Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3001 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 June 2010 - 09:45 PM

Moja babi jim je 1x sendviče nrdila, pa so samo salamo dol pobral cry.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3002 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2010 - 09:46 PM

Mogoče so bili na dieti.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3003 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86521 posts

Posted 19 June 2010 - 09:47 PM

Beljakovinski dan. lol1.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3004 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 19 June 2010 - 09:50 PM

Jo lahka za več naprej prodajo, kdo pa še kupuje kruh. Pha. tongue.gif
  • 0

#3005 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 June 2010 - 09:51 PM

ja, povedal so nm, da niso vegiji laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3006 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 23 June 2010 - 11:24 PM

Leplenje neuproabljenih nalepk na stroj za tehtanje sadja in zelenjave v trgovniah!!!

Kva gre temu folku po glavi no?!?! Lih zadnič so spucal mašino v lokalnem Merkatorju, pa je že en kup genijev nalimal gor tono nalepk.
  • 0

#3007 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86521 posts

Posted 23 June 2010 - 11:25 PM

...

• 0

― V. Van Gogh

#3008 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 June 2010 - 11:29 PM

Ja, Jina. To men tut gre tooook u nos, da sem čist zautofmajmajndana evil.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3009 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86521 posts

Posted 23 June 2010 - 11:31 PM

Ma daj, če sem se zmotla. laugh.gif Popadel me je smeh, ker sem prebrala, da je ON pucal mašino tam. XD

• 0

― V. Van Gogh

#3010 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 23 June 2010 - 11:33 PM

xD
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3011 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 June 2010 - 08:44 AM

Na živce mi gre folk, ki se pizdi kako vozijo drugi, ki vozijo po omejitvah. Jaz vedno vozim po
omejitvah, ponekod (izven naselja) vozim mogoče celo par km/h pod omejitvami, ker ne vidim nobenega
razloga v tem zakaj bi divjala. In sori, noben ne bo ničesar zamudil, če bo vozil par km/h počasneje.

Ful mi gre na živce res, pa idi prej od doma in potem ne vozi čez naselje 100! Takim bi jaz izpit vzela,
ne pa takim, ki dejansko vozijo po omejitvah. In tu čez naše naselje vozim 50km/h, pa če je za mano
15 avtov. Briga me, če bi več folka razmišljalo tak kot jaz, bi blo dosti manj nesreč. Jaz skos trdim,
da kaj ubija je hitrost.
  • 0
Viens, reste ici!

#3012 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 29 June 2010 - 08:52 AM

pametno. ma včer sm zvedla da je tovornjak zbiv mamico od bivšga cry.gif na kolesu je bla...
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3013 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 29 June 2010 - 10:21 AM

Jaz priznam, da včasih vozim prehitro. oops.gif Podpiram to, da ljudje vozijo po omejitvah, me pa blazno motijo tisti vozniki, ki povsod, ne glede na to ali je naselje ali ne, vozijo 60 km/h. Mislim, a je tako težko v naselju spustit plin iz 60km/h na 50km/h in preklopit izven naselja vsaj na 70km/h? Mene takšna nedinamična vožnja ful živcira. Skoraj tako kot traktorji, ki vidijo, da se za njimi nabere dolga kolona, pa se ne umaknejo, da bi kolono spustili naprej, ampak kar lepo vozijo naprej in jih boli k. za to kar se dogaja za njihovim hrbtom. Ali pa kot smetarji, ki se spravijo v jutranji prometni konici pobirat smeti na najbolj prometni cesti...
  • 0

#3014 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 29 June 2010 - 10:27 AM

Jst tut vozim po omejitvah oz. nikoli ne grem več kot 10 km/h hitreje. Torej če je 50 potem včasih peljem 60 in če je 60 včasih 70, ampak nikoli ne več. Me n e moti folk, ki vozi po omejitvah, motijo me pa MEČKAČI! Ker je ogromna razlika, a ti voziš pač po omejitvah, al pa se folk dobesedno USTAVI preden zavije, al pa začne že 200m pred semaforjem zavirati, in če bi peljal normalno po omejitvah, bi čist lepo prevozil zeleno luč, tko da dobesedno ČAKA na rdečo, tak folk bi jst poslala nekam ker živčnega fašem zraven biggrin.gif

Pa tut ni potrebe vozit 30, če je omejitev 50. Pa tut če vozi po pravilih, me to res FUUL nervira. Če se nisi sposoben normalno peljat 50, potem sploh ne hodi v avto.
  • 0

After all this time?

Always.

#3015 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 June 2010 - 11:33 AM

Če je dež, megla in tema je potrebno vozit 30 namesto 50.
Jaz še ful nisem samozavestna glede vožnje in, ko se zvečer
vračam domov, pa je dež, vozim po naselju 40. Raje 10km/h manj
kot pa da povozim kakšno žival zaradi prehitre vožnje, al pa
še kaj hujšega.
  • 0
Viens, reste ici!

#3016 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18624 posts

Posted 29 June 2010 - 11:48 AM

Dobr no, ne govorim o enih ekstremnih vremenskih pogojih k je na cesti pol metra snega, ampak pač normalno tko k je zdej že 2 tedna, pač suho. Valda če je spolzka cesta da si bolj pazljiv no. Ampak da folk voz ob 4h popoldne, k so največje gužve, pač 30 tam kjer bi bilo 50, in je cesta suha in dobesedno dela zastoje, jst bi tut takim izpit vzela.
  • 0

After all this time?

Always.

#3017 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 29 June 2010 - 11:56 AM

Se strinjam z Nincho. Taki cincarji sicer res sami ne naredijo nesreče zaradi svoje počasne vožnje, ampak prav zaradi njih drugi vozniki postanejo živčni, nervozni in takšni lahko prej naredijo nesrečo. Npr. že samo pri prehitevanju teh cincarjev.

Aja, pa zadnjič me je na avtocesti, kjer je bila ves čas omejitev 130km/h ob živce spravljal en tip, ki je vozil 100km/h po prehitevalnem pasu, čeprav je imel desni pas prost. Ni se umaknil, tako da so ga ljudje morali prehitevat po desnem pasu, če so želeli prit pred njega, ker tipo se ni zmenil ne za blendanje, ne za trobljenje, samo vozil je, kot da je edini na cesti.
  • 0

#3018 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 June 2010 - 11:58 AM

QUOTE(Ana @ 29. 6. 2010 - 9:44) View Post
vozim mogoče celo par km/h počasneje

No, pretiravati glih ni treba. x)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3019 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2010 - 12:04 PM

To glede počasne vožnje v dežju je pa jaki bullshit. Lih prejšnje leto sem podrobno spremljala en primer, ko so moškega obsodili, ker je povozil eno priletno gospo. Je bilo pa tako, da dejansko je upočasnil POD 40kmh (omejitev je bla 50), kar so tudi policisti dokazali, baba pa ni mela ne kresničke, ne ničesar, je pa hodila ob cesti.
No in je sodnik razsodbo utelmeljil s tem, da bi komot lahko vozil 30kmh. To, da pa baba pomožnosti v črnem skače po cesti pa ni komentiral.

Nauk tega pa je, da ne glede na to, kako pazljivo voziš se
1. nesreče še vedno dogajajo
2. najebeš, že zgolj zato, ker si voznik in avtomatično kriv
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 29 June 2010 - 12:04 PM

Jaz se vedno tipu režim, kako komentira ljudi, ki vozijo 30, ko je omejitev 50 in podobno. S takim ciničnim tonom reče: 'Ja, je treba it počas, če ne so nesreče!' laugh.gif Oziroma kadar mora kje čakat, ker kdo prav nerodno bočno parkira: 'Oh, come on! You could land a jumbo-fucking-jet in here!

Mene najbolj nervirajo tisti, ki res skoraj ustavijo pred ovinkom. Če si za njim moraš pa bremzat in samo čakaš, da se ti bo kdo v rit zabil. Pa tisti so dobri, ki na pospeševalnem pasu sploh ne pospešijo in potem se s 65 na uro vključujejo na avtocesto. down.gif Meni je inštruktor vedno težil s tem, da moram dinamično vozit, pa sem res zadovoljna, da mi je to v kri prišlo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users