Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#3001 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 January 2010 - 01:20 AM

Ima kdo mogoče sestavine od Rockaholic šampona in balzama? Jaz nih ne najdem nikjeeeeeer!!!

BTW, spet se nam obetajo novosti:

http://www.tigihairc.../CatwalkByTIGI/
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3002 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 January 2010 - 01:30 AM

Volume Collection, super. Samo tega mi je še treba.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3003 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 January 2010 - 01:31 AM

laugh.gif Meni so embalaže noro hudo dobre. thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3004 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 January 2010 - 10:54 AM

QUOTE(DiLeMa @ 8. 1. 2010 - 20:47) View Post

A lahko vsaj približno opišeš vonj? Te na kaj spominja? Je bolj naraven alla Alverde, ali pa je mogoče preveč osladen? Res me zanima.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 8. 1. 2010 - 21:08) View Post

Po moje je kaj zeliščnega...

Tko ja, bolj zeliščen. Sploh ne osladen, meni res ni preveč všeč, ampak se ne sekiram zarad tega, ker se niti ne obdrži na laseh in ker mi je drugače šampon všeč.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3005 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 09 January 2010 - 11:03 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 9. 1. 2010 - 1:30) View Post

Volume Collection

woot.gif

Jaz sem sanjala, da imam Eco awesome šampon, in je dišal nežno sladko-zeliščno. Tebi, Dilema, bi bil ziher všeč. sleep.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3006 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 January 2010 - 12:05 PM

I hope your dreams become reality. happy.gif
  • 0

#3007 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 09 January 2010 - 12:14 PM

Kar rajcaj. ˘-˘
  • 0

― V. Van Gogh

#3008 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 09 January 2010 - 01:12 PM

Na tej strani, ko majo TIGI akcije, nikjer ne najdem, da bi se dalo naročit. Kako se torej naroči izdelke? oops.gif
  • 0

#3009 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 09 January 2010 - 01:17 PM

Klikni na Najboljši nakup.
  • 0

― V. Van Gogh

#3010 Ewa

Ewa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1866 posts

Posted 09 January 2010 - 02:26 PM

Hvala. (Nism vidla, pa čeprav na večje že skor nebi moglo pisat biggrin.gif )
  • 0

#3011 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 09 January 2010 - 05:36 PM

Tak ste me navdušle za tele izdelke in zdaj ko ima takšno super akcijo, bom si nabavila dvojček biggrin.gif problem je da ne vem katerega tongue.gif kateri šampon in balzam v kompletu sta najbolj primerna za tanke, barvane, suhe in poškodovane lase, ki mi jih obenem nebi preveč obtežili? V akciji so zdaj: CATWALK OATMEAL&HONEY DVOJČEK, BED HEAD SELF ABSORBED DVOJČEK, BLONDE BOMB SHELL ( v katerem je balzam in šampon bed head dumb blonde, ter vosek) in CATWALK DESIGNER VOLUME( v katerem je šampon in balzam Headshot, ter pena za volumen? Kaj naj izberem biggrin.gif biggrin.gif zelo zelo zelo se vam zahvaljujem za odgovore thumbup.gif
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#3012 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 09 January 2010 - 05:57 PM

Kakšen Designer Volume?! woot.gif

Aja, Headshot. dry.gif

Pomoje bi ti Dumb Blonde najbolj odgovarjal.

• 0

― V. Van Gogh

#3013 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 09 January 2010 - 06:37 PM

zdaj sem ugotovila da Headshot balzam vsebuje silikone, tako da to pri meni CATWALK DESIGNER VOLUME odpade =)
  • 0

#3014 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 09 January 2010 - 06:52 PM

Zdaj se odločam med Catwall Oatmeal&Honey in med Bed Head Dumb Blonde, ter Self Absorbed..
  • 0

#3015 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 09 January 2010 - 07:53 PM

kateri je boljši:
Tigi Oatmeal&Honey
ali
Revlon Proyou Repair
???
  • 0

#3016 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 09 January 2010 - 07:59 PM

Meni je Proyou fuuul boljši. Tigi mi je fuul obtežil lase, pa niso imeli ne leska, niti mehki niso bili, res fuj, po Proyou mam pa super lase. Pa mam tanke blond poškodovane lase, ampak mi je bil OH še vseeno ful pretežek down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3017 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 09 January 2010 - 08:32 PM

aha hvala
meni je tudi Proyou super, danes sem ga dobla, samo sem misla še Tigija vzet
no, ne bom ga
  • 0

#3018 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 09 January 2010 - 08:32 PM

Tale Revlon mene tudi zanima. Zaj pa sploh ne vem več kaj naj vzamem
  • 0

#3019 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 January 2010 - 10:06 PM

Sandriee, kaj pa ta naravni dvojček, Eco Awesome? Zakaj pa ta ne pride v upoštev?
  • 0

#3020 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 09 January 2010 - 11:09 PM

itak da pride v upoštev, saj pravim da res več nwem katerega naj vzamem biggrin.gif bi kar vse pokupila laugh.gif edino malo je dražji, ampak če je res res vreden tega denarja, ga tudi vzamem za to kvaliteto.. DiLeMa kateri so tebi najboljši izdelki med temi ki so v akciji?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users