Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36069 replies to this topic

#30041 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5849 posts

Posted 22 May 2014 - 06:31 AM

Kolikor vem na Trubarjevi pri falaflu že ene 6 let ni več trgovine s ploščami. Jo kar pogrešam, mi je bila všeč.

• 0

#30042 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 22 May 2014 - 06:37 AM

:( hvala

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#30043 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18604 posts

Posted 22 May 2014 - 06:50 AM

Kje v Ljubljani, centru, je dobra izbira cd-jev? Muller vem da jih ima, pa na Trubarjevi pri Falaflu je še ena prodajalna. Na rimski je ni več baje.

Dobra trgovina s cdji je pri avtobusni postaji trojke tik pred Karlovškim mostom v smeri proti mestu. Pol poglej še v Big-bangu v BTCju. Za vsak slučaj prečekiraj še unega tipa v pasaži Mestnega gledališča, mogoče najdeš tam kak vintage pis. Kero oziroma kakšno musko iščeš?

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#30044 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 May 2014 - 10:34 AM

Kaj rabiš?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#30045 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46204 posts

Posted 22 May 2014 - 01:21 PM

Pripravljam paket pomoči za poplavljena območja, pa sem v dilemi... Imam veliko (10+) šamponov, gelov za tuširanje, ipd.., katere sem malenkost porabila (ponekod manjka tudi 1/4). Vem, da bi tudi takšni (nepopolni) izdelki prišli marsikomu še kako prav, ampak ne vem, če bi jih tisti, ki zbirajo pomoč, sploh sprejeli. Morda kdo ve, kako je s tem? 

Meni se zdi, da podarjanje napol praznih stvari ni spoštljivo do prejemnikov. Ljudem, ki jih poznaš še morda podariš takšne stvari, tujcem pa nikakor. Sploh pa ne stvari, kot so geli za tuširanje ali šamponi, ki se jih nove da kupiti za zelo ugodno ceno. Če bi te v hotelu čakali odprti mini šamponi, verjetno ne bi bila vesela in bi se pritoževala. Vsaj meni se zdijo takšne stvari za osebno nego nekaj osebnega in nikakor niso nekaj kar bi uporabljal za popolnimi neznanci, pa čeprav morda res niso vprašljivi iz higienskega vidika.

• 0

#30046 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 May 2014 - 02:21 PM

So mi sporočili, da tudi takšne sprejemajo, v kolikor gre za pred kratkim odprte izdelke. Sem potem nesla in so bili veseli, ker ljudje zelo potrebujejo te stvari.

Tudi sama mislim, da je nekomu, ki je ostal brez vsega in si obupno želi biti čist, prav vseeno, ali je že kdo pred njim porabil malenkost šampona ali gela za tuširanje. V takšni stiski o spoštljivosti razmišljamo samo mi, ki imamo vse na voljo. Tisti, ki nimajo, pa verjetno manj. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#30047 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20022 posts

Posted 22 May 2014 - 03:37 PM

Spet imam eno vprašanje.

Danes imam že devetič IPL nog do kolen in brazilske. Začela sem z obiski septembra in potem hodila redno na 3 tedne - 1 mesec. Takrat, ko je želela kozmetičarka. Imam svetlo kožo in temne, močne dlake, vmes sem jih stalno samo brila, pa tudi ne jemljem kakšni posebnih tablet ali pa kontracepcijskih, ki bi lahko morda preprečile dober učinek...

Dlak imam pa enako!!! Ali pa še celo več nekje, ker sem prej bikini depilirala, potem pa zaradi IPLja samo brila in se mi je področje dlak še razširilo.

Paket sem sicer kupila prek kuponkota, ampak to ne sme biti izgovor, da mi tako slabo izpeljejo vse skupaj. Vsakič jim tudi izrazim nezadovoljstvo, ampak seveda nič posebno ne odreagirajo. Menda imam že najvišjo moč, ki mi jo kao upajo dati, menda sem med manj občutljivimi in sem jim vedno govorila, da mi lahko dajo na več...

Vglavnem, samo danes in še enkrat imam za izkoristiti, pa tako nezadovoljna sem in ne vem, kaj je v moji moči, da naredim. Kako se lahko pritožim itd.?

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#30048 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46204 posts

Posted 22 May 2014 - 03:50 PM

Super, upam, da pride pomoč v prave roke.

Se strinjam, človek v stiski si ne zmišljuje, ampak vzame kar mu je ponujeno. Zato pa menim, da je na nas, ki imamo polne riti vsega, da ohranjamo nek nivo spoštovanja do ljudi v stiski in ne podarjamo napol praznih uporabljenih izdelkov. Tako kot menim, da se ne spodobi podariti na pol porabljenih živil, strganih oblačil ali pošvedranih čevljev... Ampak, to je moje mnenje...

• 1

#30049 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 22 May 2014 - 05:55 PM

Two seconds of summer, nek band. Za nečakinjo je to.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#30050 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26114 posts

Posted 22 May 2014 - 09:10 PM

Ko ste iz Ikee nabavljale (vecje) pohistvo (npr. kavce, postelje, ipd.), kako ste organizirale prevoz do doma? Se da zmenit, da ti oni pripeljejo? Ali priporocate kaksno posebno podjetje? Kolikor sem gledala na avstrijski strani vozijo samo znotraj drzave. Zdaj sem pa kar malo zalostna, ker sem ze naredila prostor v sobi za novo pohistvo ...

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30051 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26235 posts

Posted 23 May 2014 - 06:56 AM

Zakaj opremljaš sobo? :D

Jaz sem vzela od mami avto (enoprostorec), vanj strpala še Anouk in potem sva vse pripeljali domov.

Drugače pa lahko dobim kontakt od enih, ki ti pripeljejo zadevo do Lj (za neko protiplačilo, ki je manjše od vrednosti bencina Lj-Celovec-Lj.

• 0

#30052 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14351 posts

Posted 23 May 2014 - 09:09 AM

Anouk, teh ljudi, ki se ukvarjajo z dostavo iz Ikee je kar dosti. Malo poguglaj, tudi na Bolhi so. Jaz ti lahko enega priporočam, ampak je iz Mengša in ti bo zaračunal še km do Stične. Probaj najti kakega iz Dolenjskega konca.

• 0

#30053 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26114 posts

Posted 23 May 2014 - 09:40 AM

Zakaj opremljaš sobo? :D

Jaz sem vzela od mami avto (enoprostorec), vanj strpala še Anouk in potem sva vse pripeljali domov.

Drugače pa lahko dobim kontakt od enih, ki ti pripeljejo zadevo do Lj (za neko protiplačilo, ki je manjše od vrednosti bencina Lj-Celovec-Lj.

Nucam novo posteljo, ker trenutno na tleh na jogiju spim (+ jogi je tudi ze precej na koncu). Tako da sem se odlocila, da vzamem kar 160*200, da bo bolj komot in da se lahko moja soba potem uporablja tudi kot soba za goste, ce bo treba.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#30054 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 May 2014 - 02:00 PM

Na youtubu imam setlisto, in po vsakem tretjem komadu mi vmes da blesave reklame, kako se jih znebim?

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#30055 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 27 May 2014 - 12:45 PM

A adblock imaš?

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#30056 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 May 2014 - 06:19 AM

Sem sedaj ugotovila, da ga nimam, čeprav sem ga že inštalirala, ampak sem vmes nekaj brisala. :) Je spet naložen. Hvala. :)

• 0

#30057 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 28 May 2014 - 10:33 AM

kako pa naštimaš ta adblock?

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#30058 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 28 May 2014 - 10:34 AM

https://chrome.googl...kbiglidom?hl=en

Tukaj si ga downloadaj. Aja, jaz uporabljam Chrome.

• 0

#30059 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12259 posts

Posted 28 May 2014 - 10:34 AM

https://adblockplus.org/en/firefox

sledi tem navodilom - install for firefox, minutka, pa je

• 0

#30060 Frida

Frida