Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36069 replies to this topic

#30101 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 June 2014 - 12:07 PM

Ne morem, ker imam prevelike slike. Grrrrrrrr
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#30102 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 23 June 2014 - 06:09 PM

Na žepu halje (cca 60%bombaž, 40% poliester) imam madež od kemičnega svinčnika. Poskusila sem že z alkoholom, kisom, razkužilom, sodo bikarbono in še vedno ne gre ven. Kako naj ga spravim dol?

• 0

#30103 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 June 2014 - 06:35 PM

Konec je.

Morala bi takoj nest v čistilnico.

• 0
Viens, reste ici!

#30104 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 23 June 2014 - 08:14 PM

Na žepu halje (cca 60%bombaž, 40% poliester) imam madež od kemičnega svinčnika. Poskusila sem že z alkoholom, kisom, razkužilom, sodo bikarbono in še vedno ne gre ven. Kako naj ga spravim dol?

Čistilo za računalniške ekrane, something like that. Vem, da ti nisem dosti pomagala, ampak mi imamo to v službi in sem si zadnjič pošpricala na flek na beli majici (črn tekoči kemik) in ga je raztopilo v minuti. Potem sem samo z brisačko malo obrisala.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#30105 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87258 posts

Posted 23 June 2014 - 11:10 PM

Kje bi dobila podoben lonček za pisala ipd.? Etsy in ebay sem že dala čez.

b015c14390589f28835d31c9b340701b.jpg

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 28 June 2014 - 11:30 AM

Kaj pa če bi kakšen navaden lonček "oblekla" v bakrene lističe? 

artdeco-metalic-listici-6x-140-x-140-mm-

A katera uporablja windows movie maker? Jaz sem sestavila en video (fotke, glasba, besedilo...), zdaj bi pa ful rada še eno fotko in glasbo na začetek vstavila, vendar se mi potem vse zamakne in ves tajming glasbe podre. A se da ostali del kako "zamrzniti" in vstaviti še nekaj na začetek tako, da vse ostalo ostane enako?

• 0

#30107 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26234 posts

Posted 28 June 2014 - 12:32 PM

Lahko rečeš, naj se glasba začne ob koncu prve slike - na tej-in-tej sekundi.
  • 0

#30108 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 28 June 2014 - 02:44 PM

Čistilo za računalniške ekrane, something like that. Vem, da ti nisem dosti pomagala, ampak mi imamo to v službi in sem si zadnjič pošpricala na flek na beli majici (črn tekoči kemik) in ga je raztopilo v minuti. Potem sem samo z brisačko malo obrisala.

Konec je.

Morala bi takoj nest v čistilnico.

Hvala :-)

Mi je uspelo z nekim odstranjevalcem madežev. :-)

• 0

• Guests

Posted 28 June 2014 - 03:14 PM

Lahko rečeš, naj se glasba začne ob koncu prve slike - na tej-in-tej sekundi.

Tako imam tudi naštimano, mogoče sem malo čudno razložila: jaz bi rada, da se vse skupaj zamakne skupaj z glasbo. Ker če samo slikce zamaknem mi glasba pa ostane na istem mestu, ni to več po planu; da bi morala pa vsak komad posebej na novo naštimat na točno določene trenutke je pa preveč zamudno. 

• 0

#30110 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26234 posts

Posted 28 June 2014 - 05:02 PM

Ne, ful bedno. Ne da se. Slabost tega programa.
  • 0

• Guests

Posted 06 July 2014 - 09:53 PM

Škoda da niso tega predvideli.

Še eno vprašanje: kako preko cobissa rezerviram gradivo? Sicer sem to že počela, vendar sedaj ne najdem tiste opcije nikjer več.

• 0

#30112 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17769 posts

Posted 07 July 2014 - 09:30 AM

Nujno, ima katera mogoče doma še kakšno tablico Diane 35? Imam še majhen košček upanja... :/

Ginekologinja glih ta teden ne dela. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#30113 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4385 posts

Posted 07 July 2014 - 10:37 AM

Še eno vprašanje: kako preko cobissa rezerviram gradivo? Sicer sem to že počela, vendar sedaj ne najdem tiste opcije nikjer več.

Najprej greš na iskalniku v tisto knjižnico, kjer bi rada rezervirala, nato najdeš knjigo, ki jo potem spodaj označiš, da bi jo rezervirala. potem se ti pa odpre okno, da se moraš prijavit s št. izkaznice in geslom ter rezervacijo potrdiš.

• 0

#30114 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26234 posts

Posted 07 July 2014 - 10:51 AM

Matilda, zihr ima nadomeščanje - ti bo drug ginekolog predpisal. V skrajnem primeru greš lahko do osebne zdravnice in ji razložiš, da tvoja ginekologinja ne dela. Meni je tako tudi osebna zdravnica predpisala Diane.

• 0

#30115 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 July 2014 - 11:08 AM

Nujno, ima katera mogoče doma še kakšno tablico Diane 35? Imam še majhen košček upanja... :/

Ginekologinja glih ta teden ne dela. 

Mogoče bi ti posodili v lekarni. Samo pejt v tisto, kjer stalno hodiš.

• 0

#30116 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32922 posts

Posted 07 July 2014 - 04:47 PM

Felicia, neko geslo rabiš, men so ga sicer dodelili v knjižnici enkrat, ampa ga tudi približno ne vem več.

Novo vprašanje: pri nas je menda na novo zdej v Hoferju zalaufala pekarna, kjer sproti pečejo kruh, pa me zanima, če kdo ve, a pečejo samo kruh ali tudi kake rogljičke/pecivo?

• 0

• Guests

Posted 07 July 2014 - 11:53 PM

Najprej greš na iskalniku v tisto knjižnico, kjer bi rada rezervirala, nato najdeš knjigo, ki jo potem spodaj označiš, da bi jo rezervirala. potem se ti pa odpre okno, da se moraš prijavit s št. izkaznice in geslom ter rezervacijo potrdiš.

Knjigo sem našla, geslo imam, samo to ne vem, na kaj točno moram klikniti, da označim, da bi jo rezervirala?

[/url]">http://untitled.jpg

• 0

#30118 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4385 posts

Posted 08 July 2014 - 06:23 AM

Felicia jaz žal slike ne vidim, mi je premala. Moralo bi biti spodaj, ko so ID-ji za posamezne knjige in piše, če je še prosta ali sposojena, na desni strani možnost eno od teh knjig izbrat. Ko jo obkljukaš je potem čisto spodaj gumb rezerviraj al nekaj podobnega. In ko tisto klikneš se ti odpre novo okno, kjer se prijaviš s svojo št. izkaznice ter geslom.

• 0

• Guests

Posted 08 July 2014 - 11:43 PM

Ups ja, premalo sliko sem dala. 

untitled.png

Ravno tisto okence za obljukat pogrešam...

• 0

#30120 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4385 posts

Posted 09 July 2014 - 06:26 AM

Sem tudi sama nekaj poskušala, pa žal nisem našla rešitve. Ostane ti le, da pokličeš pa po telefonu rezerviraš.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users