Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#2981 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15193 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 December 2007 - 06:33 PM

QUOTE(Buggy @ 6. 12. 2007 - 20:55) View Post

Sramujem se, da si želim, da bi ble določene stvari drugačne, kljub temu da mi v bistvu nč ne manjka.

Same here vbistvu. In moja spoved bo še četrtkovo brucovanje blush2.gif overdose kuhan vinček laugh.gif in dve uri spanja pol. Kar je pa blo vmes, pa tud pikice ne obžalujem. Njet. Eden izmed lepših večerov ever. happy.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#2982 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 December 2007 - 07:26 PM

Kako se mi ne da it ven z enim frendom, ajoooj. Prejšnji teden sem bila po pijačah v torek, sredo in četrtek. On pa čez teden nikamor ne hodi, ker živi ven iz LJ, pa še študira, samski je....tako da ima časa na pretek. Jaz sem pa danes cel dan čistila in likala, kuhala - pa sem izmozgana. Fant je šel na en zaključek, tako da sem sama doma. Nič me ne vleče ven, ker vem da mi bo on samo nakladal o faxu in o tem da nima punce. Sama sem si kriva, ker sem rekla, da sem za - cel oktober in november me je klical vsak petek, pa sem ga skenslala, ker sem bila v GO. Saj je v redu fant, ampak...bi bila rada doma na toplem, pokrita z novo deko. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#2983 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 09 December 2007 - 12:30 PM

FUUUUUUUUUUUUUUUUL sem razočarana cry.gif Ker že celo večnost čakam, da bom šla v Kranj na skoke, zdaj pa vse skupaj ODPAAADEEE cry2.gif cry1.gif Joooj, ta neumn vreme, pa sneg, mater ko ga rabiš ga pa ni nikjer ja! down.gif cry2.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#2984 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17009 posts

Posted 09 December 2007 - 02:27 PM

V torek pišemo matematiko, jaz pa se tak ležerno spravlajm učit, kot da je to en tak mali hec, ki ga obvladam. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2985 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 09 December 2007 - 03:07 PM

Spet sem čist zmedena in nesigurna.
  • 0

#2986 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 09 December 2007 - 07:59 PM

QUOTE(Parvinder @ 9. 12. 2007 - 12:30) View Post

FUUUUUUUUUUUUUUUUL sem razočarana cry.gif Ker že celo večnost čakam, da bom šla v Kranj na skoke, zdaj pa vse skupaj ODPAAADEEE cry2.gif cry1.gif Joooj, ta neumn vreme, pa sneg, mater ko ga rabiš ga pa ni nikjer ja! down.gif cry2.gif

Enako, jaz sem se tudi veselila.

• 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#2987 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 December 2007 - 09:27 AM

Tip od kolegice mi gre ful na živce.
  • 0

#2988 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32359 posts

Posted 10 December 2007 - 11:27 AM

Včer sem bla ful prijetno presenečena, ker sem se zakalkulirala glede stanja na enem od mojih računov,
ko sm šla na bankomat, sm vidla, da mam gor lih 100 € več kot sem mislila, da mam, juhuhu! thumbup.gif
  • 0

#2989 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 10 December 2007 - 11:52 AM

žalostna sem!
  • 0

#2990 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 December 2007 - 12:06 PM

Učit bi se mogla pa sem preveč lena. huh.gif
  • 0

#2991 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 December 2007 - 01:45 PM

Čist sem zmedena glede celotnega dogajanja s fantom. Nevem ali sem samo v takšni fazi, ali je z mano kaj narobe,ker sem preobčutljiva in zahtevam preveč...nevem. ZAdnje čase imam takšna nihanja...en dan čudovito kot nikoli,potem drugi dan pa spet katastrofa...nevem,nevem kako dolgo bom še lahko v takem stanju.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#2992 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25942 posts

Posted 10 December 2007 - 03:47 PM

velik preveč (kukr bi se "spodobl") razmišljam o nekom (ki, jasno, ni moj fant ...) :/.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#2993 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27363 posts

Posted 10 December 2007 - 04:19 PM

včeri sm se zvečer pogovarjala z bivšim in mi je ful pasal slišat d se z nobeno ne ujame tolk v postli kot se je z mano smile.gif . sej je biu pogovor čist prijateljski ampak vseen dobr nrdi smile.gif
  • 0

#2994 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 10 December 2007 - 06:36 PM

meša se mi!seminarsko morem nardit pa ni nikjer gradiva,sam v angleščini(to mi pa en drek hasne),m poleg tega morem še poslovni načrt nardit mad.gif in jutr naj bi pisat nek test(kr neki) upam d se ta glup prfoks ne bo res spomnu in nam dal pisat!!!
kumi čakam mal počitka..vikendi mi nč ne pomenjo ker morem skoz delat za šolo!! mad.gif mad.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#2995 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 10 December 2007 - 09:03 PM

naj gre u piz'' use skupi...preveč dela mam...ne vem kdaj se bom naučila kriminalistiko, jebote 600 strani piz'' matrna...pa še ostale zapiske delat....pa januarja je izpit...ma naj gre u piz'' use....prekleto sranje
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#2996 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 December 2007 - 09:13 PM

^^ Kako smešno si to napisala. smile.gif

Jem ob najbolj nenormalnih urah. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#2997 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 10 December 2007 - 09:19 PM

men trenutno ni niti najmanj smešno :/
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#2998 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 10 December 2007 - 09:26 PM

Excuse me, ne bom več komentirala. huh.gif Saj razumem, da si obupana, ampak tvoje besede in še posebej veliko kletvic v enem samem stavku..... je pač smešno izpadlo (pač meni). wink.gif
  • 0

#2999 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 10 December 2007 - 09:33 PM

nism obupana...sam enmal slabe vole....ne, ti kr komentiri....sam pač povem da men se ne zdi smešno, verjetno ostalim pa
  • 0
Voltaire

#3000 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14267 posts

Posted 10 December 2007 - 09:33 PM

Meni tudi, Kinky

delam si sezname za nabavo raznorazne kozmetike, ok nekaj je tudi za darila oops.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users