Planet, hvala za odgovor v drugi temi. Glede Bosch pralnih strojev iz serije 4 sva že slišala nekaj pohval.
Če ima še kdo priporočilo za dober pralni stroj, v rangu cca 400 eur, bom vesela.
Posted 05 October 2021 - 07:06 PM
Planet, hvala za odgovor v drugi temi. Glede Bosch pralnih strojev iz serije 4 sva že slišala nekaj pohval.
Če ima še kdo priporočilo za dober pralni stroj, v rangu cca 400 eur, bom vesela.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 October 2021 - 07:17 AM
Jaz ga imam in sem zelo zadovoljna. Ful je tih in opere tako kot je treba.
Posted 06 October 2021 - 07:33 AM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 October 2021 - 07:44 AM
Jaz imam tudi bosch 4.
Tega:
https://www.bigbang....=bosch wan28290
sem zelo zadovoljna, imam ga že dve leti in pol. Brez težav, pere super. Pa tih je...
Posted 06 October 2021 - 08:29 AM
Posted 06 October 2021 - 08:54 AM
Katerega iz serije 4 pa?
Mislim, da tega:
https://www.bosch-ho...njem/WAN24291BY
Lahko pa preverim še doma.
Posted 06 October 2021 - 08:55 AM
Pomivalva imam pa tega. Kupljen letos, ker je stari po 10ih letih spustil dušo. Mi je en kolega tega vsilil (s popustom), ker je to absolutno preveč denarja za pomivalca kot sem ga pripravljena dat. Ampak, sem se vdala in mi ni žal:
https://www.bigbang....ch_q=smv4hcx48e
Posted 06 October 2021 - 10:19 AM
Coco, a morata sama kupit pomivalni v najemniškem?
Bill Bullard
Posted 07 October 2021 - 07:49 AM
Najin pralni stroj Gorenje je tudi že zelo star, še od tašče. Dno ima že precej rjasto. Kolega serviser ga je že parkrat popravil, je pa lani enkrat napovedal, da mu da še kakšno leto ali dve življenja. Čakam, kdaj se bo poslovil.
Coco, midva imava Beko pomivalni stroj, dobri 2 leti zdaj. Jaz sem zadovoljna. Modela pa na vem na pamet.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 October 2021 - 07:54 AM
Naše je vse staro zdaj 9 let, upam, da se ne bo začelo zdaj kvariti. Razen pralnega stroja in zamrzovalne omare, ki sta BEKO, je vse drugo Gorenje in je OK.
Posted 07 October 2021 - 07:58 AM
Posted 07 October 2021 - 08:02 AM
Aja? Jaz imam skoz v mislih, če nam crkne pralni stroj, da bo kriza, haha. Bi pa vsekakor še enkrat kupila Beko, mogoče bi vzela kombiniranega zdaj in malo kasneje še enega posameznega pralnega.
Posted 07 October 2021 - 08:32 AM
Sem slišala že od več znancev, da je sedaj zelo težko dobiti točno določen model, ker vse kar nimajo na zalogi se dolgo čaka. Pomanjkanje materiala (za čipe) na trgu.
Posted 20 October 2021 - 11:44 AM
Posted 20 October 2021 - 02:55 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 October 2021 - 02:58 PM
Posted 20 October 2021 - 03:12 PM
Moj sušilec je bil 120€ in po 13 letih še vedno dela
Najprej sem mislila, da govoriš o fenu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 October 2021 - 04:19 PM
Posted 22 October 2021 - 10:10 PM
Bill Bullard
Posted 26 October 2021 - 06:42 AM
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users