Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 16 June 2010 - 12:11 PM

Posted 16 June 2010 - 08:58 PM

Blah, sem vedela, da se bo to zgodilo!

Posted 16 June 2010 - 09:05 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 June 2010 - 09:07 PM

Posted 16 June 2010 - 09:17 PM

Posted 16 June 2010 - 09:22 PM

Posted 17 June 2010 - 01:49 AM

Poznam, tudi jaz ne maram sprememb in tudi jaz prevec razmisljam, ampak pridejo dnevi in pridejo dolocene spremembe, do katerih mi tudi prevec razmisljanja ne vzame veselja. Takrat vem, da je to, to. : D Da sem si ostrigla svoje dolge lase, naredila frufru itd. je trajalo par let, ampak tisti dan, ko sem se odlocila, sem pa hotela k frizerju takoj takrat. : D Me je frizerka se sprasevala, ce sem prepricana pa, ce mi shrani lase za spomin, jaz pa cisto samozavestno, kjeeee, neeee, sej bo zraslo. : D Res je bila velika sprememba, ampak NADVSE pozitivna.
Posted 17 June 2010 - 06:00 AM

Posted 17 June 2010 - 07:48 AM

Posted 17 June 2010 - 02:05 PM
In kot zakleto, je danes diplomiralo pol faksa.
Na vsakem faking koraku sem poslušala o tem. Pa vreščeče babe, ki so komaj zadrževale svojo navdušenost.
Ker nisem več zdržala, sem se zavlekla v eno kavarnico, si naročila ogabno velik kos najbolj pregrešne torte in upala na boljše čase in se predajala malodušju in se smilila sama sebi, ker še nimam diplome in ker tudi jaz nisem ena izmed srečnic, ki so danes postale dipl. karkoli že.
In potem na mojo totalno grozo pride skupinica ljudi, vsi nasmejani in glasni. Se vsedejo zraven mene in naročijo šampanjec, ker je njihova punca diplomirala!
Ko sem si pospešeno začela basati v usta torto, da bi se čim prej odstranila od vse preveč prešernega vzdušja za sosedno mizo, sem zgroženo ugotovila, da družbo sestavlja novopečena diplomiranka, njena mati in oče in kar trije profesorji.
Med tem, ko sem hitela skozi vrata, sem ujela še zadnje besede nove dipl.: "Dragi profesorji, brez vas mi resnično ne bi uspelo... na zdravje."
FML

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 June 2010 - 02:06 PM
Mogoče je problem samo v tem, se za frizerja vedno za kak teden kasneje naročim in potem filing navdušenja do takrat trikrat mine.

Ja, to ti ni v pomoc : D, jaz sem imela takrat sreco, da mami hodi k enim frizerkam, kjer se ni treba narocati in so me takoj vzele. Tako sem dobila zame idealno situacijo: gotovost navkljub hipni odlocitvi. : D
LOL no _Planet_, tole je že scairy.... Pri meni je za razne frizure čisto identično. Pa tudi za nakup kakšnih cunj. Ta tatoo imam že vse izbrano, samo nisem se še zbudila

My long lost twin soul.

Tatooje/uhane/piercinge obozujem, samo, kar se teh reci tice, se bojim, da bi obzalovala poseg v telo (lasje vseeno zrastejo a ne : )); nimam nobene luknje nikjer (except the obvious), nobenih brazgotin, nicesar.
Ce imam na splosno odpor do sprememb, imam odpor na kvadrat do ireverziblinih sprememb. Zato me je med drugim tudi groza ob misli na otroka ipd..
Posted 17 June 2010 - 05:23 PM
Mene tudi kdaj zvije dejstvo, da sem še vedno neka lame študentka, sploh zdaj, ko se na veliko borim z izpiti, sam jbg, kaj čem razen vztrajat. Pe če diplomiram čez 15 let, glavno da.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 June 2010 - 06:02 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 June 2010 - 06:10 PM
- Folk, ki kar naprej ponavlja fore, ki so ble mogoče smešne en večer, ne pa 14 dni!
- Folk, ki se ne more svojih stvari spomnit in pol ponavljajo za drugim, TAKOJ za njim. Recimo: Jaz: ...in pol je on pršu pa mi je vzel denar. Folk: hahahah, pa ti je vzel denar hahah.

- Folk, ki te vedno hoče ponižat, kao: ja kaj, pa ti probaj to narest, pa boš videla kako je!
Posted 19 June 2010 - 06:24 PM
In pol če poskušaš kdaj navezat na to, da mogoče kakega od njihovih problemov delno razumeš na podlagi lastnih izkušenj, te napizdijo, da nimaš pojma in, da sploh ne razumeš v kakšni situaciji so in po možnosti še, da se tvoja situacija z njihovo res ne more primerjat.

Pustimo to, da to, da ne govoriš o kakih scenah, ki jih imaš doma, ker ti to reees ne paše, itak pomeni, da ti je z rožcami postlano al kaj pa vem.

Posted 19 June 2010 - 06:44 PM

Posted 19 June 2010 - 06:55 PM
Posted 19 June 2010 - 07:58 PM
Strojanovi, ko fehtarjo tle po Brodu. Pridem domov pa so lih pred hišo.

OMFG

Čisto sem že pozabil na to bando, odkar smo je frej

Posted 19 June 2010 - 08:18 PM
Posted 19 June 2010 - 09:45 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users