Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4422 replies to this topic

#3001 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 12 October 2011 - 04:47 PM

Mislim, da sem ta teden videla v reklami, da jih bo imel tudi Leclerc.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3002 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 October 2011 - 08:58 PM

Iščem malo debelejši, popolnoma črn, daljši šal iz bombaža, to je pogoj (volneni odpadejo!). Nikjer nič pametnega
nisem zasledila že lani, zato, preden se napotim na mukotrpno pot, bi rada že prej kakšen namig, kje naj najprej
iščem. Ker tale trenutni je res že bolj bogi, je svoje odslužil, ga imam že več let.
Hvala!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 13 October 2011 - 09:13 PM

Zara, klik.
Samo ti nepleteni so vsi tanki.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3004 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 October 2011 - 09:38 PM

H&M! Vsako leto jih majo v več barvah, tud črni. Jaz mam rdečega in mi je super, ker je dolg in ga lahko dobro ovijem. Majo pa tud te debelejše, iz akrila. To pomoje ne pika. Mene vse pika drugač, tud ne maram preveč navadne volne, kašmir mi je pa super (valda, kaj pa druzga rolleyes.gif ).
  • 0

#3005 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 October 2011 - 09:45 PM

V Zari sem si podobne ogledovala, pa bi rajši kaj bolj trdega. Morda so tile bolj trdi, bom preverila.
Bi pa točno takšnega, brez kakšnih vzorcev, itd.
V HM me odvrača vstopit, v MB je obupen.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3006 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 14 October 2011 - 08:58 AM

Iščem kavbojke, ki bi bile ravnega kroja (to pri meni, ki nisem suha, ne pomenijo tiste hlače kot cigareta, ampak pač da v kolenu ne stisnejo in da nekak od konca stegen proti kolenu nekako ostanejo enako široke do gležnjev), NIČ spranega videza, nič kao raztrgane, temno modre, temno sive ali črne

Preiskala sem cel City Park, precej hal v Btc-ju in sem našla le dvoje, ki so bile fajn videt, ampak se nisem dobro počutila v njih. Ker take, ki bi jih rada, imajo ali previsok pas v nekaterih trgovinah, ali fuul prevelike žepe na riti, ali pa so malo preozke na stegnih in riti, pa malo preširoke v bokih, kjer se zapnejo...

Vglavnem, ste kje take videle? Meni je kavbojke najt taka muka cry.gif .

Aja, pa do ene 60€ dam zanje.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3007 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 14 October 2011 - 09:08 AM

V Stradivariusu imajo lepe to sezono, v Bershki bi se tudi kaj dobilo, po moje.
Jaz sem si nazadnje kupila ene ful lepe v Tally Weijlu. Kaj pa Zara?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3008 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 14 October 2011 - 09:11 AM

Po moje rabiš model "boot cut". Boot cut is a style of pant with a wider leg opening at the bottom and a straight leg fit from knee to waist.
Boot cut jeans is the name given to jeans that flare out at the bottoms, so the jeans will go over your boots. They are not considered bell bottoms, because the flare is not as big or dramatic, but they are very similar. They even were introduced in the 1980's to replace the bell bottom jeans, that were not so popular at that time. Boot cut jeans just flared out a little at the bottom making them more appealing than the bell bottoms.
They often give you a slimming effect, unlike the tapered leg jeans that make your mid section look bigger than it really is. Tapered jeans won't go over boots and bulky shoes, so therefore if you are wearing these types of footwear, it looks more pleasing on the eye to wear boot cut jeans. Boot cut jeans are very popular and are worn by many. They look good on almost every body type.
Don't be intimidated by all the different types of jeans, just remember the name is usually given to jeans to refer to the type of cut and style they are. Boot cut jeans are a must have in every wardrobe.

Poglej v H&M (jaz kupujem ta model pri njih in mi je fajn).
  • 0

#3009 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 14 October 2011 - 09:36 AM

Vem, ja, da je to ponavadi boot cut. Samo ti so mi ponavadi preveč na zvonec. Jst bi najraje maalo širše kot te boot cut v kolenu in malo ožje na koncu. Sem pogledala že v hm-u, pa mi ali barva ni všeč, ali model, ali trdota kavbojk... vglavnem, sem že pregledala, pa ni bilo sad.gif .
  • 0

• Guests

Posted 14 October 2011 - 09:41 AM

A si morda kaj gledala v K&Ö? Nazadnje, ko sem jih tam kupovala, so imeli res dobro izbiro modelov (gotovo tudi kakšne ravne), nezguljene ... sicer malo dražje, ampak mi delujejo vredne svojega denarja.
  • 0

#3011 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 14 October 2011 - 09:49 AM

Nisem ne, ker se mi je zdelo, da bodo tam precej drage. Najdražje sem dvoje kupila v S Oliverju za ene 65, pa mi je to že ful, ker sem dala potem kr 130 in to se mi zdi ogromno biggrin.gif . Ker vse med nogami ogulim slej kot prej in ni važno, če so neke kao hude kvalitete sicer...
  • 0

• Guests

Posted 14 October 2011 - 09:53 AM

Jaz sem v K&Ö dala 60 €, večina je bila pa na prvo oko kake 80 €.
  • 0

#3013 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 14 October 2011 - 10:19 AM

Dobro, 60 bi blo še ok, če dobim ta prave. Bom naslednjič še tam pogledala, hvala! wink.gif
  • 0

#3014 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 October 2011 - 10:33 AM

Jaz tud priporočam K&Ö, Mavi ima super jeans, jaz jih bom zdaj samo še tle kupovala. Glede usnjenih rokavic, jaz sem ene svoje kupila v Top Shopu, ampak že nekaj let nazaj. Mislim, da so bile 25€ pa podložene so s flisom.
  • 0

#3015 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 14 October 2011 - 07:10 PM

@FTSE: H&M, Zara in ostale na moskem oddelku.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3016 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 15 October 2011 - 01:49 PM

QUOTE(Plain Jane @ 14. 10. 2011 - 11:33) View Post

Jaz tud priporočam K&Ö, Mavi ima super jeans, jaz jih bom zdaj samo še tle kupovala. Glede usnjenih rokavic, jaz sem ene svoje kupila v Top Shopu, ampak že nekaj let nazaj. Mislim, da so bile 25€ pa podložene so s flisom.

hvala wink.gif
  • 0

#3017 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 October 2011 - 10:54 AM

Kje bi dobila kakšno tako čisto simpl daljšo majico (za nosit pozimi npr. na žabe), z dolgimi rokavi, za neko normalno ceno, pa ne preveč odprto zgoraj? Ta ASOS-ova mi je kul, ampak je zadaj preveč odprta.

IPB Image
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3018 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 20 October 2011 - 12:11 PM

Pomoje H&M.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3019 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 October 2011 - 01:05 PM

Neytiri, S.Oliver si pogledala?

Sočustvujem drugače. Jaz sem se lani tudi kar namučla, da sem jih dobla.
Se mi zdi, da imajo Stradivarius, H&M, Bershka, Zara & Co., popolnoma neuporabne kroje za mojo postavo. Tam več sploh ne iščem. Brez veze.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3020 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27458 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 October 2011 - 01:35 PM

Ja, se strinjam, jaz imam vse kavbojke iz S.Oliverja, drugje jih niti ne probam več.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users