Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#281 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 December 2005 - 01:16 PM

QUOTE(*pikica*)
licila? kje? biggrin.gif

Ja jst sm bla prov v studiu MA, ki je zastopnik za TIGI pri nas. Verjetno jih bojo prodajali po vseh salonih, ki so opremljeni s TIGI.
  • 0

#282 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 01:47 PM

QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(*pikica*)
licila? kje? biggrin.gif

Ja jst sm bla prov v studiu MA, ki je zastopnik za TIGI pri nas. Verjetno jih bojo prodajali po vseh salonih, ki so opremljeni s TIGI.

aha kje pa je ta studio MA? kaksne so pa kej cene?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#283 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 December 2005 - 01:49 PM

QUOTE(*pikica*)
QUOTE(miss*sixty)
QUOTE(*pikica*)
licila? kje? biggrin.gif

aha kje pa je ta studio MA? kaksne so pa kej cene?

Studio MA je v Kranju v nebotičniku. Za cene pa nič nevem.
  • 0

#284 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 01:51 PM

joj Kranj je pa mal predalec blink.gif bo treba pocakat da pride se v lj smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#285 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 December 2005 - 02:14 PM

No moji laski so umiti in lahk sam povem, da sem čist impresionirana. Sploh ne morem verjet, da mam res tko lepe laske tongue.gif Pa čist mehke, gladke, sijoče, dišeče, lahke... pa še všeč mi je, ker nimam nič naelektrenih. Uglavnem tale šampon in balzam Oatmel&Honey sta pa res neki najlepšga za lase. :love4: thumbup.gif Pa še dišita najbolj wink.gif
  • 0

#286 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 13 December 2005 - 02:21 PM

QUOTE(miss*sixty)
No moji laski so umiti in lahk sam povem, da sem čist impresionirana. Sploh ne morem verjet, da mam res tko lepe laske tongue.gif Pa čist mehke, gladke, sijoče, dišeče, lahke... pa še všeč mi je, ker nimam nič naelektrenih. Uglavnem tale šampon in balzam Oatmel&Honey sta pa res neki najlepšga za lase. :love4: thumbup.gif Pa še dišita najbolj wink.gif

a maš kako slikico, cena, kje kupiš ...kaj pa sestavine?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#287 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 02:24 PM

kerga zdj bl priporocate? oatmeal & honey al unga multivitaminskega
  • 0

#288 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 December 2005 - 02:28 PM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(miss*sixty)

a maš kako slikico, cena, kje kupiš ...kaj pa sestavine?

Tuki je spletna stran: http://tigi.studioma.si/bedhead.php
Cene so napisane zraven, se pa lahko malo razlikujejo po salonih
Prodajajo pa samo v frizerskih salonih. Na tej spletni strani imaš tud spisek, kjer prodajajo.
Sestavine pa so bile tudi že ocenjene in to zelo pozitivno.
  • 0

#289 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 December 2005 - 03:51 PM

QUOTE(*pikica*)
kerga zdj bl priporocate? oatmeal & honey al unga multivitaminskega

Sem dala primerjavo Tigijevih šamponov in balzamov v temi 'sestavine' in je bilo ocenjeno, da je Oatmeal & Honey kolekcija kar precej boljša od drugih, uglavnem fantastična je tako po sestavinah kot po efektu, ki ga pusti na laseh.

Izgleda pa takole:

IPB Image

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#290 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 December 2005 - 04:36 PM

A primerna je pa za vse vrste las?
  • 0

#291 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2005 - 04:42 PM

.
Za tiste, ki vas malo matra cena tega oatmeal & honey balzama (jaz sem ga samo enkrat imela, ker je malo bil predrag za redno uporabo in mi je itak frizerka rekla, da ga ne rabim, ker nimam las čisto nič uničenih - ampak ga vseeno nameravam kupit spet v bližnji prihodnosti) - izredno dober je tudi Self Absorbed Conditioner - multivitaminski regenerator in stane samo 2k. Naj bi bil primeren za uporabo vsak dan, ščiti barvo las, navlaži, neguje, poveča sijaj in razvozla. Vsebuje pa vitamine A, B, C in E.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#292 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 December 2005 - 04:45 PM

Kaj pa če si ne barvaš las? Kateri šampon, balzam za normalne lase priporočate?
  • 0

#293 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2005 - 04:50 PM

.
Ma saj ni tlko pomembno, če imaš barvane ali ne. Ker ima Tigi itak prav posebno kolekcijo za barvane lase (zaščita barve) in tista je prav namenjena le - temu.
Manipulator Shampoo je omenjen kot šampon za vsak dan - je dovolj nežen, da se ga lahko uporablja vsak dan - globinsko očisti, neguje in poveča sijaj. Stane pa 2.150 sit. Potem je še iz iste linije Manipulator Conditioner - izredno lahek, učinkovit in dišeč regenerator, ki je primeren za vse tipe in dolžine čas in se ga tudi lahko uporablja vsak dan. Navlaži, neguje in poveča sijaj. Cena je pa 2.650 sit.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#294 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2005 - 04:52 PM

QUOTE(mishka)
Kaj pa če si ne barvaš las? Kateri šampon, balzam za normalne lase priporočate?

Control Freak Shampoo - Šampon za navlažitev in ravnanje las:

Bogata pena vam bo olajšala pot do izjemno lepih, gladkih kodrov ali do popolnoma ravnih in gladkih las. Hkrati, ko čisti lase, jih tudi neguje in navlaži.

Manipulator Shampoo - Šampon za vsak dan:

Popolnoma očistite lase in jim tako povrnite zdravje in sijaj! Ta šampon je dovolj nežen, da ga lahko uporabljate vsak dan, in dovolj močen, da odstrani tudi težke izdelke za oblikovanje las.

Oba imata še pripadajoči balzam.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#295 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2005 - 04:53 PM

.
Dilema, kot pridni mravljici sva. No ja, nekateri bi rekli tudi besni Tigi obsedenki. biggrin.gif:D

.
  • 0

#296 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 13 December 2005 - 04:54 PM

Hmm ... vidim, da ti je že Jenna vse razložla! oops.gif wink.gif

[quote=Jenna].
Dilema, kot pridni mravljici sva. No ja, nekateri bi rekli tudi besni Tigi obsedenki. biggrin.gif:D

.

Ja, to pa res. wink.gif No, ja ... res je obsesija, ampak še vedno boljše kot pa če bi bili kakšni piromanki tko da se nama oprosti. biggrin.gif
  • 0

#297 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 December 2005 - 05:08 PM

DiLeMa hvala za razlago in slikici wink.gif komaj cakam bozicka
  • 0

#298 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2005 - 08:29 PM

.

Jaz bom kar tu vprašala: zanima me, če imate tudi šampon ene par minut na glavi. Jaz uporabljam trenutno od Guhl - mango šampon in si lase našamponiram, potem pa šampon pustim ene 10 minut gor. In me zanima, če je to dobro ali je boljše, če se ga takoj spere (razen morda v primerih, ko ima šampon resnično dobre sestavine, kot recimo ta od Tigija oatmeal & honey šampon).

.
  • 0

#299 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 13 December 2005 - 08:34 PM

Nevem, jaz šampon takoj sperem. Balzam pa pustim kakšne 5 minut gor.
  • 0

#300 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 December 2005 - 08:36 PM

.

Jaz balzam oz. masko (večinoma itak maske uporabljam, balzame edino od Tigija) pustim gor tričetrt ure.

.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users