Te sem isto gledala, ampak sem imela v mislih da mora bit nekaj druga. Hvala.
Kako se obnese glede vlažilnosti?
Posted 02 March 2016 - 05:47 PM
Posted 02 March 2016 - 06:49 PM
Sarah, prave sestavine so, sem pogledala. Upam, da ti bo v redu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 March 2016 - 09:02 PM
Posted 03 March 2016 - 11:18 AM
Sarah, prave sestavine so, sem pogledala. Upam, da ti bo v redu.
Hvala! Je kar mastna pa hranilna, malo preveč zame, ampak za zvečer bo ok.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 March 2016 - 07:41 PM
Sestavine: aqua, ascorbyl glucosamine.
Ali je katera probala od Kahne vitamin C, je v redu? Sem videla, da se dobi v nami za približno 14€....
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 April 2016 - 07:01 PM
Jaz že res dolgo uporabljam tole kremo za obraz, pa mi šele zadnjih nekaj tednov povzroča težave. Me vsakič peče po nanosu :/. Pa takrat me tudi Aloe vera sleeping pack..
Sploh ne vem, s čim bi nadomestila, da bi bilo nežnejše, približno enako hranljivo/vlažilno in podobnega cenovnega ranga :/.
Posted 09 April 2016 - 09:04 PM
DERMA E!
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2016 - 09:26 PM
Se kdo spomne žametne mandljeve (tale) kreme, ki jo je leta nazaj imel L'occitane? Tista krema ne obstaja več, ampak meni je bila maaajka. Malo zdaj brskam po njihovi strani, katera bi utegnila biti "substitut". Je katera poskusila tole, me mika:
Čeprav pomoje bi ji tale bila najbližja:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 April 2016 - 09:30 PM
Meni je bila prva super, ravno prav hranilna, dišeča in zelo prijetna, druga mi je pa malo mašila pore, zato je nisem kupila (še dobro, da sem od te imela le tester), je pa veliko lažja. Mislim, da sta obe precej K.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2016 - 09:36 PM
Aha, hvala! Jaz predvsem iščem isti finiš, kot ga je pustila ona stara mandljeva. Dobesedno lepšo kožo na pogled in otip, žametno.
Ja, od L'occitane so itak vse K. Tut ta stara mandljeva je bila ful K, se spomnim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 09 April 2016 - 09:38 PM
Saj ti bodo ziher dali tester obeh, če vprašaš.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2016 - 09:45 PM
Ja, bom šla en dan mimo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 April 2016 - 07:46 PM
DERMA E!
Ta je edino dražja.. Samo saj vem, da bom težko tako poceni kakšno drugo dobila .
Posted 10 April 2016 - 08:01 PM
Hm, saj je ful poceni ... http://www.iherb.com...4-oz-113-g/8601
― V. Van Gogh
Posted 10 April 2016 - 08:21 PM
Himalaye sem dobila kakšnih 150-200mL za kakšne 3€, zato
Posted 28 April 2016 - 03:13 PM
Posted 31 May 2016 - 09:19 PM
Aqua (Water), Erythrulose, Glycerin, Acetyl Hexapeptide-1, Dextran, Dimethyl Isosorbide, Ethoxydiglycol,
Oxidised Glutathione, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lactobacillus/Eriodictyon Californicum Ferment Extract,
Citrulline, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Phytic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,
Phospholipids, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Farnesol, Linalool.
Ni slabo, ane?
― V. Van Gogh
Posted 01 June 2016 - 11:27 AM
Ja. Njihove stvari so vse nadpovprečne. Imajo tudi zelo dober serum z vitaminom C in enega z nekim posebnim retinolom. Na LF imajo nekaj njihovih izdelkov. NIOD Copper Amino Isolate je njihov najbolj popularen izdelek. Menda dela čudeže. Pa tale je zanimiv: NIOD Photography Fluid. Instagram filter v flaški
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 01 June 2016 - 12:06 PM
Jaz sem gledala na Escentual, do danes imajo -25 na vse.
― V. Van Gogh
Posted 01 June 2016 - 05:22 PM
Še ena všečna krema za obraz s salicilno - Nuxe Aroma-perfection:
http://sophia.si/p-8...erfections.aspx
Ravno prav mi matira in ravno prav vlaži, minus mi je edino cena, moram malo pobrskati po drugih spletnih trgovinah.
Na Parfumček.si sem jo kupila za 10€, meni je tudi super, kombiniram z eno drugo.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users