Moja cimra ga je kupla v Kiku.

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 19 May 2014 - 06:57 PM
Posted 19 May 2014 - 09:57 PM
Hmmm, bom šla pogledat, čeprav tam jih verjetno nimajo vedno? Hvala vseeno
Posted 20 May 2014 - 07:45 PM
Kako se znebit OGABNEGA vonja znotraj torbice? Sem jo kupila med vikendom v Bershki in šele doma opazila, kako noro smrdi notri. Če se ne motim, sem podoben vonj doživela pri eni torbici, ki sem jo nekaj let nazaj z asosa naročila.
Posted 20 May 2014 - 07:54 PM
Obriši z vlažno krpo, posuši, pol pa imej notri tisti "povštrček" s sivko. Recimo no
Posted 20 May 2014 - 09:23 PM
Vprašanje za tiste, ki uporabljate leče:
ali se je že kateri zgodilo, da ji je skoraj nov par leč po nekaj urah nošenja, razpadel v očesu??
Meni se je zdaj že drugič zapored zgodilo, da sem v očasu, po odstranitvi leče našla drobec (nekaj mm velik košček) leče. Ko sem pregledala lečo, sem opazila, da se je ta del res odtrgal od nje. Tekočino za leče uporabljam isto kot vedno, prav tako kapljice za vlaženje oči. Tovarniška napaka? Ali kaj drugega? Res mi ni jasno, pa tudi ni mi ok, da takole denar stran mečem...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 May 2014 - 09:49 PM
Meni se je enkrat zgodilo, da sem odprla nov par leč in so v embalaži plavali koščki, kor da bi razpadla na več delov. Takoj sem odprla še en par in je bilo isto, šele tretji par je bil ok. Sem reklamirala pri okulistu in so mi dali novo škatlico po polovični ceni.
Pablo Picasso
Posted 20 May 2014 - 09:51 PM
Joj, grozljivo.
Posted 20 May 2014 - 09:52 PM
Meni se še v desetih letih nošenja leč to ni zgodilo.
Posted 21 May 2014 - 07:30 AM
meni se je tudi enkrat nekaj podobnega,
Sicer ne takoj ampak po kakšnem tednu sta se dve leči za povrstjo strgali. Sem šla k optiku in mi je nadomestil z "reklamnimi lečami" (tistimi, ko probavaš ali ti odgovarjajo). Pa jih tudi že nosim več kot 10 let - sem kar navdušena nad kvaliteto (da je tako malo škart robe).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 May 2014 - 07:39 AM
Jaz sem enkrat vzela iz posodice ven lečo in sem videla, da je kar naenkrat strgana (sem jo že nosila) in moja edina razlaga je bila, da sem jo s pokrovčkom kako poškodovala. Drugi prigod pa (še) ni bilo.
Posted 21 May 2014 - 08:20 AM
Meni se tudi še ni nikoli.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 May 2014 - 08:21 AM
Kako se znebit OGABNEGA vonja znotraj torbice? Sem jo kupila med vikendom v Bershki in šele doma opazila, kako noro smrdi notri. Če se ne motim, sem podoben vonj doživela pri eni torbici, ki sem jo nekaj let nazaj z asosa naročila.
Če je podložena na tak način, da se da obrnit ven samo podlogo, potem operi podlogo na roke in posuši. Če ne pa obrni celo torbico naokoli in jo zrači, če imaš kakšen balkon jo obesi na veter itd. Potem pa po potrebi naparfumiraj al pa daj kaj dišečega noter.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 May 2014 - 09:35 AM
Posted 21 May 2014 - 11:22 AM
moj je enkrat reklamiral Champion majico, da se je preveč skrčila (po širini in dolžini), ampak so oni trdili, da se je samo za tista predvidena 2% in zavrnili pritožbo.
Od takrat ni kupil nobene njihove majice (pa je prej vso športno garderobo samo tam kupoval).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 May 2014 - 06:54 PM
Pripravljam paket pomoči za poplavljena območja, pa sem v dilemi... Imam veliko (10+) šamponov, gelov za tuširanje, ipd.., katere sem malenkost porabila (ponekod manjka tudi 1/4). Vem, da bi tudi takšni (nepopolni) izdelki prišli marsikomu še kako prav, ampak ne vem, če bi jih tisti, ki zbirajo pomoč, sploh sprejeli. Morda kdo ve, kako je s tem?
Posted 21 May 2014 - 07:19 PM
Najboljše, da pokličeš. Adra vsakih nekaj ur napiše nove spremembe, zdaj recimo ne sprejemajo več obutve.
Jaz sem danes nesla v zbirni center pri pravoslavni cerkvi in je tak naval, da sploh ne sprašujejo kaj imaš, vse vzamejo in tam sortirajo, kar bi blo pa v tvojem primeru škoda, da pol to vržejo stran.
Posted 21 May 2014 - 07:31 PM
Immortelle, katere leče maš?Men se je isto zgodilo zdaj dvakrat v kratkem času! Z air optix lečami. Tko da razmišljam o menjavi znamke.
Posted 21 May 2014 - 07:48 PM
Immortelle, katere leče maš?Men se je isto zgodilo zdaj dvakrat v kratkem času! Z air optix lečami. Tko da razmišljam o menjavi znamke.
Acuvue Oasys
Hvala, Frida!
Posted 21 May 2014 - 08:00 PM
seveda
Posted 22 May 2014 - 06:06 AM
Kje v Ljubljani, centru, je dobra izbira cd-jev? Muller vem da jih ima, pa na Trubarjevi pri Falaflu je še ena prodajalna. Na rimski je ni več baje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users