Jump to content

Photo

Bela tehnika & gospodinjski aparati

• Please log in to reply
400 replies to this topic

#281 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 05 October 2021 - 07:06 PM

Planet, hvala za odgovor v drugi temi. Glede Bosch pralnih strojev iz serije 4 sva že slišala nekaj pohval.

Če ima še kdo priporočilo za dober pralni stroj, v rangu cca 400 eur, bom vesela.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#282 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 06 October 2021 - 07:17 AM

Jaz ga imam in sem zelo zadovoljna. Ful je tih in opere tako kot je treba.

• 0

#283 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 06 October 2021 - 07:33 AM

Katerega iz serije 4 pa?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#284 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 06 October 2021 - 07:44 AM

Jaz imam tudi bosch 4.

Tega:

https://www.bigbang....=bosch wan28290

sem zelo zadovoljna, imam ga že dve leti in pol. Brez težav, pere super. Pa tih je...

• 0

#285 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 October 2021 - 08:29 AM

Kaj pa pomivalni? :D Nama se je skurila elektronika, star je tudi že minimalno 8 let, če ne še več in bo treba nabaviti novega, pa čakava Black Friday v upanju na akcije. Meni je škoda dajati ful denarja za gospodinjske aparate, čeprav ti res olajšajo življenje. Džimi sesalnik dušo posesa iz tepiha, zelo mi je všeč:D
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#286 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 06 October 2021 - 08:54 AM

Katerega iz serije 4 pa?

Mislim, da tega:

https://www.bosch-ho...njem/WAN24291BY

Lahko pa preverim še doma.

• 0

#287 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5814 posts

Posted 06 October 2021 - 08:55 AM

Pomivalva imam pa tega. Kupljen letos, ker je stari po 10ih letih spustil dušo. Mi je en kolega tega vsilil (s popustom), ker je to absolutno preveč denarja za pomivalca kot sem ga pripravljena dat. Ampak, sem se vdala in mi ni žal:

https://www.bigbang....ch_q=smv4hcx48e

• 0

#288 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 06 October 2021 - 10:19 AM

Coco, a morata sama kupit pomivalni v najemniškem?

• 0

Bill Bullard

#289 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 07 October 2021 - 07:49 AM

Najin pralni stroj Gorenje je tudi že zelo star, še od tašče. Dno ima že precej rjasto. Kolega serviser ga je že parkrat popravil, je pa lani enkrat napovedal, da mu da še kakšno leto ali dve življenja. :lol: Čakam, kdaj se bo poslovil.

Coco, midva imava Beko pomivalni stroj, dobri 2 leti zdaj. Jaz sem zadovoljna. Modela pa na vem na pamet.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#290 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 07 October 2021 - 07:54 AM

Naše je vse staro zdaj 9 let, upam, da se ne bo začelo zdaj kvariti. Razen pralnega stroja in zamrzovalne omare, ki sta BEKO, je vse drugo Gorenje in je OK.

• 0

#291 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 07 October 2021 - 07:58 AM

Mi smo malo cenejse kupavali in gre vse pocasi h koncu. Saj 7 let je kar ok doba za poceni aparate
  • 0

#292 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32262 posts

Posted 07 October 2021 - 08:02 AM

Aja? Jaz imam skoz v mislih, če nam crkne pralni stroj, da bo kriza, haha. Bi pa vsekakor  še enkrat kupila Beko, mogoče bi vzela kombiniranega zdaj in malo kasneje še enega  posameznega  pralnega.

• 0

#293 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 07 October 2021 - 08:32 AM

Sem slišala že od več znancev, da je sedaj zelo težko dobiti točno določen model, ker vse kar nimajo na zalogi se dolgo čaka. Pomanjkanje materiala (za čipe) na trgu.

• 0

#294 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27303 posts

Posted 20 October 2021 - 11:44 AM

Scistila sva vse odtoke, tudi pri pralnem stroju zadaj,kjer je bilo ful svinjarije in zdaj spet dela kot da ni bilo nic,ocitno je bila vsa tezava v odtoku,zamenjane pa so bile v zadnje pol leta krtacke in zatic za odpiranje (verjetno sta ga punci dodelali) in to pri pralnem stroju za 350€ 😁,starem 7 let. Sem kar zadovoljna,edino majhen nam je postal (6kg),ko bova kupovala bo verjetno 9 kg.
  • 0

#295 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 20 October 2021 - 02:55 PM

Nas je bil 160, star 9. Veeeedno se pohvalim :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#296 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 20 October 2021 - 02:58 PM

Moj sušilec je bil 120€ in po 13 letih še vedno dela 😂 pralni stroj ne vem koliko je bil...absolutno pod 500€. Sta isti letnik s kompanjonom 😂😂😂
  • 0

#297 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85844 posts

Posted 20 October 2021 - 03:12 PM

Moj sušilec je bil 120€ in po 13 letih še vedno dela

Najprej sem mislila, da govoriš o fenu. :lol:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#298 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 20 October 2021 - 04:19 PM

Saj fen je tudi toliko star... Edino cena je bila nižja 😂
  • 0

#299 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 22 October 2021 - 10:10 PM

Izbrala sva tega, za 400 € v Big Bangu, pa nekaj sva še doplačala, da dobiva 7 let garancije.

https://www.bosch-ho...njem/WAN24263BY
  • 0

Bill Bullard

#300 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 26 October 2021 - 06:42 AM

Ima kdo ročni aparat za espresso oziroma katere kavne aparate imate in kako se obnesejo?
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users