Jump to content

Photo

Kmetija

• Please log in to reply
367 replies to this topic

• Guests

Posted 08 October 2009 - 10:05 AM

Pomoje tudi. Sicer Kmetije sploh ne gledam in vse kar izvem, izvem od tega, kar potem kdaj tule preberem, ampak... Štern ni neumen. Nekako dvomim, da ima še kdo v Kmetiji doktorat tongue.gif ( http://sl.wikipedia....ki/Artur_Ĺ tern ) Je pa precej nagnjen k raznim medijskim eksperimentom smile.gif.
  • 0

#282 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 October 2009 - 10:16 AM

QUOTE(Magnetism @ 8. 10. 2009 - 10:27) View Post

Zdaj hoče pa dokazat, da mu dol visi za vse skupaj.

Njemu NIČ KAJ PREVEČ DOL NE VISI, if you know what I mean? His dick is practically non existent!!! dry.gif

Ampak ok, šalo na stran - za to si pač ni sam kriv, da ga flešira po Kmetiji pa ja, in meni se to zdi skrajno primitivno. In dokaz, da si kljub vem nazivom še vedno lahko 'kmet' v glavi, pač tako jaz mislim.

Seveda se gre za promocijo, in šokantne novice dvigajo ratinge, to je vsem jasno, ravno tako, da je vse zrežirano. Kdo bi pa gledal, če bi samo gnoj kidali in krave molzli. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#283 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 08 October 2009 - 10:55 AM

Ja itak, da je vse zrežirano. Tle sploh ni dileme.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#284 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 08 October 2009 - 12:46 PM

Artur se nesmrtno za(je)bava. Ne vem pa čisto dobro, kaj ima od tega. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#285 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 October 2009 - 02:31 PM

QUOTE(PurePoison @ 8. 10. 2009 - 11:05) View Post
Nekako dvomim, da ima še kdo v Kmetiji doktorat tongue.gif

Doktorat oz. vsi ti nazivi ti še ne podarijo zdrave pameti. Mnogo ljudi je živ dokaz za to.
Drugače pa ... če se zajebavajo al pa ne ... vsi so za uplinit, vključno z zagretimi gledalci.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#286 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 08 October 2009 - 02:48 PM

dej jst sem se mogla iz Arturjeve bukve učit molekularno evolucijo. Tisto bi moral prepovedat kot priporočeno gradivo... Več smisla so imeli moji čudni zapiski, kot pa tist šit od bukve
  • 0

#287 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 October 2009 - 05:54 PM

A sta se že? rolleyes.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#288 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 08 October 2009 - 08:46 PM

Ne, hard to get je, a veš. sleep.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#289 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 08 October 2009 - 10:26 PM

laugh.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#290 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 09 October 2009 - 12:55 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 10. 2009 - 22:29) View Post

Artur Štern je dih jemajoč lepotec bogatega mednožnega premoženja in izjemno ostrega in prodornega uma, poleg tega pa je še zelo skromen, nadvse prijeten in topel osebek.

QUOTE(Nincha @ 7. 10. 2009 - 22:33) View Post

O faaak ker smoki ahahahahhahahahahahhaahah lol1.gif

QUOTE(DiLeMa @ 7. 10. 2009 - 22:36) View Post

Zihr mu med erekcijo naraste na velikost štajerske suhomesnate bunke. sleep.gif

lol1.gif lol1.gif

Sitna sem bila pred spanjem, odprla par tem na forumu, vkljucno s to in sedaj grem preserne volje spat. Babe, zakon ste!!! yahoo.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 09 October 2009 - 08:57 AM

Js sm lani enkrat Arturja Sterna spoznala v zivo na enem literarnem dogodku, pa tk kot je rekla Flafi - doktorat alpa pet doktoratov ce hoce - tip je totaln kreten. Poleg tega je pa zapit totalka in smrdi! Tk ko klosarji.
  • 0

#292 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 October 2009 - 09:42 AM

OH MY GAAAAAAAAT!!! sick.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#293 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 09 October 2009 - 10:01 AM

Haha meni pa ta Stern sploh ni vpadljiv ne v dobrem, ne v slabem smislu, nimam mnenja o njem razen tega, da po vasih postih sodec pac namensko vzbuja pozornost/provocira kot se mnogo njih. smile.gif Je pa res, da ga se nikoli nisem dlje casa gledala ali poslusala, ne da se mi. biggrin.gif Tako kot se mi ne da gledati Kmetije. yawn.gif Kolega mi pravi, da imam eno motnjo, ki se kaze v nemoznosti koncentriranja na dolgi rok. Poba mi pravi, da na TVju najbrz gledam ono malo rdecko lucko (senzor za daljinca). laugh.gif Ne vem, pri delu ipd. se brez problema koncentriram, TV, filmi, serije, ... so mi pa ponavadi dolgocasni in mi misli odtavajo. biggrin.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#294 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 October 2009 - 12:02 PM

QUOTE(Kinky @ 8. 10. 2009 - 11:16) View Post

Njemu NIČ KAJ PREVEČ DOL NE VISI, if you know what I mean? His dick is practically non existent!!! dry.gif
Ampak ok, šalo na stran - za to si pač ni sam kriv, da ga flešira po Kmetiji pa ja, in meni se to zdi skrajno primitivno. In dokaz, da si kljub vem nazivom še vedno lahko 'kmet' v glavi, pač tako jaz mislim.

Agree. On zame ni noben frajer, lahko si misli, da zasmehuje Slovenijo ali kogarkoli že pač, ampak v resnici zasmehuje zgolj sebe. Ja, on je itak nad vsem, njemu je vseen za vse, itak. I don't buy that crap, tudi on je samo najslabša vrsta attention kurbe in misli, da če vse to podkrepi z nekim kvazi intelektom, je pa to oh in sploh. On je resnično živi dokaz, da doktorat še ne prinese zdrave pameti, pri njemu dokazuje zgolj to, da se je očitno sposoben v nedogled piflat. Popolnoma vsi so si prišli na Kmetijo zgolj bildat ego, samo da ne nekateri potem sklucujejo na to, da so tle zaradi nekega eksperimenta. Smeeeeeh, kdo še nasede temu?

Gledam pa jaz tudi ne Kmetije, sem jo sicer 2x po ene 5 minut, pa imam zdej dovolj za dve leti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 09 October 2009 - 01:03 PM

Jaz sem gledala natanko 2 minuti, ko so bili samo neki inserti (verjetno je bilo to tik pred koncem oddaje, kaj vem). OMG, samo to lahko rečem. blink.gif Obup. Je pa zrežirano, o tem ni dvoma (izvedela iz prve roke že nekaj časa nazaj, ko so mi povedali, kako snemajo Big Brotherja in vsa ta sranja).

Dilema, praviš, da se je večina prijavila zaradi pozornosti. Mislim, da je večji razlog za sodelovanje denar. Kriza je, jebiga.
  • 0

#296 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 October 2009 - 11:09 AM

Kako snemajo BB in vsa ta sranja? I iz interested.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#297 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 19 October 2009 - 12:26 PM

A se bosta res Štern pa Salome neki stepla? blink.gif
  • 0

#298 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 19 October 2009 - 12:45 PM

^Haha, to pa je treba vidt. laugh.gif
  • 0

#299 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 October 2009 - 07:47 PM

IPB Image

To naj bi bila Salome, kot moški hmm.gif

IPB Image

in kot ženska
  • 0

#300 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 22 October 2009 - 07:47 PM

Ja, sej si je podobna. Kr lep moški.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users