Jaz sem tudi tega zadnjič probala. Mi je po okusu dober, ampak ful tak težek, bolj nek puding kot jogurt, ga ne morem dosti naenkrat.

Veganska in vegetarijanska prehrana
Posted 30 March 2019 - 09:28 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 30 March 2019 - 09:34 PM
Meni pa do zdaj se noben kokosov jogurt ni bil vsec, pa imam sicer kokos zelo rada. Ampak me obcasno se vedno kak nov izdelek na policah premami, da ga poskusim - potem pa nadaljujem s sojinim.
Za NL Lidl ze sto let poslusam, da imajo dve veganski zamrznjeni pici v ponudbi pa cisto vedno celo trgovino okrog obrnem, ko greva tja, in se nikoli niti ene nisem nasla med njihovim malim milijonom razlicnih pic. Zadnje case sem res blazno lena za kuhat, si raje vzamem jogurt, kosmice, kaksno sadje ali sendvic (ali - po liniji najmanjsega odpora - juho).
Posted 04 April 2019 - 07:09 AM
Tole se mi dobro slisi, moram sprobat v bliznji prihodnosti:
Garlic rubbed roasted cabbage steaks
Šele sedaj uspela prebrati link, bere se res dobro in enostavno! : )
Posted 04 April 2019 - 08:41 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 April 2019 - 07:59 PM
S cvetačo si pa predstavljam nekaj v stilu onih podlag za “pico”.
Posted 04 April 2019 - 08:04 PM
Ottolenghi ima take krasne s cvetaco, mislim da je recept celo na spletni strani/blogu. Fantasticni.
Cauliflower steaks

Posted 04 April 2019 - 08:18 PM
Posted 05 April 2019 - 10:02 AM
Posted 07 April 2019 - 07:18 PM
Meni je ta najboljši do zdaj. Še boljši od Šparovega. Se mi pa še ni zgodilo kaj podobnega glede pokvarjenosti. Lahko bi reklamirala.
Jaz sem probala oba in ne okusim neke razlike sploh.
Posted 07 April 2019 - 07:38 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 April 2019 - 11:27 AM
Odkar mi cebula ne disi vec tako zelo in sva nehala kuhat golaz mi je ostalo se nekaj vreck polente za porabit. Imate kak fajn recept ali pa idejo, kako bi jo se pripravila (razen s pasuljem, segedinom, mlekom)? Lahko je sladko ali slano.
Posted 08 April 2019 - 03:32 PM

Meni je kuhana v slani vodi ful dobra, taka plain.

Pablo Picasso
Posted 08 April 2019 - 03:40 PM
Kul, kaj pa pase zraven? Solata mi pade na pamet, ampak bi rabila se kaj malo bolj kaloricnega, da lahko obrok oklicem za vecerjo
Posted 08 April 2019 - 04:07 PM
Pa da polento izlijes v pekac, noter vmesas predhodno kuhan in na koscke narezan brokoli, cez (veganski) sir in zapeces, mmm. Prav zapasala mi je polenta zdaj.
Pablo Picasso
Posted 08 April 2019 - 04:13 PM
Oooooh, polento z brokolijem (in jedilnim kvasom) sem pa v enem obdobju res non stop jedla, pa mi zdaj sploh ni padla na pamet. Hvala za ideje!
Posted 08 April 2019 - 08:17 PM

Posted 08 April 2019 - 08:55 PM
Tako kot se že punce povedale, jaz sem tudi nora na pečeno polento z zelenjavo . Pa jaz jo imam tudi za kakšne juhe gostit itd. V bistvu veliko stvari gostim kar s polento. Ali pa kaj takega: http://okusno.je/rec...kolac-s-polento
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 April 2019 - 02:09 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 12 April 2019 - 02:19 PM
Mislim, da je čisto na novo, prejšnja leta nisem zasledila. Se mi pa zdi dosti 6 € za tist majhen kos. Sam valda bom probala, naslednji teden pred VN grem kupit
Bill Bullard
Posted 14 April 2019 - 09:39 AM
Jaz sem pred kratkim nabavila tega: https://www.dm.de/dm...8172177354.html
in se zadovoljivo čuti lešnike. Cimra skos natepavata Nutello, bom prav vprašala, če naredijo primerjavo okusov. Je pa pri nas skoraj 8 €.
Bill Bullard
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users