Skoraj bi šla uro prezgodaj v kino, krava, še dobro, da sem še enkrat pogledala na spored. No, bi pa lahko eno uro postopala pred kinom in lovila nedolžne in nič hudega sluteče žrtve.

NOROST DNEVA
Posted 08 January 2013 - 05:19 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 January 2013 - 06:59 PM
No, bi pa lahko eno uro postopala pred kinom in lovila nedolžne in nič hudega sluteče žrtve.

Posted 29 March 2013 - 03:18 PM
Oči je danes ene papirje odnesel eni ženski, samo ustavil se je, dal papirje tej ženski (je bila ravno zunaj) in se vsedel nazaj v avto (bel kangoo), da bo šel, nakar en tip laufa proti njemu in mu maha. Ustavi, odpre vrata in ga tip začne spraševat neki o eni pošti - skratka, zamenjal ga je za poštarja Pa še ni takoj pokopčal, ker je imel oči še eno random kapo gor zaradi dežja in je tip mislil, da govori s poštarjem
Posted 29 March 2013 - 09:32 PM
Danes je imel oče zjutraj nek ultrazvok in je moral biti na tešče. Očitno je na tešče morala biti tudi Ayla, ker ji je pozabil dat za jest
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 May 2013 - 03:17 PM
Sem bila cist iz sebe in vesela, ko sem videla sliko na facebooku. Kake face, no, imajo pa res tako sreco. Pa itak vsi mahnjeni na TBBT.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 May 2013 - 03:22 PM
After all this time?
Always.
Posted 02 May 2013 - 03:24 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 02 May 2013 - 03:25 PM
Wow, jaz bi tudi. Super.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 May 2013 - 03:33 PM
Fant je na jadranju po dalmaciji in so danes na Bolu, kjer je bil tudi Johnny Galecki aka Leonard Hoffstadter iz The Big Bang Theory in so se skupaj slikali in baje je ful faca in je potem se on njih skupaj slikal. Ha! Kak frajer no!
Sem bila cist iz sebe in vesela, ko sem videla sliko na facebooku. Kake face, no, imajo pa res tako sreco. Pa itak vsi mahnjeni na TBBT.
ZEZAS! We want pictures! :jealousmuch:
Posted 02 May 2013 - 03:34 PM
fovš
Posted 02 May 2013 - 04:47 PM
We want pictures!
![]()
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 May 2013 - 08:54 PM
Včeraj sem kupila eno "Moleskin style" beležko (po ceni se ni kaj preveč razlikovala od prave). Všeč mi je bila zato, ker je imela na platnicah, ki so iz blaga, na nebesno modri barvi, tak krasen, sanjski potisk z motivom oblakov. Vse skupaj je delovalo ročno barvano, saj so se vse beležke s tem motivom med sabo rahlo razlikovale. Včeraj sem jo odprla (bila je zapakirana v prozorno folijo) in jo pregledala. Bila sem zadovoljna z nakupom in sem se že veselila zapisovanja vanjo.
Danes pa jo primem v roke in začudena ugotovim, da so oblaki na prvi strani skrivnostno izginili! Zadaj so še bili, ampak so precej zbledeli. Nič mi ni bilo jasno! Sem mislila, da se mi sanja.
Potem pa mi reče fant, da to verjetno sploh ni bil potisk, ampak da se je očitno blago nekako razbarvalo. Danes pa je spet dobilo barvo nazaj na delih, kjer so prej bili "oblaki". Sicer mi ni čisto jasno, kako bi lahko prišlo do tega, ampak dejstvo je, da sem obtičala z grdo, navadno modro beležko, katere si ne bi nikoli kupila, ker mi pač brez oblakov ni lepa.
Posted 06 May 2013 - 10:21 AM
Jaz bi jo nesla nazaj, oz. vsaj vprašala, kaj hudika je to!
Posted 06 May 2013 - 10:38 AM
S tempera barvo - belo, sli lahko sama naslikas nazaj oblake. Je pa res cudno, ja :-)
Posted 06 May 2013 - 10:41 AM
Pa da bi mogoče polakirala potem (vsaj s kakšnim lakom z lase)? Ker drugače bo bela tempera takooj umazana
Posted 06 May 2013 - 04:09 PM
Sem danes nesla nazaj, ampak je prodajalka samo skomignila in rekla, da takšni pač so (sva pregledale še druge in so res vsi flekasti).
Bom preživela tudi s to barvo, barvala pa ne bom (se mi ne da). Vseeno hvala za predloge.
Posted 23 May 2013 - 12:04 PM
Ok... kako je mogoče, da je paket, ki je bil s Pošto Slovenije poslan 8.2.2013, k meni prispel šele danes?!
Bil je poslan čisto navadno, v njem je bila neka malenkost (šminka), kupljena na Bolhi. S punco, ki mi je šminko prodala, sem se nekaj dni precej kregala, ker je ona trdila, da je poslala in da ji hočem ukrasti denar in šminko, jaz pa seveda paketa nisem dobila. Dokaza ni imela nobena, zato mi je ona sicer vrnila denar, a mi je napisala nekaj pošteno krepkih...
Tudi zdaj dokaza o tem, da je paket prispel šele danes, nimam nobenega. Ampak je (bom tudi punci sporočila in ji poslala denar).
Prav zanima me, kaj se je s tem paketom dogajalo...
Posted 23 May 2013 - 02:01 PM
3 mesece čakat na paket..ta je res huda.Mogoče so ga založili na pošti. Meni se je enkrat zgodilo, da so ga imeli tam 14 dni (je bil majhen paketek in je padel nekam zadaj) in če ne bi jaz ful težila, da ga prosim poiščejo, se sploh ne bi zganili, ker so uslužbenke pri pultu odločno trdile, da ga ni in da bi poštarji že vedli, ... Tako da ja...se tudi to zgodi..
Posted 29 May 2013 - 05:26 PM
Prej jem kosmiče v kuhinji, mi zvoni telefon v sobi, ga grem iskat, se vrnem v kuhinjo in vidim Psa, kako sedi na stolu in mljaska mleko iz moje šalčke. Skoraj sem se polulala od smeha.
After all this time?
Always.
Posted 29 May 2013 - 05:54 PM
Jaz sem pa šla prej iskat v lekarno tablete na bel recept. Ko pridem končno na vrsto, zložim na pult recept in 3 kartice: zdravstveno, bančno in od ljubljanskih lekarn. Nakar mi pove znesek in vzame eno od kartic. Pa ne deluje, in jo poriva noter in ven iz posa. Mene je že začelo potit, zakaj vendar ne prime. Nakar skoraj istočasno ugotoviva, da je tlačila v pos zdravstveno kartico namesto bančne. Malo se nasmejem, ona se opraviči in šibam ven, za vogal, kjer me je prijel tak smeh, skoraj me je pobralo
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users