Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 17 October 2011 - 09:55 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 17 October 2011 - 10:00 PM
Jaz si delam z 9%

Posted 18 October 2011 - 02:45 PM
Jaz si delam z 12. Najverjetneje bi si z 9, če ne bi imela kratkih. Čeprav vprašanje, koliko bi mi prijelo.
Špela, zase lahko rečem, da nekje mesečno. Nekaj si pa tudi sama krajšam.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 18 October 2011 - 02:48 PM
Posted 18 October 2011 - 04:52 PM
Špela, zase lahko rečem, da nekje mesečno. Nekaj si pa tudi sama krajšam.
ha?

me pa drži, da bi se na kratko postrigla.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 October 2011 - 09:25 PM
Za Joico ti bo katera druga pomagala. Pozabila stran iz koder so naročale. Lookfantastic, morda?
Odgovarjala sem ti drugače na to:
sade oz./in Sally, zanima me, na koliko časa hodita rihtat frizuro, glede na to, da imata na eni strani precej krajše lase kot na drugi. mene je danes prešinilo, da bi si šla desno stran (ki je že itak par cm krajša od leve) pošišat na kratko predno grem v London. ko sem iz kratkih pred leti prišla na kratke srednje dolge lase, sem si sveto obljubila, da kratkih ne bom mela nikoli več, ampak me je res full prijelo zdej to z eno stranjo krajšo.

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 18 October 2011 - 09:31 PM
Joico naročam(o) s FeelUnique.
Špela, nekih pametnih velikih pakiranj žal že nekaj časa nimajo, bi pa tvoji mami za suhe in barvane
lase priporočala ti dve liniji:
KLIK1
KLIK2
K-PAK je po moje že preveč 'težka', ker nima dolgih in zelo poškodovanih las.
Moisture Recovery linija meni zelo diši, imam balzam in je zakon.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 19 October 2011 - 12:02 AM
Predlagala bi TO in TO ali pa TO in TO.
Če bi pa večje pakunge maš pa Fragrancedirect (klik) , tu imaš tudi paket (klik1 in klik2).
Mislim pa, da majo tut Tigi (klik).
Upam, da kaj pomaga.

After all this time?
Always.
Posted 19 October 2011 - 02:18 AM
Škoda, da nimajo Moisture Recovery Seta 500 ml X 500 ml.
Ampak na tej strani je poštnina, ne? Upam, da bodo kaj kmalu na
FeelUnique imeli kakšne dvojčke.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 October 2011 - 08:32 AM
Adriane,

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 20 October 2011 - 02:15 AM

o nečem takem razmišljam pri naslednjem obisku frizerja. barva mi je na zadnji sliki full všeč.

Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 20 October 2011 - 03:34 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 21 October 2011 - 09:04 AM
men je tut 3. barva full lepa, se bom potrudla, da bo kaj podobnega namešal.
Posted 21 October 2011 - 01:58 PM
Menite, da bi bilo bolje uporabiti 12% in pustiti krajsi čas ali 9% in normalno?
Je pa edina, ki je dovolj močna, da mi odvame pigment, tak da druga ne pride v poštev, le intenziteto moram najt.
Hvala!
Edit: Želim platinasto.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 24 October 2011 - 09:18 PM
Posted 24 October 2011 - 09:19 PM

Ampak ni čisto tako kot sem hotela. Jaz sem hotela malo daljši paž, ampak ni bilo mogoče, ker sem imela sprenje lase (franze) malenkost prekratke, in če bi v tem primeru hotela raven rez, bi me morala ostrižt na toliko kratko da je bilo meni prekratko, tako da imam zdej trenutno sprednje lase za 2 cm krajše kot ostale, pri naslednjem striženju pa grem čisto na paž.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 October 2011 - 09:25 PM

Posted 24 October 2011 - 09:45 PM
Sarah, pokaži. ;p
Jaz moram rečt, da sem noro zadovoljna s trenutno dolžino las, tako lepo mi padejo,
po moje nikoli več ne grem na daljše.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users