Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#3001 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 22 April 2012 - 03:37 PM

Aha, hvala!
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3002 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 April 2012 - 03:52 PM

Meni se je 10g zdelo ful malo, pa ga zlepa ne bom porabila. Je velik lonček. Škoda, da so zaključni pudri v toliko manjši količini.

Za mineralne obvezno rabiš kabuki.

:yes:
Imam tud en kabuki od ELF pa je najbrž tud okej, moram sprobat. Je pa ta LL Super Kabuki tok mehek. :wub:
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 03:54 PM

Marmelada, poslali so mi v tisti nagradni igri. Dvomim, da pošiljajo testerje, če jim pišeš. Meni so se kar škrti zdeli....dobro, poslali so mi dve miniaturni kremi (to sem zadela pač), zraven pa en tester. Sej pravim...količinsko so mi Nuxe več poslali, pa nisem nič zadela. A ve, ki ste Nuxu poslale dvakrat kartico...a ste iste podatke dale?

PJ, hvala za odgovor. Sej sem šla potem gledat, da jih tudi pri nas prodajajo. Pa na eni spletni strani imajo zelo poceni testerje. Sem že hotela naročit, sam je tok omejena ponudba...da pa samo 2 testerja naročim...me bo poštnina prišla več, kot pa bom za izdelke plačala.

Glede čopiča....jaz pa mislim, da bi se dalo s tem ELF-ovim zblendat mineralni puder. Ga imam in je čist dovolj kompakten.
  • 0

#3004 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 22 April 2012 - 04:02 PM

Meni se je 10g zdelo ful malo, pa ga zlepa ne bom porabila. Je velik lonček. Škoda, da so zaključni pudri v toliko manjši količini.

:yes:
Imam tud en kabuki od ELF pa sploh ni primerjave. Ta LL Super Kabuki je pa tok mehek. :wub:

A pa se lahko čez Lily Lolo mineralni puder da kateri drugi puder za matiranje, je enako učinkovito? Jaz imam zdaj Dr. Hauschka transparentni puder v prahu. Lily Lolo zaključni pudri so dragi ja, enaka cena za 4,5 g.

Kateri ELF kabuki čopič pa imaš? Jaz sem gledala tistega iz studio linije. Vem, da so njihovi studio čopiči ful mehki. 17 € mi je vseeno preveč za čopič.
  • 0

#3005 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 April 2012 - 04:05 PM

Tega mam:
Posted Image
Sej je v redu, samo moj ni več mehek, ker ga imam že nekaj let pa čiščenje naredi svoje.

A pa se lahko čez Lily Lolo mineralni puder da kateri drugi puder za matiranje, je enako učinkovito?

To pa ne vem. Ne vem zakaj ne bi bilo v bistvu. Jaz bom probala edino ta Flawless Matte za čez, ker ga imam ravno doma, potrebe po matiranju pa ne vidim, ker nimam mastne kože, celo nasprotno.
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 04:06 PM

Marmelada...poskusi s tem čopičem, ki ga imaš. Mogoče se bo pa obneslo.

Edit: Glede nanašanja drugega pudra čez mineralni....js mislim, da ga lahko naneseš. Pa sej...probaš, hudega nima kaj bit. Če ne zgleda v redu, daš dolč, če je...pustiš. Sej MU pa čopiči...vse skup je velik ekperimentiranja. Vsaj jaz tako delam, no.
  • 0

#3007 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 22 April 2012 - 04:17 PM

Ja, ta čopič sem mislila. Jaz bi kakšnega pod 10 €, na Feelunique pa so itak sami dragi. To glede drugega pudra čez pa sem mislila, da mogoče ne bi bilo v redu, če daš nemineralnega čez mineralnega, ne vem.

Bom v kratkem naročila testerje, komaj čakam! :D Samo pomoje so zelo škrti s testerji, ker ti dajo v vrečko količino, ki je kao za enkratno ličenje. Za en mini ščepec je 0,80 € kar dosti, če tako pogledaš.
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 04:45 PM

Aja....dajo en ščepec v vrečkico? :huh: Js sem si predstavljala, da je kot pri EDM, ko pač dobiš tamal lonček poln.

Glede nemineralnega čez mineralnega...ti kar probi. S katerim koli čopičem. Pa boš videla, kako deluje, kako zgleda....ti sam probavi.

Kabuki čopič pa ne vem, kateri bi bil dober pod ceno 10 evrov. Jaz namreč nimam nobenega kabukija....(oz. imam enega od Essence, ampak je čisto zanič...). Kar imam mineralnih pudrov (testerji od EDM večinoma) jih nanašam kot pudre v prahu, pa večino imam zelo svetle, tako da jih samo na določen predel, ki ga želim osvetlit. Za nanašanje pa uporabljam različne čopiče. Pa se kar lepo obnese. :)
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 04:45 PM

Js danes ne znam tipkat, fak. Kar koli natipkam, so napake noter.... :mad2:
  • 0

#3010 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 22 April 2012 - 05:00 PM

Aja....dajo en ščepec v vrečkico? :huh: Js sem si predstavljala, da je kot pri EDM, ko pač dobiš tamal lonček poln.

Ja, na Ekobutik strani piše, da dajo v tisto plastično vrečkico količino, ki zadošča za eno ličenje. V raznih tujih reviewih pa sem brala, da so punce dobile Lily Lolo testerje v lončku in so zadoščali tudi za 4 tedne.
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 05:16 PM

Potem pa bolje, da si naročiš iz kje drugje...al kaj. Ker iz vrečke je pa res težko puder probavat. S senčkami še gre....pudra pa res še nisem probala iz vrečkice jemat.
  • 0

#3012 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 22 April 2012 - 05:27 PM

Ja, sem potem videla, da na drugih slovenskih straneh (npr Specia) dobiš tester v lončku, do 1 g, stane pa 1,80 €. Ampak drugje ne bi naročala, ker je poštnina. Pri Ekobutiku pa lahko osebno prevzamem in je zastonj. Iz vrečke si lahko streseš v eno skledo in je. :)
  • 0

#3013 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17269 posts

Posted 22 April 2012 - 06:50 PM

Ta e.l.f.ov čopič (odrezan) je idealen za mineralne pudre. Meni boljši kot kabukiji.

Priporočam še, da probate EDM mineralce. Intensive formula je še bolj prekrivna kot LL (ampak zdaj vidim, da tega ni več :o matte je dober približek), res popolno kožo pa naredi original glow. Sicer pa se s temi mineralnimi lahko ful igraš, ''zidaš'', pa na koncu pride še vedno bolj naravno kot s tekočim (ko enkrat osvojiš tehniko seveda).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3014 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 April 2012 - 06:52 PM

Dej kej več povej o tej tehniki. :oops:
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 07:10 PM

Se stinjam s Podgano glede čopiča. Pa EDM jih imam kar nekaj. So res dobri.

Marmlajd....al pa če vsaj ene 3 vrečkice vzameš. Sej štekam za prestrest, sam men je pri pretresanju potem žal vsakega prahca, ki ostane nek vmes....LOL :blush2:

Aja, a EDM ma še kar uno, ko zastonj dobiš testerje? Js sm si ene dvakrat tko naročila. Njihov Blush uporabljam kot HL...res super zadeva. Pa korektorji so tudi dobri (enega isto uporabljam kot HL).

Podgana...predvidevam, da je pri tehniki dokaj važna krema, pa kok se vpije? Jaz sem parkrat probala mineralni puder, sam nisem dosegla lepega finiša. Sam je pa res, da takrat še nisem imela tega ELF čopiča, niti nisem bila še toliko poučena o kremah za spodaj. (zdej mi bo Frčica še en tak čopič naročila...yeeey!!! :w00t2: )
  • 0

#3016 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 April 2012 - 07:20 PM

Jaz pa ta studio powder brush uporabljam za tekoči puder in mi dela čudeže! Zelo malo pudra porabim, razmaže se pa perfektno-nobenih lis kot z navadnim foundation brushem like: Posted Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 22 April 2012 - 07:58 PM

Ja....js mam tega tud, ki si ga klele nalepla, pa ga uporabljam za nanašanje suhega pudra (belega) tja pod oči. Za osvetlevanje, no.

Za tekočega mam pa od Ebelin unega prirezanega, pa tud zelo dobro zblenda. Tud ELF-ovega bom mogoče uporabla v ta namen....sam joj, prat potem to skos. (moram si nabavit alkohol čisti...)
  • 0

#3018 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 April 2012 - 08:04 PM

Ja zoprno je te tadebele čistit, ker kmalu začnejo izgubljat dlake :/
A takega imaš za tekočega? Posted Image
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

• Guests

Posted 22 April 2012 - 08:12 PM

Ja podobnega.
  • 0

• Guests

Posted 22 April 2012 - 08:13 PM

Še tuhtam, kako naj sliko nalepm...sam pozabla...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users