poklicala) in se še enkrat prepričala.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 16 August 2014 - 12:28 AM
Kje v Lj ali v okolici Nm je kakšna trgovina, kjer bi lahko dobila suhe rože ali lepe umetne rože, po možnosti že narejene šopke? Na e-bayu je sicer polno tega, vendar si ne upam tega naročati samo na podlagi fotke. V mislih imam kaj v tem stilu:
Gledala sem že v kakšnih manjših cvetličarnah, vendar sem naletela na precej majhno izbiro.
Posted 26 August 2014 - 12:43 PM
Ima kdo tukaj omrezje T-2 in mu na iPhone-u (ne) delajo MMS-i?
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 26 August 2014 - 12:47 PM
Kje v Lj ali v okolici Nm je kakšna trgovina, kjer bi lahko dobila suhe rože ali lepe umetne rože, po možnosti že narejene šopke? Na e-bayu je sicer polno tega, vendar si ne upam tega naročati samo na podlagi fotke. V mislih imam kaj v tem stilu:
![]()
Gledala sem že v kakšnih manjših cvetličarnah, vendar sem naletela na precej majhno izbiro.
zadnjič sem v Pro-Mak na tržaški videla veliko izbiro. Na splošno so oni full založeni
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 members, 1 guests, 1 anonymous users