Jump to content

Photo

Kje se kupi?

• Please log in to reply
4422 replies to this topic

#2981 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 28 September 2011 - 10:29 AM

^^Lasenza ma meni ful lepe. Jaz mam en debelejši zimski plašček, ki ga mam v mrzlih dneh za čez pižamo, bel z roza srčki, noro mehek. happy.gif Cena pa okrog 30€, če se ne motim.
  • 0

After all this time?

Always.

#2982 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 September 2011 - 10:33 AM

PJ, kopalni plašč. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2983 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 September 2011 - 10:36 AM

O tenks, bom šla pogledat! Sem mislila, da moram iskat v trgovinah s posteljnino in za dom. oops.gif

QUOTE(Ana @ 28. 9. 2011 - 11:33) View Post

PJ, kopalni plašč. smile.gif

Aja, pol je to to? Sem mela v glavi, da je kopalni plašč bolj namesto brisače. biggrin.gif
  • 0

#2984 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 September 2011 - 10:37 AM

Odvisno kakega iščeš.
Mislim da jih imajo včasih tudi v HM, pa nasploh tam kjer je spodnje perilo.
Če pa iščeš takega pravega, frotirastega, težkega, potem pa Svilanit (Emporium). Ampak tisti so dragi, blizu 100eur.

Ja saj v bistvu je. Nincha se zavije v njega takoj ko stopi izpod tuša naprimer. tongue.gif
Jaz tega ne morem, najprej se morem obrisat, šele potem kopalni plašč. smile.gif
Kaj ti bi ga mela tak za doma, da te ne bi zeblo?
  • 0
Viens, reste ici!

#2985 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 28 September 2011 - 10:43 AM

Ja, za k fantu. tongue.gif V bistvu pa tud za to, da ko bom šla iz kopalnice do sobe, da se potem v sobi v miru s kremo namažem, tako da mam potem ta plašč za to da v spodobnem stanju pridem iz kopalnice. Tako, da je lahko tud frotirast. biggrin.gif
Jaz mam tle blizu Velano, mislim da majo po tovarniških cenah, mogoče bi tud tuki znal met. hmm.gif
  • 0

#2986 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 September 2011 - 10:45 AM

Šlafrok, ja. Jaz sem svojega, ful lepega (umazano roza!!!) kupila v Marks Spencerju v CPju.
Kako so zdaj s tem založeni, pa ne vem. Jaz sem tega kupila že pred ene šestimi leti.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2987 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 September 2011 - 10:45 AM

Ja, potem je to kopalni plašč ja. smile.gif Mislim, jaz sem včasih kopalni plašč mela oblečen skos, še spala sem v njem, ker me je skos zeblo. laugh.gif
Idi pogledat tja ja. smile.gif Meni so ti frotirasti boljši kot tisti "plišasti", ker se voda vpija. V ta pliš se voda ne preveč rada vpije.
  • 0
Viens, reste ici!

#2988 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 28 September 2011 - 10:49 AM

QUOTE(Ana @ 28. 9. 2011 - 11:37) View Post

Ja saj v bistvu je. Nincha se zavije v njega takoj ko stopi izpod tuša naprimer. tongue.gif
Jaz tega ne morem, najprej se morem obrisat, šele potem kopalni plašč. smile.gif
Kaj ti bi ga mela tak za doma, da te ne bi zeblo?

No no, jaz to ločim. tongue.gif Imam dva plašča - enega frotirastega iz Name (lani sem ga kupila, fulll lep, umazano vijola barve z ovco, lol), v tega se zavijem v sekundi, ko stopim izpod tuša. Potem mam pa še tega plišastega iz Lasenze, ki ga mam samo za suho kožo ali čez pižamo, ker ne vpija vode.

Lepo prosim. tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#2989 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 September 2011 - 10:51 AM

Aha štekam. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2990 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 30 September 2011 - 08:55 AM

je katera videla kje slučajno kopijo chanelke v črni barvi, lakasto.
  • 0

#2991 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 September 2011 - 11:47 AM

QUOTE(Nincha @ 28. 9. 2011 - 11:49) View Post

No no, jaz to ločim. tongue.gif Imam dva plašča - enega frotirastega iz Name (lani sem ga kupila, fulll lep, umazano vijola barve z ovco, lol), v tega se zavijem v sekundi, ko stopim izpod tuša. Potem mam pa še tega plišastega iz Lasenze, ki ga mam samo za suho kožo ali čez pižamo, ker ne vpija vode.

Lepo prosim. tongue.gif

Ja, jaz tud to nekako razumem. biggrin.gif Sem gledala danes ful lepe od Svilanita, frotirastga, je bil znižan NA 95. cry.gif
  • 0

#2992 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 September 2011 - 12:00 PM

Ja, moja mama ima takega od Svilanita. Ful so dragi, ampak so super! smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#2993 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 01 October 2011 - 08:35 AM

Jaz sem svojega frotirastega (vse ostalo mi ni všeč) kupila za džabe v eni levi trgovini, pa se super obnese in odlično služi svojemu namenu, je pa tak lep limonasto rumen;
sicer sem pozabila, kolk je bil, ampak če po spominu preračunam v evre, danes ne bi blo več kot 30 €.
če pa greste v Svilanit gledat, so pa valda dragi.
Mislim, da je bla ena trgovina tipa Veletekstil v Cityju (oz. neki podobnega, Stil, Tesktil...?? smile.gif )
  • 0

#2994 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 October 2011 - 09:34 AM

Sem se spomnila, da ma babi zihr kakšnega odveč. Tako, da bom najpri njej rekla. biggrin.gif
  • 0

#2995 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 01 October 2011 - 10:19 AM

Vse to, kar so rekle punce, bi ti pa predlagala da še pogledaš po teh kataloških prodajah npr. Otto, Halens (ne vem, katere so zdaj aktualne). Jaz sem si na eni izmed teh naročila roza dolg, najbolj topel in mehek puhast plašč. Ampak je res najbol neprijetno če si takega oblečeš na mokro kožo ker ne vpija. Tak, da premisli za kaj bi ti služil, preden se odločiš za frotirastega/plišastega.
  • 0
Memento mori.

#2996 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 October 2011 - 10:27 AM

Vseeno je frotirast bolj vsestranski, ga mam lahko in zato da me ne zebe in, da se vanj ovijem ko pridem izpod tuša. biggrin.gif Konec koncev mam tud Snuggy deko proti mrazu. laugh.gif Hvala punce!
  • 0

#2997 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 12 October 2011 - 09:04 AM

Kje se dobi najceneje ženske in moške črne usnjene rokavice?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2998 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17306 posts

Posted 12 October 2011 - 09:48 AM

Mana biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2999 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 12 October 2011 - 09:49 AM

Imam res ene od tam, sem se spomnila, ampak jih ne nosim ravno pogosto, ker so čudno skupaj sešite laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3000 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 October 2011 - 09:49 AM

Malo dnara, malo muzike.
  • 0
Viens, reste ici!