Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36069 replies to this topic

#30081 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18604 posts

Posted 14 June 2014 - 04:09 PM

A je Frčica že garažirana. :?

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30082 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15816 posts

Posted 15 June 2014 - 07:02 AM

Marmelada jaz imam že par let polaroid očala in so mi super.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#30083 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23595 posts

Posted 15 June 2014 - 02:09 PM

Hvala! Saj bom šla še v akcijo, da pregledam še nekaj optik in potem primerjam še cene na netu. Me pa glede na ceno res mikajo Polaroid.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#30084 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 15 June 2014 - 02:41 PM

Če zamenjaš priimek, moraš odpreti nov gmail?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#30085 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15303 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 June 2014 - 02:44 PM

:lol:

Spregledala ali ignorirala Errola? :D

Po moje moras novega odpret.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#30086 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 15 June 2014 - 02:46 PM

Ja, če sem na netu, pol sem verjetno že garažirana :D 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#30087 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26114 posts

Posted 15 June 2014 - 03:11 PM

:lol:

Spregledala ali ignorirala Errola? :D

Po moje moras novega odpret.

Po moje tudi. Potem se pa magari notri vpisi z obeh naslovov ali pa si nastavi preusmeritev emailov s starega na novega, da rabis potem samo enega preverjat :).

Pa cestitke! :) 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30088 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26235 posts

Posted 15 June 2014 - 03:22 PM

Frči, vse lepo obema ;)

Drugače pa: 

1. lahko spremeniš prikazno ime na gmailu, vendar naslov ostane isti

2. odpreš nov račun in si forwardiraš pošto s starega na nov račun (še vedno se moraš vsaj na 9m logirat na stari mail)

Našla sem par linkov: 

KLIK1 KLIK 2 KLIK3 KLIK 4

• 0

#30089 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32922 posts

Posted 15 June 2014 - 04:19 PM

Moja sestra ima isto gmail naslov kot pred poroko, si je pa spremenila prikazno ime, ja, tako da od poroke naprej se izpiše drugi priimek, ko dobim njen mail...

• 0

#30090 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 15 June 2014 - 04:42 PM

Hvala vam!

• 0

#30091 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30059 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 June 2014 - 10:08 AM

Hvala! Saj bom šla še v akcijo, da pregledam še nekaj optik in potem primerjam še cene na netu. Me pa glede na ceno res mikajo Polaroid.

Marmelada, v Kibubi (tudi na netu se da naročit) imajo znižana Polaroid sončna očala. Link: http://www.kibuba.co...roup=1&onsale=1

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#30092 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17204 posts

Posted 16 June 2014 - 11:11 PM

Prišla sem domov in me je nenadoma nekaj zvilo v želodcu. Nisem prepričana ali je zaradi hrane ali česa, tudi bruhat sem šla. Še vedno pa imam nekoliko neprijeten občutek v želodcu. Kaj je najboljše pojest? - hrano, ne tablet :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#30093 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26114 posts

Posted 17 June 2014 - 06:13 AM

Prepecenec. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30094 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24905 posts

Posted 17 June 2014 - 07:29 AM

^^ pa kakšne nesladkane kamilice za pomiritev želodca (vsaj meni so jih vedno kuhal :)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#30095 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26114 posts

Posted 17 June 2014 - 07:39 AM

Ja, morda se ingverjev caj, drugega se pa ne spomnim zdajle. Meni takrat ponavadi ne pase nic jest, imam bolj kot ne vodni post. 

• 0

#30096 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17204 posts

Posted 17 June 2014 - 09:18 AM

Hvala.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#30097 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23595 posts

Posted 17 June 2014 - 05:20 PM

Marmelada, v Kibubi (tudi na netu se da naročit) imajo znižana Polaroid sončna očala. Link: http://www.kibuba.co...roup=1&onsale=1

O, hvala! :) Ampak verjetno imajo v Kibubi samo športne modele oz. vsaj večinoma, glede na to, da je to športna trgovina? Pomoje bom šla kar po optikah pogledat in bom potem na netuiz UK/Nemčije naročila. Sem našla eno stran, kjer niti poštnine ni.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#30098 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 June 2014 - 11:33 AM

A se na naš forum da postat slike s telefona (direkt)?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#30099 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18702 posts

Posted 23 June 2014 - 11:41 AM

Ja. Preklopit moras na ne-mobilno verzijo, it v dodatne nastavitve za urejanje (ne hitri odgovor) in potem lahko dodajas priponke. 

Attached Files

• 1

After all this time?

Always.

#30100 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 June 2014 - 11:52 AM

HVALA ti Nincha. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users