Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#281 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 28 December 2005 - 01:24 AM

QUOTE(TASH)
Vidm, da skor usi uporablate puder... ermm.gif se prou čudn počutm rolleyes.gif
QUOTE(DiLeMa)
TASH sej si mlajša od večine tle gor. wink.gif Sej si stara 14 let, ne? Jaz sem začela puder uporabljat tam nekje pred dvema letoma, torej pri 17ih ... pa še to ga res zelo varčno nanašam ker ne maram 'fasade'.

ja se strinjam, da ful folka "sovraži/je proti" pudru, ker okol hodjo resnično neokusno namazane dečve - "fasada" varianta. Ženska, ki je lepo namazana s pudrom, je ženska za katero sploh ne veš, da ima pudr gor, ampak si rečeš "waw, kaj ima ta lepo kožo". biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#282 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 December 2005 - 02:58 AM

manj je več!!! biggrin.gif samo pri pameti ni tako biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#283 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 28 December 2005 - 10:35 AM

QUOTE(TASH)
Vidm, da skor usi uporablate puder... ermm.gif se prou čudn počutm rolleyes.gif

Ej jst sm stara 21 let pa sem 2 mesca nazaj (ok takrat sem bla še 20 biggrin.gif) kupila prvi puder pa še to ga skor nič ne uporabljam. biggrin.gif

Prej nisem nikol razmišljala o tem, pa še zdej ga uporabljam sam za kšn spešl event.

Ne maram pudrov in mi je res grdo na ženski, če si da pol kile pudra gor, ker misl, da si bo tko vse mozole prekrila in po možnosti da še za dva odtenka temnješga od tena svoje kože. Groza. blink.gif

Jst pri 14 še vedla nisem kaj je puder. biggrin.gif Tko da se teb ni treba nič gadno počutit. wink.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#284 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 10:54 AM

Jaz ga uporablajm čeprav sem stara komaj 14. Ni šans da grem kam brez...itak uporabljam same take, ki se čisto prilagodijo tenu kože da ne zgledam kot lutka in da nimam vrata svetlejšega kot face ali obratno. laugh.gif . Ne uporabljam ga tolko zaradi prekrivanja ampak enostavno zato, da imam lepši ten kože in da je bolj enakomerna!
  • 0
Viens, reste ici!

#285 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 10:55 AM

QUOTE(DiLeMa)
Colour Adapt ima fenomenalen sistem, ki omogoča 100% porabo pudra, notri ne ostane niti najmanjša pikica ... sem strgala tisto nalepko dol in je bila steklenička popolnoma prazna ... kot bi bila umita!

Ful dobro DiLeMa! tega sploh nisem vedla. Ga imam zdaj trenutno. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#286 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 December 2005 - 11:26 AM

[quote=Tanjci]
ja se strinjam, da ful folka "sovraži/je proti" pudru, ker okol hodjo resnično neokusno namazane dečve - "fasada" varianta. Ženska, ki je lepo namazana s pudrom, je ženska za katero sploh ne veš, da ima pudr gor, ampak si rečeš "waw, kaj ima ta lepo kožo".

Odlično napisano, se popolnoma strinjam! wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#287 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 28 December 2005 - 01:35 PM

hvala biggrin.gif

nej to prebere tud miss*sixty, ker glih to tem sem govorila (evo njen post)

QUOTE(miss*sixty)
Ne maram pudrov in mi je res grdo na ženski, če si da pol kile pudra gor, ker misl, da si bo tko vse mozole prekrila in po možnosti da še za dva odtenka temnješga od tena svoje kože. Groza. blink.gif

• 0
Posted Image

#288 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 December 2005 - 01:36 PM

[quote=DiLeMa][quote=Tanjci]
ja se strinjam, da ful folka \"sovraži/je proti\" pudru, ker okol hodjo resnično neokusno namazane dečve - \"fasada\" varianta. Ženska, ki je lepo namazana s pudrom, je ženska za katero sploh ne veš, da ima pudr gor, ampak si rečeš \"waw, kaj ima ta lepo kožo\".

Odlično napisano, se popolnoma strinjam! wink.gif[/quote]

js se tud strinjam s tem...

ena sošolka se je pudrala s ful temnim pudrom k je sama ful bleda in je imela potem tako črto na vratu, k je pa vrat seveda ful bel... pa je zgledalo tok nenaravno... sm ji že povedala, da ni kul to- na lep način... pa se zdej pudra s primernim odtenkom ;)
  • 0

#289 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 01:39 PM

Čisto zgrešena je tudi izjava : " Ja jaz sem si pa kupla puder 3 odtenke temnejši od moje kože, ker mi drugače nič ne prekrije".

Svašta. To je izjavla moja sošolka in je nikakor nisem mogla preprišat, da prekrivnost ni odvisna od odtenka ampak od pudra. blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#290 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4283 posts

Posted 28 December 2005 - 01:41 PM

Poznam jaz tudi take primerke.....potem zgleda punca v obraz že dobesedno oranžna...
  • 0

#291 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 01:46 PM

Kriza... najbolj smešno pa je, če si te naflanca zraven še vra tpotem pa je čisto "zagorela" v faco lasišče pa ima totalka belo! blink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#292 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 December 2005 - 02:25 PM

QUOTE(¤PunChkA¤)
Kriza... najbolj smešno pa je, če si te naflanca zraven še vra tpotem pa je čisto \"zagorela\" v faco lasišče pa ima totalka belo! blink.gif

I agree ;)
  • 0

#293 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 28 December 2005 - 03:07 PM

Ja zanč sm vidla eno žensko na busu, tok je mela pudra, da je zgledal, da ma oranžn fris biggrin.gif biggrin.gif Pa čist bele lase....juck...kje so okus pustile rolleyes.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#294 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 28 December 2005 - 03:36 PM

ja zanimiv, kako so ene oranžne v faco... in potem odidejo iz kopalnice "zadovoljne" s sabo blink.gif IPB Image
  • 0
Posted Image

#295 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 28 December 2005 - 05:16 PM

QUOTE(Tanjci)
hvala biggrin.gif

nej to prebere tud miss*sixty, ker glih to tem sem govorila (evo njen post)

QUOTE(miss*sixty)

Ok, sam nevem, kaj si hotla s tem povedat? Pač so mi grde ženske, ki se ne znajo mazat s pudrom. In kaj je zj narobe? Nisem pa rekla, da se nobena ne zna namazat.
  • 0

Jordan Belfort

#296 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 28 December 2005 - 06:02 PM

QUOTE(miss*sixty)
Ok, sam nevem, kaj si hotla s tem povedat? Pač so mi grde ženske, ki se ne znajo mazat s pudrom. In kaj je zj narobe? Nisem pa rekla, da se nobena ne zna namazat.

ok sorry, sem mislila da tud ti ne maraš pudra zarad parih osebkov, ki mečejo slabo luč na ta produkt kozmetične industrije biggrin.gif
  • 0
Posted Image

#297 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 28 December 2005 - 06:07 PM

[quote=Tanjci][quote=miss*sixty]Ok, sam nevem, kaj si hotla s tem povedat? Pač so mi grde ženske, ki se ne znajo mazat s pudrom. In kaj je zj narobe? Nisem pa rekla, da se nobena ne zna namazat.[/quote]

ok sorry, sem mislila da tud ti ne maraš pudra zarad parih osebkov, ki mečejo slabo luč na ta produkt kozmetične industrije

Sj je ql biggrin.gif
  • 0

Jordan Belfort

#298 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 December 2005 - 12:37 AM

v eni reviji sm brala o unm pudru od max factorja cream puff-un v kamnu,da je odličen kot podlaga tekočim pudrom!??
jz sm pa vedn misnla,da se da ta(k) pudr čez tekočga
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#299 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 29 December 2005 - 01:05 AM

ja, saj bi se naj dal. ne vidim, v čem je fora, če bi si dal najprej puder v kamnu gor, čez pa tekočega. laugh.gif rea, ti se kr drži ustaljene prakse. wink.gif
  • 0

#300 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 29 December 2005 - 02:00 AM

QUOTE(Michelle)
ja, saj bi se naj dal. ne vidim, v čem je fora, če bi si dal najprej puder v kamnu gor, čez pa tekočega. laugh.gif rea, ti se kr drži ustaljene prakse. wink.gif

ja ful čudn se to sliš... a ima kera izkušnje s tem vrstnim redom? A je kakšna prednost? :scratch:
  • 0
Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users