Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36069 replies to this topic

#30061 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 May 2014 - 10:40 AM

:closedeyes:

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#30062 čebelica-maja

čebelica-maja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 199 posts

Posted 04 June 2014 - 02:17 PM

Danes že od zjutraj mam občutek da v ušesih čutim utrip, da mi v ušesih nekaj utripa. Je kar nadležen občutek. Ne znam razložit. Se je komu to že zgodilo? Kaj lahko naredim?

Hvala

• 0

#30063 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26114 posts

Posted 04 June 2014 - 02:25 PM

Meni se to zgodi ob kaksnem zobobolu (tudi recimo v ocesnem zrklu cutim utripajoc pritisk) - pocakaj, da mine, nimas kaj dosti glede tega za narest po moje. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30064 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12259 posts

Posted 05 June 2014 - 03:59 PM

Kje zaboga najdem v wordu character count brez presledkov?? Če dam properties, mi napiše samo s presledki in ne najdem pa da se ubijem. Ni mi sicer jasno, zakaj sem danes tko slepa, ker sem še pred tremi tedni to znala poiskat. Prosim naj se me kdo usmili.

• 0

#30065 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26234 posts

Posted 05 June 2014 - 04:01 PM

Katero različico worda imaš? V 2010 greš na File --> info. Tam imaš na desni strani "Properties". Klikneš na to besedo in s spustnega seznama izbereš "Advanced properties". Na 3. zavihku (Statistics) imaš oba podatka - Characters in Characters (with spaces).

• 0

#30066 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12259 posts

Posted 05 June 2014 - 04:34 PM

Pa res!!! :slap:

Hvala Ančka.

• 0

• Guests

Posted 11 June 2014 - 08:42 AM

Danes, po podelitvi diplom, bi šla z mojimi na večerjo in rabim kakšen predlog za restavracijo v Bežigradu ali bližnji okolici, ki ima prijeten (če se da elegantnejši) ambient in ugodne (ali vsaj ne preveč zasoljene) cene, po možnosti s parkirnim prostorom zunaj :) Saj vem, da imamo temo z ocenami restavracij, vendar res nimam časa vsega tistega pregledovati.

• 0

#30068 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2014 - 08:47 AM

McDrive v CityParku, ti niti ven iz avta ne bo treba. :D

Drugače pa tam ni nič kaj pametnega, vsaj ne po mojih izkušnjah. Mogoče Favola? Dasiravno je bolj proletarska, nič fensi. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

• Guests

Posted 11 June 2014 - 08:53 AM

Le kako da se nisem spomnila na McDrive ;)  Ni treba da ima direktno pred vhodom parkirplac, ampak po celi Lj jih pa tudi ne bi vlekla v tej vročini, pa v špičakih... Za to priložnost ne.  Bom preverila tole Favolo.

• 0

#30070 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 11 June 2014 - 08:54 AM

Po moje narediš boljše, da se zapelješ do BTCja, itak samo obvoznica in si tam. Pa tam je več izbire + parkirni. 

• 0

#30071 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26234 posts

Posted 11 June 2014 - 08:55 AM

http://www.restavrac...php?m=1&s=3&o=0

Morda ti bo tole v pomoč. Drugače pa si res hitro v BTC-ju...ali po obvoznici ali pa mimo Žal.

• 0

#30072 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12170 posts

Posted 11 June 2014 - 09:11 AM

Za Bežigradom je tudi italijanska restavracija Piazza. Ni glih fancy, je pa dobro, simpatično in ima parkirišče :) Cene so tudi zelo razumne. 

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#30073 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23595 posts

Posted 11 June 2014 - 06:09 PM

Poznate sončna očala znamke Polaroid? Danes sem šla malo gledat sončna očala v eno optiko, ker bi rada imela nova sončna očala. Bi pa kakšne kvalitetne in z dobro zaščito. Polariod očala so bila precej cenejša od ostalih, 89 € in vsa imajo polarizirane leče. Prodajalec mi je razlagal, da recimo Ray Ban očala s polarizacijo stanejo čez 200 €, tista brez pa so nekje okrog 150. Bojda so Polaroid očala cenejša, ker so oni uvozniki, sicer pa mi je zatrdil, da so vsa sončna očala v optikah dobra in zanesljiva. 

Poznate kakšne zanesljive tuje strani s sončnimi očali, ki pošiljajo v Slovenijo? Gledam London eyewear in Sunglasses shop (za to ne najdem, če pošiljajo tudi k nam ali ne), smartbuyglasses, sunglassesuk, redhotsunglasses.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#30074 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4385 posts

Posted 11 June 2014 - 07:08 PM

Jaz imam Polaroid očala in sem super zadovoljna z njimi. Jaz drugih, razen očal s polariziranimi lečami, ne uporabljam in ta firma ima največjo ponudbo očal s takimi lečami. Jaz sem za njih še manj dala na Hrvaškem v eni optiki.

• 0

#30075 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23595 posts

Posted 11 June 2014 - 07:30 PM

Hvala za mnenje. :) Predvsem me zanima, če so res kvalitetna. Saj vem, da visoka cena ni vedno enako toliko višja kvaliteta, ampak mi je vseeno malo čudno, da recimo neka druga znamka s polariziranimi lečami stane 2x več. A je to vse zaradi imena ali kako. Imajo pa Polaroid res kar veliko izbiro. Meni se zdi, da mi najbolj pašejo okroglo kvadratasti modeli in imajo kar nekaj takih. Na UK straneh so tudi še cenejše, od okrog 40 funtov naprej. Moram edino še poštnine ugotoviti.

• 0

#30076 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32922 posts

Posted 11 June 2014 - 07:30 PM

Si moram zapomnit to znamko, ker bom šla jeseni naročit nova sončna očala z dioptrijo :wink1:

• 0

#30077 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23595 posts

Posted 11 June 2014 - 07:37 PM

Ma meni je ponudba sončnih očal čisto prevelika, se sploh ne znajdem in ne vem, kje sploh začet iskat. Mi je prav muka it začet iskat in pomerjat ter se odločit za ene. :) Imam sedanje že ful dolgo in bi res bil čas, da nabavim nove.

• 0

#30078 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32922 posts

Posted 11 June 2014 - 07:40 PM

Ja, jest sm pa takoj omejena pri izbiri okvirjev zaradi montaže stekel z dioptrijo, ker ni možno imeti ravno vsakega modela...

• 0

#30079 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23595 posts

Posted 11 June 2014 - 07:50 PM

No, se ti vsaj zoži izbor in imaš lažjo nalogo. :)

• 0

#30080 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18604 posts

Posted 14 June 2014 - 03:47 PM

Poznate sončna očala znamke Polaroid? Danes sem šla malo gledat sončna očala v eno optiko, ker bi rada imela nova sončna očala. Bi pa kakšne kvalitetne in z dobro zaščito. Polariod očala so bila precej cenejša od ostalih, 89 € in vsa imajo polarizirane leče. Prodajalec mi je razlagal, da recimo Ray Ban očala s polarizacijo stanejo čez 200 €, tista brez pa so nekje okrog 150. Bojda so Polaroid očala cenejša, ker so oni uvozniki, sicer pa mi je zatrdil, da so vsa sončna očala v optikah dobra in zanesljiva. 

Poznate kakšne zanesljive tuje strani s sončnimi očali, ki pošiljajo v Slovenijo? Gledam London eyewear in Sunglasses shop (za to ne najdem, če pošiljajo tudi k nam ali ne), smartbuyglasses, sunglassesuk, redhotsunglasses.

Poglej si sončna očala Persol. Kvalitetni okvirji in leče. Dobiš jih v precej trgovinah.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users