Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#2981 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 06 December 2009 - 10:17 AM

A ima katera kakšne sestavine za maske ali tretmaje?

Dilema original so, jaz imam en šampon doma pa je tukaj tudi(pač enaka embalaža)
  • 0

#2982 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2009 - 11:53 AM

Jaz sem že poslala naročilo za 30€, sem naročila 6 stvari, vse za darila. Bom na tak način lepo odpikala dve prijateljici, 15€ za eno se mi ne zdi veliko, veseli bosta pa totalno. Ena bo dobila Repair Rescue šampon, balzam in serum za konice, druga pa Color Save šampon, masko in serum za konice. smile.gif Za sebe nisem nič vzela, spet namreč opažam, da mojemu lasišču veliko bolj pašejo natur zadeve (šaltam na Melvito).

Našla sem sestavine za Repair Rescue masko, sem dala med sestavine.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2983 janchka

janchka

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 07 December 2009 - 08:10 AM

js bi tud mela take prjatlce, kjer bi božiček nosil repair rescue šampone ;)
se mi zdi, da so ti izdelki enaki kot tisti, ki jih prodajajo pr frizerju, glede na to, da je Hairy Beauty uvoznik & zastopnik za Schwarzkopf Professional.
poleti sm kupla Osis Magic Gloss Anti-frizz serum pr frizerju, zdej sm ga tuki naročila in je čist isti.

drgač pa čakam, da pride Tigi S Factor Dream Drops spet v akcijo, si obetam čudeže.

• 0

#2984 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 10 December 2009 - 10:09 PM

Fashionista šampon in balzam sta super. thumbup.gif Skos si voham lase.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#2985 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 14 December 2009 - 09:27 AM

Ali so te akcije le preko neta ali se da tudi kupit v salonu akcijski paket?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#2986 FlowerPower

FlowerPower

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 285 posts

Posted 14 December 2009 - 01:40 PM

V pasaži Maxi-ja je en salon, kjer držijo (vsaj mislim da) skorja vse dvojčke in tudi kar precej kompletov in ne rabiš čakat na akcije studija MA...(pa še mal ti svetujejo, da se pol laži odločiš - al pa odneseš pol salona oops.gif ).
  • 0

#2987 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 December 2009 - 03:52 PM

Tud v salonih se da kupit. V kakem Simplu majo vse stvari od Tigija in tud akcije - sam hitr grejo.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2988 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19161 posts

Posted 07 January 2010 - 11:37 PM

Revlon pro you repair je spet v akciji!!! jeeeej thumbup.gif
  • 0

#2989 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 07 January 2010 - 11:38 PM

Res? woot.gif Pomojem bom kar dva naročila, za vsak slučaj biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2990 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 January 2010 - 11:39 PM

Nutella, v akcijo!!! thumbup.gif

Jaz bom pa vzela Eco Awesome dvojček, ful mi je dobro, da je že tak hitro na voljo ta dvojček, ko pa je komaj ven tole prišlo.
Sicer ne rabim niti slučajno, bom imela na zalogi ene pol leta pomoje, ampak mi ni za spustit to šanso.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#2991 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2010 - 11:43 PM

Poceni pa glih ni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2992 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 January 2010 - 11:46 PM

Nope, to sem tudi jaz opazila, pa mi je sumljivo, ker je sicer oboje ceneje od OH šampona in balzama, tle pri velikih embalažah pa je Eco Awesome skoraj 6€ dražji.
  • 0

#2993 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2010 - 11:47 PM

Ja, saj. :s Jaz sem celo mislila, da bodo te zadeve nekoliko cenejše.
Ampak to je zdaj novost, pa so napihnili cene, svinje nemarne.

Jaz bom še kak dan počakala in premislila, če čem z nakupom podpirati to svinjarijo ali ne.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#2994 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 08 January 2010 - 09:22 AM

Pa ima ta Eco linija boljše sestavine kot OH? ermm.gif
  • 0

#2995 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 January 2010 - 07:41 PM

Jst imam Eco awesome šampon in sem ful zadovoljna, naredi lep lase in je precej nežen. Meni je všeč. Edino vonj me moti, mi ni ravno všeč, daleč od tipičnih Tigi vonjev.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#2996 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2010 - 08:47 PM

A lahko vsaj približno opišeš vonj? Te na kaj spominja? Je bolj naraven alla Alverde, ali pa je mogoče preveč osladen? Res me zanima.
  • 0

#2997 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2010 - 09:08 PM

Po moje je kaj zeliščnega...

• 0

#2998 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 08 January 2010 - 09:44 PM

jaz sem si tudi naročila revlonov šampon in masko
boljšega do zdajše nisem imela/odkrila biggrin.gif
  • 0

#2999 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 January 2010 - 09:47 PM

Meni je pa maska čist zanič in je sploh ne uporabljam.
Ni za moje lase in željen končni efekt, zato pač...

• 0

#3000 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 January 2010 - 09:53 PM

Za moje lase tudi ni, je pa zihr nekaj najboljšega za izsušene in poškodovane lase, za zdrave pa ne najbolj, ker je preveč heavy duty in obteži, kar tudi pri meni ni zaželjen efekt.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users